Lasu Lasu
ocena: 9

świetny film , było strachalnie ;D przy oglądaniu
Obejrzałem sam o godzinie 1;00 ze słuchawkami ,
Po prostu genialny ;]
Nie wiem co wy o tym sądzicie choc większosc pewnie uwaza ten film za słaby , ale mi się bardzo podobał , no cóż choc film troche bez hapy endu ;/ (Nikgo przez cały film nic nie zabiło a na koniec horroru mamy jednego trupa i jednego opętanego ;/ )
No ale film miodzio
Polecam ;D

• elo84 elo84
    ocena: 7

Dooobry filmik, miałem dreszcze pod czas oglądania, nie wiem, czy choróbsko mnie bierze, czy to od filmu :P Może scenki z tym demonem były trochę kiepskie/dziwne, ale ogólnie film dobry.

• Jimmy_Jack Jimmy_Jack

b. dobry film, ciekawe zakończenie, nie spodziewałam się takiego końca. POLECAM

• terman terman

Przede wszystkim w końcu horror który w pełni zasługuje na 7/10 albo nawet 8, ostatnie horrory które oglądałem nie przyapdły mi do gustu( lustra 1,2 13piątek ) ten horror był inny miał to coś w sobie

• daro275

Film niezły nie mniej jednak odbiega o klasyków gatunku końcówka zwyczajnie zaczątek do Insidous II :()

• jootgie jootgie

coo, żartujesz sobie chyba z tym strachalnie? gdyby to był film w kategorii komedia dałabym 10 :D

• RejKi RejKi
      ocena: 2

Oooo, tu się zgodzę! Już po 10min filmu wiedziałam, że więcej będzie śmiechu niż strachu... To to jakaś jedna, wielka pomyłka, a nie horror xD

• Dealric

Pamietajmy, że to jest hołd dla Poltergeista czyli filmu jakby nie patrzeć familijnemu.

• sanlina sanlina

Słyszałaś o czymś takim jak groteska?

• Berith7777 Berith7777

A więc twoim zdaniem jaki film zasługuje na miano horroru?

• RejKi RejKi
          ocena: 2

Ano, np. "The Ring", "Sierociniec", "Paranormaln Activity" (poza drugą częścią...) i filmy z Freddym Kruegerem.

• Berith7777 Berith7777

Ok dzieki za odp.Poza "sirocińcem" z resztą sie zgadzam.

• KysiuS

a jakiego horrorowi dalabys 10 w dziedzinie strachu? chetnie sobie taki ogladne. skoro temu daje 10 to ten "niby" Twoj zwali mnie pewnie z nog. daj kilka jak masz. dzieki z gory.

• ana_40

też chętnie obejrzę taki horror na 10. Naznaczony dla mnie świetny, mozna się wystraszyć i nie trzeba oglądać litrów krwi i wywalonych flaków. Polecam

• szaniawska11 szaniawska11
          ocena: 6

Mnie się film podobał do momentu aż ta babka-medium założyła pseudo maskę gazową i zaczęła coś buczeć na seansie spirytystycznym - normalnie parsknęłam śmiechem buahahaha :D. A szkoda bo pierwsza część filmu tworzyła dobre napięcie. Oglądając jednak cały czas miałam wrażenie podobieństwa do filmu "Duch" z 1982r. Samej końcówki domyśliłam się, bo tak to zwykle w horrorach bywa.

• jootgie jootgie

nie będę wam nic polecać bo oglądając horrory niestety nie odczuwam strachu I nie wbija mnie w fotel, co nie jest fajne :( ale w przypadku tego filmu nie ma po prostu momentu, który mógłby być straszny, bądź wzbudzający napięcie. nie wspominając już o efektach, bo to jest chyba w tym filmie najzabawniejsze ;P

• Gangelus Gangelus
      ocena: 8

żałosne. zgrywasz tylko jakiegoś 'super koksa', jak gówniarze w kinie na horrorach, co się tylko śmieją, aby... nie wiem, zaszpanować ?

• jootgie jootgie

żałosne jest chyba to, że kogoś kto ocenia inaczej film, który Tobie się podobał, nazywasz od razu 'super koksem', który swój komentarz daje tylko pod publiczkę, aby wywołać odzew wśród ludzi. nie wiem czym tu niby szpanować? rozumiem, jakbym wypowiedziała się krytycznie o jakimś klasycznym filmie typu 'ojciec chrzestny', ale w tym przypadku jak dla mnie nie ma po prostu aspektu, który mógłby świadczyć na korzyść tego filmu. a i skoro już tak bardzo chcesz mnie uświadomić, że swoją oceną chce tylko zaszpanować, to powinieneś mnie raczej przekonać, że ten film nie jest tak zły, jak go oceniam, a nie pisać, że zgrywam, bo takie właśnie postępowanie jest dopiero gówniarskie.

• Gangelus Gangelus
          ocena: 8

po pierwsze, odróżnianie płci.
          po drugie - tak, klasyfikowanie tego pod komedie jest żałosne i świadczy tylko o szpanowaniu 'jaki jestem fajny, bo się śmiałem na horrorze' ;)

• jootgie jootgie

hę, gdzie rozróżnianie płci? po drugie nie ma czym tu szpanować, bo tak przejaskrawione i fatalnie zrobione efekty specjalne, podobnie zresztą, jak w całej masie napływających przez ostatnie kilka lat filmów katastroficznych o końcu świata w 2012, po prostu mnie rozwalają. jeżeli nawet w kimś fabuła filmu wzbudzałaby strach to to, jak film został zrobiony wszystko psuje ;]

• siedzenakoniu siedzenakoniu

faktycznie mocny (chyba że to ja mam słabą głowę), bo odkąd obejrzałam to się boję w nocy łazić po domu O.o

• CelineMarie CelineMarie
    ocena: 5

zgadzam się z jootgie-ogólnie nie lubię horrorów bo nie lubię się bać ale na tym w ogóle się nie bałam ani razu nic mnie nie przestraszyło,raczej rozbawiło w końcu to fantasy,dla mnie bardzo średni,zawiodłam się

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: