_C_horrowity_dorodny_CIS _C_horrowity_dorodny_CIS
ocena: 10

EXTRA! Swietny film! Ciagla akcja! Sceny extra! Zdjecia! Muza pierwsza klasa! Aktorswo super! A ta koncowka!!!!! Boze! no doslownie nie moglem! A te przeslanie! No cos rewelacyjnego! Nie wiedzialem, ze moze byc tak rewelacyjny film! No doslownie go kocham! No na serio, ta koncowka widzieliscie rownie dobra? Nie wiem jak komus ten film nie moze sie podobac!
Plusy:
wszystko! nie mam co wymieniac bo musialbym wszystko!
minusy:
nie posiada!
sluchajcie ogladadnijcie ten film koniecznie! Koncowka, przeslanie, aktorstwo, muzyka wszystko oceniam na 100\10!
bez dwoch zdan polecam!

• YouzeQ YouzeQ
    ocena: 1

Jakie filmy musiałeś dotychczas oglądać że na ich tle uważasz ten film za mistrzostwo?

Wg. mnie ten film to jakiś pseudo psychologiczny bełkot, i coś mi się zdaje, że twórcy filmu sami się pogubili co ma być fikcją a co nie. Przesłanie? Jakie przesłanie?

A co do zakończenia to znam całą masę filmów z ciekawszym zakończeniem choćby "The Fallen"...

Kiedyś myślałem, że "Donnie Darco" jest słaby, ale wygląda naprawdę dobrze na tle tego teatru niedomówień

• Kryan Kryan
      ocena: 7

Nie zalapales ironii :) Autorowi tematu oczywiscie ten film sie nie podobal
      i nie moze zrozumiec zachwytu niektorych ludzie tym filmem. Tak sie sklada
      , ze naleze do tej grupy. Nie twierdze ze film to gorna polka
      kinematografii itd. Do polowy filmu doslownie mialem go wylaczyc, gdyz
      myslalem ze jest to kolejny kiczowaty thiller klasy B. Jednak pozniejszy
      zwrot wszystko zmienia. Film jest dosc specyficzny i ciezki w odbiorze,
      zdecydowanie nie dla kazdego, stad potrafie zrozumic frustracje niektorych
      ludzi :DD

• użytkownik usunięty

Właśnie, że się podobał, bo dał 10/10 i do ulubionych. :P
        Chyba ktoś tu poprawia innych, a sam jest w błędzie.

• Kryan Kryan

No to ze dal 10/10 i do ulubionych to moze wlasnie zeby potwierdzic swoj
          watek na tym forum, ktorego ulotnosci i ironii naprawde bylbym pelen
          uznania. Jednak sadzac po filmach jakie ma w ulubionych istnieje
          rzeczywiscie duza szansa ze jednak rzeczywiscie on ten film tak
          bekrytycznie ocenia, co nawet mi sie nie zdarzylo. Zawsze jednak jest
          szansa, ze jestem w bledzie a ty jestes kolejnym naiwniakiem ktory lyka co
          napotka na swej drodze ;) Pozdrawiam!

• yarex12 yarex12

To dobry film, który miło się ogląda -> arcydzieło (?), to już lekka przesada :p

• eternal_champion eternal_champion
              ocena: 2

K...ale g.... Szkoda czasu na tą malarię, spodobać się może jedynie komuś po lobotomii.
              Ponadto nudaaa, ludzie!! Przeraźliwa nuda i 80 minut mojego cennego czasu zmarnowane.

• cyfrowy_baron cyfrowy_baron
        ocena: 6

Od kiedy to twierdzenie, że coś się mi podobna oznacza coś wręcz przeciwnego. Jeżeli _C_horrowity_dorodny_CIS ironizował to mu to zupełnie nie wyszło, gdyż zarówno z jego wypowiedzi jak i ze sposobu wypowiedzi, oraz z oceny filmu wynika, że film bardzo mu się podobał. Ty twierdząc, że autor tego wątku posłużył się ironią dokonałeś nadinterpretacji, gdyż w wypowiedzi autora wątku, nie ma nic co by wskazywało, na to, że to wypowiedź ironiczna. Można się oczywiście zastanawiać, czy taki zachwyt nad tym filmem, nie jest przejawem ironii, ale wysoka ocena temu przeczy. Też zdarza mi się ironizować, ale nie daję wysokich ocen totalnym gniotom.

• Kryan Kryan

Wlasnie nadocena i epitety jak najbardziej wskazuja na ironie. Ocena dana fimowi mogla wlasnie posluzyc nadaniu temu komentarzowi autentycznosci. Oczywiscie moge sie mylic i kolega rzecywiscie sie nim tak zachwycil, takze bez stresow prosze :)

• rpd0 rpd0

Nie p.i.e.r.d.o.l. Haha, jemu faktycznie ten film sie podobał ;)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: