Exanis

Witam

Czy ma ktos na to jakies namiary ? Bo nawet na filmwebie nie ma nic o tym serialu, a
chciałbym go z chęcią obejrzec...

• ewk__a ewk__a
    ocena: 10

nie wiem czy zaglądałeś do poprzednim postów, wiec piszę:
    na youtubie sa trzy pierwsze odcinki z ang. napisami http://www.youtube.com/watch?v=gDvP-mGS_Io&feature=relat...

a tutaj sa wszystkie odcniki + napisy w 4 jezykach( estosnki, rosyjski, ang i finski). video sie otwiera bez problemów, z tym, że nie wiem czy napisy Ci sie otworza. ja próbowałam z jednym odcnikiem i udało mi sie sa napisy po ang, ale troche z błedami i niestety zaden program do odtwarzania filmow ich nie czyta. jak Tobie sie uda daj znac:)
    http://bpdcarrier4.blogspot.com/2010/12/klass-elu-parast-cla...

• Kamila186 Kamila186

Jak uruchomić ten film?

• ewk__a ewk__a

trzeba ściągnąć wszytskie częsci danego odcinka, żeby obejrzeć dany odcinek. bez ściągnięcia któreś z częsci nie obejrzysz odcinka.pzdr;)

• dakoa dakoa

A jak udało Ci się w ogóle otworzyć te napisy, bo ja mam coś na kształt chińskich znaczków :/

• ewk__a ewk__a

przekonwertowałam za pomoca subedit player. właśnie sciagnełam najnowsza wersje allplayera i on odtwarza napisy więc zabieram się do oglądania:))).narazie obejrzałam jeden odcinek i niestety jest troche błędów, to znaczy poucinało literki, ale jak umiesz w miare angielski to sie połapiesz:) moge Ci wysłac na meila napisy jak chcesz:)

• dakoa dakoa

będę wdzięczna za wysłanie napisów na maila dakoa@wp.pl
          z góry dziękuję ;)

• Hajo86

Czy jesteś w stanie podzielić się napisami? Gdybyś umieściła je na jakimś rapidshare albo czymś podobnym, bo napisy dołączone do filmów są niezgodne.

• ewk__a ewk__a

hmm, ale w jakim sensie niezgodne?? ja tutaj ściągałam, właśnie rapidshare- http://bpdcarrier4.blogspot.com/2010/12/klass-elu-parast-cla...

• Hajo86

No problem w tym, że właśnie te napisy ściągnąłem, ale nie jestem w stanie ich odczytać. Próbowałem je przekonwertować, ale nie daje rady. Korzystałem z SubEdit, ale nie potrafi tego przeczytać, krzyczy że jest nierozpoznawalny format i na tym koniec. Instalowałem to na Win XP, ale nawet napisów nie otwiera, natomiast na Win 7 otwiera napisy, ale jakieś krzaczki. Stąd moja prośba, jeśli jesteś w stanie umieścić napisy np w formacie txt to będę zobowiązany, bo po estońsku to nawet "dzień dobry" nie zrozumiem. :) Pozdrawiam.

• ewk__a ewk__a

ja mam napisy w formacie txt, to mogę Ci przesłac je na meila, nie ma problemu:) Tylko ostrzegam, że nie udało mi sie ich przekonwertować idealnie, także mają trochę literówek, ale da się połapać. Mam nadzieję, że pierwsze trzy odcinki obejrzałeś na you tubie, kiedy jeszcze były dostępne?- bo ja mam napisy do odcinków 4-7.
            chyba, że umiesz hiszpański?- bo wszystkie odcinki da na youtubie z napisami hiszpańskimi:). Pozdrawiam:)

• Hajo86

Potrzebuję jakichkolwiek napisów, nad którymi będę mógł pracować.
              napisydonaszejklasy@wp.pl
              Z góry dziękuję! :)

• ewk__a ewk__a

ok przesłałam:)

• Kormoran335 Kormoran335

Mógłbym prosić również w formacie txt. bo za nic w świecie nie mogę tych napisów porzekonwertowac:(

• ewk__a ewk__a

jasne podaj meila to prześle:)

kormoran335@wp.pl
                      z góry dziękuje

• kraken23

Siemka, mógłby mi ktoś wysłać te napisy? Byłym bardzo wdzięczny :) Adres: kraken23@wp.pl
                        Z góry dzięki :)

• olciaq2510

też bym prosiła o te napisy. olciaq2510@wp.pl. z góry dzięki

• Macabre Macabre
    ocena: 6

Oglądam właśnie pierwszy odcinek serialu i z przykrością musiałem stwierdzić, że Josep i Kaspar nie zabili wszystkich, których trzeba było zabić.

• Marvels Marvels

ewk__a
      mam pytanie: jak ty w ogóle ściągnęłaś te filmiki z tej strony? Bo ja coś nie mogę, a bardzo mi zależy na tych filmikach, z angielskimi napisami.

• dakoa dakoa

To są linki do rapidshare, a więc otwierasz i tak jak z rapida ściągasz, potem przy pomocy winrar składasz i masz gotowy film.

• ewk__a ewk__a

Marvels i co udało się z filmikami?
        Jak nie to pisz to postaram sie jakos pomoc.

• Searle Searle
          ocena: 8

Również prosiłabym o przesłanie napisów, najlepiej w formacie .txt, na e-mail: searle@onet.eu. Z góry dziękuję

• ewk__a ewk__a

przesłałam:)

• MechanicznaPomarancza MechanicznaPomarancza

tu masz cały film z polskim lektorem
    http://www.youtube.com/watch?v=jw4F-OApT1g

• prostakrzywa

caly film w dobrej jakosci /online/ http://www.iplex.pl/filmy/nasza-klasa,517

Jak to jest z tymi napisami? sciagnalem je ze strony podanej wyżej ale pokazuja mi sie znaczki i w zaden sposób nie moge otworzyć normalnych angielskich.Jak to zrobic?

• stay stay

No więc tak. Jeżeli chodzi o napisy do "Klass - life after", to po ściągnięciu, każde z nich trzeba przekonwertować.
      Najlepiej zrobić to na www.konwerternapisów.pl, przekonwertować należy na format TXT, potem otworzyć ten txt w notatniku, skopiować całość i wkleić w nowo otworzony notatnik. I tyle.

Napisy, które są dostępne w sieci po angielsku wycinają połowę literek "i" oraz "l", czasami ciężko ogarnąć o co chodzi, ale jak ktoś dobrze radzi sobie z angielskim to nie będzie problemów. Ja mam polskie napisy tylko do siódmej części.

• ewk__a ewk__a

stay mogłabym prosić o przesłanie polskich napisów do 7 odcinka? moja siostra nie umie tak dobrze angielskiego a chciałaby oberzeć:-). ja mam polskie do pierwszego odcink, i ang.do 4-7 ale poucinane. mój meil ewcia1618@wp.pl

• ewk__a ewk__a

dla osób które jeszcze nie widziały pierwszych swóch odcinków, są znów dostępne na youtube z angielskimi napisami- niepoucinanymi:)

• stay stay

napisy tłumaczyłam na własny użytek, więc pewnie żadna z nich rewelacja :) a mam tylko do 7, bo uznałam to za najważniejszy odcinek. Pewnie po sesji będę chciała zrobić wszystkie, żeby mieć komplet. Choć byłoby super, gdyby już np znalazły się w sieci ;)

zaraz wysyłam napisy na podanego maila

• Randy14

witam
              ja bym prosił o napisy do 7 odcinka
              sam przetłumaczyłem jeden odcinek
              troszkę z tym było roboty :)
              jak chcesz mogę podesłać

• stay stay

podaj maila :)

• Randy14

mój mail
                  pawelklasa @ o2 . pl

• Randy14

musiałem tak napisać
                    jak pisałem normalnie to wyskakiwał mi błąd

• student1987

HEJ gdyby ktoś miał przetłumaczone napisy do wszystkich 7 odcinków albo chociaż niektórych to prosiłbym o podesłanie na maila: bstasiak8@gmail.com z góry dzięki pozdrawiam

• pavlovs pavlovs
                        ocena: 9

Wydaje mi się że niepotrzebnie kombinujecie z tymi napisami. Należy po ściągnięciu plików z podanej strony zainstalować (jeśli nie macie) program VLC media player, który odczytuje pliki z tekstem w formacie z rozszerzeniem *.idx. Po odpaleniu klika się prawym przyciskiem i w zakładce "obraz" zaznacza "ścieżka napisów". Mamy do wyboru m. in. rosyjski i angielski bez żadnych znaczków! Biorę się właśnie za oglądanie, bo ciekawość mnie zżera jak wszystko dalej się potoczyło.

• arbuz3841

dobry pomysł z tym VLC Player.otwiera napisy bez zarzutu.wkoncu udało mi sie oglagnąc wszystkie odcinki i zrozumiec o co chodzi...
                          szkoda tylko ze reżyser nie pokazał nam co Kaspar odpisał Thei w tym liście w 4 odcinku?

• stay stay

uhh.. też mnie to trochę nurtuje. ale właściwie jest to zakończenie najlepsze jakie mogli napisać ;) mnie wystarczył happyend głównej bohaterki. koniec końców naprawdę uderzyło mnie jej cierpienie..

• Searle Searle
        ocena: 8

Byłabym wdzięczna za przesłanie napisów na searle@onet.eu. Dziękuję :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: