TRROL TRROL

ale za dubbing 1!

• looki14

Film jest fajny szczególnie dlatego, że ma dubbing. Nie rozumiem twojej postawy. Z dubbingiem humor filmu jest jeszcze większy.

• TRROL TRROL

Chodzi mi o jakość tego dubbingu.

• looki14

Dla mnie tak naprawdę jakość dubbingu nie ma większego znaczenia. Najważniejsze że dany film jest z dubbingiem i to mi w zupełności wystarczy :) Dubbing zawsze będzie lepszy od lektora czy napisów.

• davg
    ocena: 7

nie wiem czemu dubbing się wa tak nie podoba - Jackie Chan ma głos księcia Juliana z madagaskaru czyli Jarosława Boberka - rewelacja :)

• robert163 robert163
    ocena: 4

Osobiście lubię dubbing, popieram go i chcę by jak najczęściej zagraniczne filmy były dubbingowane. Ale taki dub jak w tym filmie tylko podkłada kłody temu procesowi i zniechęca Polaków do dub. W tym filmie dub jest ohydny, beznadziejny. Naprawdę nie mogłem oglądać Jackiego z tym kretyńskim głosem. Dobrze, że miałem możliwość włączenia napisów i spokojnie dokończyć ten film. Naprawdę jak tak zamierzają podkładać głosy to ja podziękuję. A tak w ogóle to film cienki, nie wciągną mnie, przeciętniak i kopia Big Mamy 2 z Martinem Lawrencem.

• TRROL TRROL

Dzięki za pomoc, myślałam, że zjedzą mnie tu żywcem.

• Jimmy_Jack Jimmy_Jack

Zwykły, familijny film, w miarę ciekawy ze względu na popisy Jackie Chana

• hades11
    ocena: 6

Zgadzam się dubbing jest do niczego. Widzę tutaj wielu fanów dubbingu, którzy zamieścili swoje wpisy. Ja jednak jestem zdecydowanym przeciwnikiem dubbingowania filmów fabularnych. Bajki są rewelacyjne z polskimi głosami ale filmy to szkaradztwa. Tak wiec moim zdaniem każdy film z dubbingiem traci 50% swojej wartości.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: