hupcio hupcio

Która z pań z filmu zrobila na was najwieksze wrazenie? Mi osobiscie najbardziej podobala sie Penelope Cruz

• Vito90 Vito90
    ocena: 6

marion cotillard

• _Free_ _Free_
    ocena: 7

Oczywiście, że Penélope!

• Jagula Jagula

Ok, nie jestem panem, ale odpowiem :) Mi Penelope nie podobała się (chociaż zazwyczaj jest odwrotnie ;)) ponieważ zrobili z niej trochę idiotkę... Marion Cotillard za to 100% klasy. Pozytywnie zaskoczyła mnie też Kate Hudson swoim śpiewem, kto by pomyślał :)

• kamil10025 kamil10025

Ciężko jest wybrać spośród nich ponieważ każda przedstawiała inną postać. Według mnie wszystkie są na równi.

• hupcio hupcio

No musze przyznac ze Marion miala klase i byla bardzo kobieca w tym filmie

• celika celika

Zgadzam się. Marion zdecydowanie- za klasę, śpiew, najbardziej autentycznie zagrała.Uwielbiam Penelopę i Nicole, więc byłam zdziwiona, że uznałam iż Marion je tutaj przyćmiła- jedyne fragmenty filmu, które mi się podobały były właśnie z jej udziałem.

• barney_w_spodnicy barney_w_spodnicy

Ja też nie jestem panem ale nie mogę się powstrzymać, żeby odpowiedzieć - Oczywiście, że Penélope! Fantastyczna i niesamowicie zmysłowa scena jej tańca gdy dzwoni do kochanka i jeszcze jedna - gdy są razem w pokoju hostelowym : ). Dla tych dwóch świetnych scen warto to obejrzeć, reszta nijaka : ).

• m0bscene m0bscene
      ocena: 9

Oczywisice, że Nicole Kidman

• kryslav kryslav
        ocena: 8

również Nicole Kidman. piękna i zmysłowa

• kryslav kryslav
          ocena: 8

------------->jakieś problemy z edycją<---------------

dobre wrażenie zrobiła kobieta ucząca młodych miłości - rozpoczyna się sceną na plaży. ta Pani również cieszy oko, razem z całą choreografią

• hupcio hupcio

to byla fergie

• xfu xfu

też jej nie poznałam, wg mnie była świetna ;)
              Penelope zawsze jest cudowna, ale jak ktoś już wcześniej słusznie zauważył, grała niespełną rozumu i jakoś w tym filmie niespecjalnie mnie zachwyciła.

• Platton Platton
    ocena: 3

Judi Dench

• p_i_u_2 p_i_u_2

Uwielbiam Penelope ale była taka przygaszona(za to w scenach zza kamery na koniec filmu była już tą Penelope którą znam).Duże wrażenie zrobiła na mnie Marion Cotillard.

• MsMinniefication MsMinniefication

Też nie jestem panem;) a wybieram Nicole Kidman i Marion Cotillard.

• Strangel Strangel
      ocena: 3

Alfa Romeo, którą jeździł główny bohater.....kreacje tych pań były tak pretensjonalne i żenujące, że ich " zalety " same w sobie ginęły :P

• hupcio hupcio

Mnie osobiscie kreacje tych pan bardzo sie podobały

• tejon7 tejon7
    ocena: 9

Marion Cotillard

• Indy_6 Indy_6
      ocena: 10

Marion zdecydowanie, reszta Pań nawet do stóp jej nie dorównuje 10000% klasy.

• ArusArczes ArusArczes

Marion Cotillard najlepiej zagrała
    ale penelope jest śliczna;p

• adam_q7 adam_q7

Kate Hudson

• sml sml

Z całej gwiazdorskiej kobiecej obsady po wyjściu z kina pamięta się tylko jedną twarz- Marion Cotillard.Ona i Nieziemski Day Lewis ratują ten film.

• Robertul Robertul

Penelope
        Marion
        Judi

• aklerre aklerre

Fergie. Genialna. Piękna. Rewelacyjna. Uwielbiam jej głos i... wygląd :>

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: