magdaK28
ocena: 7

Pierwszy film, na którym byłam w kinie mając 8 lat, końcówka lat 80-siątych, w nieistniejącym już kinie Kosmos na gdańskiej Oruni. Teraz w tym miejscu stoi stacja paliw Lotos, tylko nieliczni pamiętają, że było tam kiedyś kino... Super czasy, fajne wspomnienia.

• JohnHenry JohnHenry
    ocena: 10

ale po co tlumaczysz ze tam jest teraz stacja paliw kogo to obchodzi i co to ma wspolnego z filmem?
    To tak samo jak ja bym tu zaczol wymieniac skutki wpływu rewolucji francuskiej na produkcje rowerow w chinah

• coldfusator

a jakie sa te skutki ?

• KLAssurbanipal KLAssurbanipal
    ocena: 6

Ładna bajka. Udałaby się gdybyś napisała, że byłaś za granicą, ale podałaś polskie kino. Ten film nie miał w Polsce premiery...
    Jaki mają cel osoby zakładające takie tematy. Nie pierwszy raz to widzę.

• magdaK28

Nie jesteśmy na sali sądowej, żebym musiała udowadiać Tobie lub komukolwiek innemu, że byłam na tym filmie w kinie dawno dawno temu. Tak, miał wielką premierę w Polsce, czerowny dywan, szampan lał się strumieniam............. Wybacz, że miałam czelność umieścić taki głupi temat, może Ci podać jakieś namiary, to wystąpisz o zadośćuczynienie za doznaną krzywdę??

• KLAssurbanipal KLAssurbanipal
        ocena: 6

Nie życzę sobie takiego tonu.

• magdaK28

Peace.

• adamski100

Nie wiem czy ten film miał premierę w Polsce czy też nie, ale ja też go oglądałem w kinie.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: