Sprite_87 Sprite_87
ocena: 3

Fajnie przedstawione gry wojenne, pomysł dobry ale wykonanie już marne. A przedstawienie Polaków... nawet nie chce mi się tego komentować. Zastanawiałem się na 1/10 za pokazanie nas jak największych debili i wykręcenie języka Polskiego niemalże do granic. Podobnie jak w Świątyni. Tak dopiero jesteśmy pokazani jako debile i wieśniaki!!! Plus tylko za to, że nasz rodak tuz przed śmiercią daje w pysk temu frajerowi. 3 tylko za w miarę dobrze zrobiony film, może byłoby 5 ale za ten akcent w stosunku do nas wszyscy powinniśmy dać 1 i zhejtować film na max.

• Sony_West Sony_West
    ocena: 4

Ja dałem 4/10. Ten film jest głównie dla tych co już grali w paintball i... przeżyli. Taki żarcik :)
    A tak serio, film jest dla tych, co painballa próbowali na żywo. Głównie tacy będą umieli się wczuć i "złapać" atmosferę gry. Niestety reżyseria filmu nawala w paru miejscach, a w wielu potencjał fabuły nie został wykorzystany. Film chwilami nudzi a chwilami zdumiewa... bezsensami. Pomysł ekstra, wykonanie gorsze. Ale jeśli macie wyobraźnię i potraficie sobie sami niektóre rzeczy dopowiedziec, to Paintball się spodoba.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: