Arrakin Arrakin

Na tle III i IV jakoś się trzyma...a tak? Szybsza akcja niż w części I oraz ładniejsza towarzyszka, brak muzyki natomiast tak dobrej...za to Connery jest...i chyba tylko i wyłącznie ze względu na niego.

• Rinzler Rinzler

Jednak powrót Ramireza jest według mnie całkowicie zbyteczny i niepotrzebny, jedyne co dobrego z tego wynika to zabawne rozmowy jego z Connorem. A co do muzyki gdyby nie Lou Gramm Band - One Dream to raczej nie było by się nad czym zachwycać. Jeśli do drugiej części podejdzie się całkowicie tak jakby się nie pamiętało o istnieniu pierwszej bywa przyjemny :)

• mim1312

Propo muzyki, nie wie ktoś może co to za kawałek leci w tle kiedy Katana jedzie taksówką?

• Dawid88r

Mimo wszystko czegoś mi w tym filmie brakowało,może klimatu.Ostatnio właśnie na dvd obejrzałem dwójkę,bo w tv widziałem bardzo dawno już nawet nie pamiętam kiedy.Najlepiej pamiętam trójkę,tam klimat mi się bardziej podobał.Pamiętam,że jedynka była najlepsza,ale zbyt słabo ją pamiętam,bo też strasznie dawno oglądałem,dlatego będę,musiał wkrótce obejrzeć.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: