Kokainowy_Joe Kokainowy_Joe

"Kanada, współcześnie. Pochodząca z Grecji młoda kobieta zakochuje się w "obcokrajowcu"

Nia Vardalos grajaca te 'mloda kobiete' ma w tym filmie 41 lat.
Zastanawiam sie czy w "Mojej wielkiej greckiej wycieczce" jest nadal młoda majac prawie 50 lat. :)))

• Mr_Pomeron

Dobra, to akurat pies tracal. W filmie gra 30-ke, wiec mozna do niej przylozyc okreslenie mloda. Ale to
    > Pochodząca z Grecji
    to jakies nieporozumienie, chyba ten co to napisal ogladal inny film. Z Grecji to pochodzili rodzice Touli - tam sie urodzili i przyjechali za mlodu do USA. Ale Toula urodzila sie juz w USA (w USA wlasnie - nie w Kanadzie, akcja filmu rozgrywa sie w
    Chicago - kolejny kamyk do ogrodka autora tego tekstu), wiec pochodzila z USA, bedac przy tym narodowosci greckiej.

• uwieziona uwieziona
      ocena: 8

Ktoś powinien skrzętniej sprawdzać to co ludzie wypisują, zanim "zainstaluje" to na stronie np. taką recenzję...

• lucyna63 lucyna63

A moim zdaniem film jest bardzo ciekawy i wzruszający.

• Eryczek Eryczek

Hahahahahahaha

• lucyna63 lucyna63

Każdy ma swoje zdanie.

• Eryczek Eryczek

Nie o to mi chodzi przecież :) Po prostu dyskusja jest na temat błędów w opisie i nikt nie kwestionuje uroku "greckiego wesela" a już na pewno nie ja.

• lucyna63 lucyna63

JA jednak zostaję przy swoim zdaniu na temat tego filmu.

• adiman

lucek63 ja mysle ze film jest slaby a glowna bohaterka nieurodziwa,, ale wsxzystkie greczynki sa raczej marnej urody

• lucyna63 lucyna63

Ale nie wszyscy muszą być piękni,musi być jakiś umiar.Ale znalazła swojego amanta.

• susella susella

DZiewczyno, dyskusja jest o OPISIE filmu, a nie o samym filmie... Bierze mnie, jak czytam takie kretyńskie wypowiedzi typu "JA jednak zostaję przy swoim zdaniu na temat tego filmu." jako odpowiedź na Eryczka "Nie o to mi chodzi przecież :) "
                      ręce opadają...

• lucyna63 lucyna63

To nie czytaj w tedy ci ręce nie opadną.Ale każdy może się wypowiedzieć,chyba że to jest zarezerwowane tylko dla ciebie.

• susella susella

Tak, ale wypowiadać się należy na temat, a nie bez sensu tracić czas innych wypisując brednie od rzeczy.

• lucyna63 lucyna63

Odezwała się mądrala co wszytko wie najlepiej.

• hoszanna hoszanna

To się nazywa, drodzy Państwo, "trollowanie"...

• FanOfFilms FanOfFilms
    ocena: 7

Szczerze to nie patrzyłam w biografię Nii i aż do teraz nie wiedziałam ile lat miała grając w tym filmie. Może nie zwróciłam na to uwagi bo zarówno w "weselu' jak i 'wycieczce' wygląda młodo jak na swój wiek.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: