baskop baskop

jak na jego doświadczenie w tego typu filmach i jeszcze że niby chciał zrobić film w starym
stylu to mu niestety nie wyszło jak dla mnie za dużo umoralniania,wyrzucić sceny z gadką i
był by film w starym dobrym stylu gdzie króluje totalna rozpierdziucha z lepszymi niż kiedyś
efektami

• statnik statnik
    ocena: 10

spokojnie, druga czesc filmu bedzie lepsza

• MannyAlterkonto MannyAlterkonto

2 będzie filmem dla dzieci, więc lepiej radze tobie się szykować się na trzeciego Kill Billa

• statnik statnik

skad wiesz ze bedzie? tylko dlatego ze w kinach w USA ma byc PG-13 a na DVD itd R? jest wiele dobryc filmow PG-13: die hard 4.0, transporter, takien, swat, the dark night (wiem ze nie sa to arcydziela ale sa to dobre filmy). najpierw obejrzyj druga expendables 2 a potem sie wypowiadaj ze to slaby film. wielu osoba nie podobalo sie expendables 2 mimo kategori R, wiec widzisz, nie od tego zalezy czy bedzie film dobry. ja tylko kill billa 3 obejrze poto by z czystym sumieniem dac ocene 1, bo przeciez nie mozna oceniac filmu najpierw go nie ogladajac. mam nadzieje ze django unchained bedzie dobrym westernem, chociaz znajac wielu "fanow" tarantino to ocenia ten film i uznaja go za arcydzielo westernow nim go jeszcze obejrza, nie znajac klasykow z marvinem, eastwooden, bronsonem i waynem.... jesli chodzi o produkcje 2012 to oprocz expendables 2 nie moge sie doczekac filmow Act of Valor oraz The Raid - filmy akcji ktore powinny sie tobie spodobac bo nie sa dla dzieci :)

na prawdę łudzisz się że wyjdź na DVD wersja w kategorii R?

''jest wiele dobryc filmow PG-13''

die hard 4.0 - ten film to akurat profanacja serii. Jedynka to było coś, dwójka i trojka tez były bardzo dobre natomiast 4.0 to nic innego jak wykastrowane kino familijne kino akcji.

transporter - taki sobie

taken - sensacyjka dla kobiet

the dark night - ten jest akurat genialny ale to jest inna bajka niż pozostałe, kino komiksowe które z reguły jest od lat 13

• statnik statnik

ocen i obejrz potem oceniac E2 ;) wiele filmow bylo w kinie ocenzurowane a na dvd nie

oczywiście że najpierw obejrzę, ja nigdy nie oceniam filmów w ciemno

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: