palina28 palina28
ocena: 10

Uważam, że w tym filmie była najpiękniejsza w swojej karierze. Film to świetna operetka :), nic wybitnego, czysta rozrywka. :)

• meff meff
    ocena: 4

Skoro film to nic wybitnego to czemu dajesz 10?? Jak chcesz ocenić Nicole to wejdź na jej profil.
    Pozdrawiam

• palina28 palina28

Bo oceniam jako film czysto rozrywkowy i w swojej kategorii uznaję go za arcydzieło. Nic wybitnego w sensie, że na pewno nie można porównywać z Listą Schindlera czy jakimś innym głębszym filmem. Oceny są subiektywne :)

Również pozdrawiam

• meff meff
        ocena: 4

Oceny i systemy oceniania są subiektywne jak widzę :)
        Pozdrawiam

• HollywoodDirector HollywoodDirector

nic wybitnego!? czysta rozrywka?!

• palina28 palina28

Wybitnie rozrywkowy, pasuje? :) Ameryki ten film nie odkrył, ale jak uważasz inaczej to chętnie poznam Twoje zdanie.

no wiesz....w sumie to kompletnie zmienił moje patrzenie na świat... nie on jedyny oczywiście

• palina28 palina28

Mojego nie zmienił, nie zobaczyłam praktycznie niczego, czego bym nie widziała wcześniej, tylko lepiej przyprawione i ładniej podane w Moulin Rouge i genialna zagrywka z popularnymi piosenkami. A jak zmienił Twoje patrzenie na świat?

no widzisz...to dość ciężko wytłumaczyć, po prostu uznałam, że życie to...układanka, którą ułożyć możesz n

na wiele sposobów (sorry coś się zacięło), no bo ci ludzie, czego by nie zrobili i tak nie byliby razem- no bo ona umarła, o czym wiemy właściwie od samego początku filmu...

• agassek
    ocena: 8

Zgadzam się. I chyba wielu zgodzi się ze stwierdzeniem, że chyba nie było sceny, w której Nicole Kidman nie wyglądała zjawiskowo!
    Fajne też było użycie znanych piosenek :)
    El tango de Roxanne - me gusta!
    8/10 za Nicole i El Tango de Roxanne

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: