Vaineth

Pierwszy raz oglądałam film gdy miałam chyba 13 lat. Wtedy baaardzo mi się podobał, na prawdę. Razem z przyjaciółkami obejrzałyśmy go jeszcze kilka razy. Po prostu byłyśmy pod wrażeniem. Obejrzałam go kilka miesięcy temu jeszcze raz i już nie byłam tak zachwycona. Owszem, bardzo fajny filmik na sobotni wieczór, gdy nie mamy ochoty na myślenie ani nic podobnego. Można obejrzeć. ;) Ze względu na sentyment wystawiłam ocenę 6/10 :)

• mefik2 mefik2
    ocena: 3

a teraz masz 15, rzeczywiście, ja też miałbym ogromny sentyment, nie dziwię się :))

• Vaineth

Nie, nie mam 15.

• mefik2 mefik2

a iiile? ;P wiem, wiem, kobiet się nie pyta, ale mam nadzieję, że zrobisz dla mnie wyjątek ;)

• LadyMiyuko

moze ma 16

• katek00 katek00

wow musiałaś się zastanawiać ile miałaś lat mniej więcej dwa lata temu?

• marcin261287 marcin261287

Ze na 13-latce ten film zrobił wrażenie to ja się nie dziwie :)

• Indra_5 Indra_5

Nie patrzała może na datę, tylko powiedziała, że obejrzała mając 13 lat. Ja też oglądałam jakieś filmy mając chyba z 7 lat i nie pamiętam ile to było lat temu, kiedy film powstał itp. Się czepiliście dziewczyny!

• mefik2 mefik2

Ale ten film jest z 2008 roku ;)

• Indra_5 Indra_5

No może nie pamiętała czy miała 13 czy 14 lat (nie pamiętała czy rok temu czy dwa go oglądała, np. :) ).
          A co do filmu.. Ja się wynudziłam, ale jak zaczynam to kończę oglądać (zazwyczaj), rola tej rudej była dla mnie tak straszna, irytowała mnie, no i jak wielu, miałam nadzieję, że czas się cofnie i tamta nie zginie. :)
          Chciałam jakiś lajtowy film obejrzeć (czasem mam na taki ochotę), ale ten coś nie wciąga, nudzi, mało się dzieje.

• mefik2 mefik2

To prawda. A tak nawiasem to nadal twierdzisz, że mamy się nie nabijać z biednej dziewczynki? :D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: