xavor xavor
ocena: 10

czyli ze Tom naprawde sie tam wspinal ? nie bylo to robione komputerowo ? wow

• xavor xavor

juz znalazlem

http://www.youtube.com/watch?v=E63u-kFVKas&feature=relat...

• Blocaillou Blocaillou
      ocena: 9

wielkie WOW!!!!!!!!!!!!! podziwiam i zazdroszczę wyczynu :D No i miejsca w jakim to robił ajj....

• xavor xavor

nom!

• meredith_sidhe meredith_sidhe

oglądałam ostatnio na Ale Kino program o niusach filmowych. między innymi film Mission: Impossible - Ghost Protocol zaciekawiła mnie właśnie wypowiedż na temat wyczynów Toma w scenach kaskaderskich w tym filmie - odwazny, jeste pełna podziwu dla niego mimo, że jest coraz starszy - woooowwww

• xavor xavor

Ogladajac ten film bylem w 100% przekonany, ze to wszystko jest robione komputerowo. a jednak nie.
            Odwazny jest!

• xavor xavor

Co jeszcze mowili o jego wyczynach kaskaderskich ?

• meredith_sidhe meredith_sidhe

Między innym to co pisze rozmówca poniżej, oraz o jego wielkim zaangażowaniu przy tej pracy właśnie od strony kaskaderskiej.

• Dregor Dregor
      ocena: 9

Mega szacun dla niego za tą akcje

• gmarkow

Od samego patrzenia spociły mi się dłonie:)

• biedroneczka_90_8 biedroneczka_90_8

Tom Cruise jest znany z tego, że samodzielnie wykonuje wszystkie sceny bez pomocy dublera, podobnie jak Angelina.

• xavor xavor

No ok, ale zeby Angie robila te skoki z auta na auto i skakala do wody w filmie ''Salt'' ? tez wow :D

• maybe_i maybe_i

Jason Statham też NIGDY nie korzysta z pomocy dublera. biorąc pod uwagę w jakich filmach gra (m.in Adrenalina) :p

• xavor xavor

w Transporterze 3 odwalal fajne sceny np jak gonil to auto w budapeszcie.

• maybe_i maybe_i

np ta scena, gdzie jest dosyc dlugo pod woda i czerpie powietrze z opony ;p tu akurat duzo mu pomogl fakt, ze byl olimpijczykiem w nurkowaniu (?). i jeszcze sceny z poczatku Mechanika.. ;D

• xavor xavor

Nom.

• Porcelain69 Porcelain69

Nooo nie do końca... Pamiętam dodatek z DVD MI:II i niestety scena ze wspinaczką po kanionie jest robiona przez kaskadera ;)

• TomKruz TomKruz
        ocena: 6

Ja także pamiętam ten dodatek, gdzie tym "kaskaderem" jest... Ben Stiller :D W tych samych dodatkach byla mowa o tym, że Cruise sam wykonywal wszystkie sceny kaskaderskie :D

O kurcze, muszę odkopać skądś płytę. Oglądałam to ponad 10 lat temu, nic więc dziwnego, że mi się popieprzyło ;)

Srr za wprowadzanie w błąd :(

• Cartner

No właśnie właśnie, Ben Stiller grał Toma Crooza bodajże i przez pierwsze kilka minut autentycznie wprowadzał w błąd, np. tym, że pracuje z Cruisem już od wielu lat... Ale to jednak tylko dodatek, a w rzeczywistości Tom Cruise wykonuje wszystko sam.

Przecież ku**a napisałam sprostowanie! Nie musisz powtarzać po kimś, że się pomyliłam -_-

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: