czarnawm

nie spodziewajcie się super akcji , pościgów policyjnych itd. Film jest spokojny w klimatycznym tonie, budzi spore emocje , aż nie mogłam usiedzieć w miejscu z nerwów, na niektórych scenach. Moim zdaniem film bardziej dla kobiet ale mężczyzną też powinien się podobać. generalnie polecam :)

• bagrov

(MOŻLIWE DELIKATNE SPOJLERY) w sumie się z Tobą zgadzam, choć oceniłem film na 6/10. Moim zdaniem miejscami traci tempo i zainteresowanie widza. Bardzo dobre sceny na farmie i w zakładzie dla obłąkanych, oraz przesłuchania chłopca pomagającego w zabójstwach ( chociaż nie wiem skąd przesłuchujący go funkcjonariusz, ściągnięty nagle w czasie deszczu z komendy wytrzasnął te zdjęcia poszukiwanych chłopców, no chyba że nosił je cały czas przy sobie) mieszają się ze scenami które niemiłosiernie się dłużą. No i talent Johna Malkovicha jest w tym filmie kompletnie niewykorzystany.

• czarnawm

fakt były sceny , które się dłużyły ale jak się wczuć w klimat to aż tak nie przeszkadza, a zdjęcia z tego co pamiętam leżały na jakiejś półce i w momencie kiedy chłopak zaczyna opowiadać on odwraca się za siebie i po te zdjęcia sięga :)

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: