Bulwa_Zaglady Bulwa_Zaglady

Daje 6/10. Główny wątek- zdrada... ale jaka! Facet zasłużył sobie na swój los- podobnie jak siostra... rany jak oni mogli:/

• deathproof
    ocena: 9

chyba jednak nie doczekałeś/aś do końca filmu bo ona po prostu miała schizy a nikt nikogo nie zdradził

• Fatty_Owls Fatty_Owls

Chyba jednak ktoś kogoś zdradził...

• deathproof

to zależy jak zinterpretujesz ten film, jako dramat psychologiczny, mnie osobiście, bardziej odpowiada cała akcja tocząca się tylko w głowie bohaterki

• Kati_fw Kati_fw

zdrada się odbyła! nawet na początku jak ona weszła do tego domku to słyszałam jęki i zdziwiłam się, że nagle on wyszedł i powiedział, że skaleczył się jak rąbał drzewo. A ta cała sytuacja z tymi jej pacjentami działa się potem w jej głowie jak już zabiła męża i siostrę, a na koniec jeszcze jej wyobrażenia kazały jej sobie odciąć palec. Zakręcony film, liczyłam, że akcja z tą grą "prawda czy wyzwanie" potoczy się dalej a tu nagle zakończenie diametralnie odmienne. ;d

• deathproof

ok, interpretujcie jak chcecie ale zauważcie jeszcze motyw szminki/strzykawki - od początku główna bohaterka wstrzykuje sobie coś (w jej mniemaniu) a tak naprawdę kiedy zamyka się w toalecie w domku (tam gdzie jej mąż(?) i siostra) to okazuje się że to tylko szminka. I to jest niepodważalny dowód na wyimaginowanie sytuacji przez naszą panią doktor od początku filmu.

• joan11 joan11

Zgadzam się. Przecież na końcu dobijają się do drzwi łazienki.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: