oladt oladt

mój ulubiony duet, juz sie nie moge doczekac :))

• MishaPl MishaPl

Niestety ale Burton od pewnego czas zjeżdża po równi pochyłej (z jednym wyjątkiem - Corpse Bride). A duet z Deppem robi się coraz nudniejszy. A szkoda bo kiedyś robił świetne filmy.

• basia95balicka basia95balicka

Ja chyba z duetu zrobiłabym trio - Burton&Depp&Carter. Zawsze je lubiłam , ale przyznaję , że Burton traci formę. Ten film to typowa komercja- wampiry. Tim wiedział na jaki temat zrobić film , żeby przyciągnąć ludzi. Ja pewnie też pójdę do kina , bo nadal daję mu szansę. :D

• Hektor_ Hektor_

Wierze że Burtonowi nie chodzi o komercje. W każdym razie nie tylko :)... To dobry moment na komedie- horror, troszkę prześmiewającą wampiry. Dookoła mamy szaleństwo na punkcie książek z serii Zmierzch, kina oblegają miłośnicy ekranizacji, powstają sterty książek o tej tematyce. Burton może pokazać całemu temu towarzystwu jak zrobić taki film o wampirach z fajnym klimatem, który nie jest mdły, miałki i banalny, ma duży dystans i zwyczajnie w świecie potrafi rozbawić. A co do współpracy Burton-Depp... stworzyli sporo fajnych specyficznych dla siebie filmów, ja je lubię i czekam na więcej.

• jamesdawid jamesdawid

Co tam Depp czy Carter oni są typowi. W filmie gra wspaniała Michelle Pfeiffer, na zdjęciach promocyjnych wygląda zabójczo do tego ten bogaty warsztat aktorski jakim dysponuje. Nie mogę doczekać się aby zobaczyć ją ponownie na dużym ekranie.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: