maciek_72_2 maciek_72_2
ocena: 2

Zabawny ale przekaz daje do zrozumienia, że ta obleśna dewiacja to coś normalnego.

• michajlovicz
    ocena: 4

Zgadzam się w 100 %- tach.

• maciek_72_2 maciek_72_2

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

• EltonJ

Bo to jest coś normalnego łepku.

Ciekawe.

• Samwise_1986 Samwise_1986
            ocena: 9

I po cholerę zaczynać taką dyskusję... ograniczeni umysłowo i światopoglądowo i tak nie pojmą, że nie wszyscy muszą lubić i robić to samo. A film świetny, choć czasami zbyt "ciepły" :)

Ta. A co w nim swietnego? Oblesny. Ja pierd.

• markin

znam kilku facetów którzy zostali gejami w odwecie za to, że w dzieciństwie/młodości zostali zgwałceni przez geja. To jest ich odwet na gejach. Ale co ja tam wiem o "światopoglądzie".
              Bo ty to oświecony jesteś strasznie i za 4 lata będziesz trąbił, że pedofile też są spoko i powinni mieć pierwszeństwo w adopcji dzieci, że lepiej wprowadzą dziecko w świat seksu, bo tylko seks jest ważny w zwierzęcym świecie który reprezentujesz.
              A za 6 lat spokojnie będziesz zoofilii chwalił za oświecenie i otwartość umysłową.

A może to jedna ty masz ciasną głowę ?

• EltonJ

Wiesz, jest coś takiego jak słownik wyrazów obcych bo widać mylą Ci się pojęcia... Nie gej gwałcci dzieci tylko pedofil... a to ze w odwecie?! Co za bzdura... zgwalcona laska w odwecie dalej obcuje z facetami zeby im zrobic na złosc? Co ty w ogóle bredzisz...

• markin

czytaj ze zrozumieniem dziecko

• markin

na wszystko da się wymyślić coś za i przeciw. Nawet mogę powiedzieć, że Matka Teresa z Kalkuty to było wcielone zło, że była złą kobietą... dla tego, że podawała wołowinę głodującym ludziom dla których wołowina to świętość i jej się nie spożywa w tamtych stronach a ona z premedytacją GŁODUJĄCYM PODAWAŁA WOŁOWINĘ

takich oświeconych głupków jak ty powinno się nisko przy ziemi trzymać

• markin

to twoje oświecenie to przejaw propagandy i manipulacji właśnie takimi głupkami jak ty którzy łykają gówno i na nie mówią papu
              wystarczy ci tylko powiedzieć, że miliardy much się nie mogą mylić i człowiek też powinien jeść gówno i że tak robią oświeceni i ten twój prosty mózg łyknie ten bełkot bez zastanowienia, będziesz wcinał gówno ze smakiem i wypowiadał się na forach, że ci co gówna nie wcinają są "ograniczeni umysłowo i światopoglądowo"
              a to ty masz gówno zamiast mózgu... kolego

• Samwise_1986 Samwise_1986
                ocena: 9

hmm... Ty naprawdę musisz mieć coś z głową. Psycholog będzie miał co robić. Tak poza tym to nie karmcie już tego trolla, nie ma gdzie i na kim się wyżyć, wykrzyczeć, nikt go nie słucha etc. aż musi "wypowiadać" sie w tematach o ktorych nie ma pojęcia byleby hejtowac ;] Niech ktoś go przytuli.

• markin

ej ty oświecony podoba ci się, że Tusk sprzedaje wodociągi żydom ?

• markin

a co ciebie spłodziło dwóch panów ?

• EltonJ

Sam z chęcią spłodził bym jakiegos maluszka z innym panem :D

• markin

plecy bola od schylania sie do twojego poziomu wiec moze podskakiwac zacznij ?

• markin

zerknij sobie na Amerykański wymiar sprawiedliwości. W Stanach te dzieci adoptowane przez dwóch panów teraz są dorosłe i 80% tych dzieci skarży USA o odszkodowanie za ten proceder za krzywdę jakom im uczyniono. Oczywiście w Wybiórczej tego nie przeczytasz. Ale jak cię to interesuje to się dowiesz.

• EltonJ

A gdzie o tym przeczytam? Na pudelku? Kazdy moze znalezc jakas bzdure w sieci i opierac na tym wlasne teorie...

• markin

ja ci mówię jak jest a jeśli chcesz konkretnych informacji to mogę ci je dostarczyć lecz informacja to najcenniejszy towar więc czy cie stac na taki luksus. Jesli jestes tak ograniczony ze nie potrafisz docierac do informacji to musisz byc bogaty zeby posiadac informacje.
              Konsulting kosztuje dziecko.

• EltonJ

Szkoda marnowac czasu na rozmowę z Tobą. Na wszystko mozna znaleźć kontrargument ale trzeba umieć też zastanowić się nad opinią drugiej osoby. Starcze?

• kdbw
    ocena: 6

dokladnie, film sympatyczny i zabawny gdyby nie to ze przedstawia sie pedalizm jako cos normalnego

Mydlo pod prysznicem haha!

• kdbw

no to bylo dobre;p

• markin

podobało ci się ^ ^ ;)

• kdbw

spier****j

• markin

to żarcik sytuacyjny był oczywiście :D

• Bodzepor Bodzepor
    ocena: 7

E tam, niech sobie każdy robi co chce. Mi tam pedały nie przeszkadzają od czasu, jak się dowiedziałem, że wśród samurajów było ich dużo i tak samo dobrze potrafili ucinać łby wrogom.:P

No w domu po kryjomu ok nie bede nikomu do lozka zagladal. Mam na mysli demoralizacje, tj miejsca publiczne.

• Bodzepor Bodzepor
        ocena: 7

Dokładnie, nie mam nic przeciwko, wystarczy, że nie będę musiał oglądać liżących się facetów czy bab na ulicy, bo mimo sporych pokładów dobrej woli włącza mi się na to agresor.:P

No wiadomo ;)

• markin

nie zapominaj o reakcji łańcuchowej, jak dasz paluszek będą chcieli rękę i tym samym pozwolisz na związki i zaczną domagać się dzieci do adopcji.
        Pozwolisz na pedofilie a zaczną domagać się adopcji dzieci.
        Czy to jest ok ? Adopcja dzieci przez pedofilów ? Z czasem czemu nie ?

Ehh. Jak sie wyda to nielegalnie, ale nie bede kontrolowal.

• markin

jak będziesz miał dzieci a nie daj Bóg coś tobie się stanie to wtedy zaczniesz kontrolować kto wychowa twoje dzieci. W Anglii było tak dwójka dzieci rodzice giną w wypadku samochodowym dziadkowie chcą wychować dzieci ale okazuje się, że komórka rodzinna wylicza, że z emerytur nie będą mogli godnie wychować dzieci więc decyzją sądu dwójka dzieci trafiła do adopcji i dwóch gejów dostało tę dwójkę dzieciaków.
            Co byś czuł jako dziadek ?
            Może też zapytaj dziadków co sądzą o takiej sytuacji i zdaj relacje.

Zabil ich.

• markin

zło ma prostą zasadę jak nie zareagujesz gdy sąsiada dotyka, będziesz obojętny to wiedz, że ciebie za chwilę też dotknie. Tolerancja to broń obojętności a obojętność to rządy ścierwa. Należy walczyć z tolerancją i obojętnością ;D

Jedziesz do Wawy na marsz zboczencow?

• markin

tam same takie

Bedziesz 2 czerwca?

• markin

Sandler to żyd więc czego się spodziewałeś, żydzi dla gojów mają właśnie taki przekaz

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: