maciej6663 maciej6663
ocena: 1

1. minus za razism wobec polaków
2.beznadziejne zakończenie
3.złowieszcza kolejka wąskotorowa
4.ogólnie syf i nędza
5.nawet piwo nie pomogło podczas oglądania tego syfu
6. nawet 2 piwa nie pomogły, więcej pewnie też nie
7.zapowiadało sie ciekawie a wyszło jak zawsze

• I_I

Jeszcze nie oglądałam ale chce. Naprawdze był razism wobec polaków? Kiedy i jaki?

• Yetiq

Polacy zostali tam przedstawieni jak totalni idioci, a nasz polski język został "powykręcany", że się tak wyrażę.
      Nie polecam, film dno 1/10, chociaż wszystkie prawie fillmy oceniam b.wysoko ten na to nie zasługuje.

Spoiler!
      <spoiler>
      Zażenowało mnie zachowanie tych graczy, śmieszna atmosfera i przedstawienie tych "złych ludzi za szybą", oraz obraz tego łowcy.
      </spoiler>

• I_I

Dzięki.

• apuss apuss

gdybys uwaznie ogladal to tam byl slowak nie polak

• Sprite_87 Sprite_87
          ocena: 3

Jaki Słowak jak wyraźnie słychać jak mówi "ku*wa" kilka razy. Poza tym przynajmniej dwa razy nazywają go Polakiem.

• apuss apuss

slowak. tez myslalem ze to polak... nawet na koncu jest w tych aktach ze slowak

• Sprite_87 Sprite_87

Hmm nie będę się kłócił bo wywalilem już ten film i nie mam pewności czy mam racje. Ale zasmuciłeś mnie. Myślałem, że "Ku*wa" jest zarezerwowana tylko dla nas ;-)
              Ps. to dlaczego mówili do siebie, że "zabiliśmy żonę tego cholernego Polaka"?

• apuss apuss

juz sam nie wiem ogladalem ten film troche czasu temu

• Heroc Heroc

100% Polak ;)

• matoroll matoroll
                    ocena: 5

przed chwilą oglądałem i jednak to jest Polak ;)

• Jaho63 Jaho63

Na Polaka mówili, że to Słowak, a na Ruska, że Polak. Miało pewnie oznaczać, że sami nie wiedzieli. Nie wiem tylko gdzie niby pokazani byli ci "Polacy" jako idioci? Film taki sobie.

• schfyo schfyo

Ruski Polak ze Słowacji.

• Sony_West Sony_West
          ocena: 4

To jest Polak. Kilkakrotnie mówią o nim "Polak" a poza tym w pierwszej scenie z jego udziałem mówi on dosc długą i trudną dla obcokrajowców do wymówienia kwestię.
          Owszem, ten ich Polak chwilami mówi po rusku, ale co tam... w filmie, w którym na pokonanie 5 kilometrów potrzeba 15 minut spaceru (tak mówi w pewnej chwili David), to gadanie po rusku ujdzie.

PS: żeby było jasne, do przebiegnięcia 5 kilometrów średnim tempem, trzeba co najmniej minut 20.

• telesfor72

właśnie miałem to napisać , przed samym zabiciem tego "pseudo" Polaka krzyczy:"pusti mienia , pusti ruki, ja niczewo nie znaju" pewnie zakamuflowana opcja Rosyjska jak to maja niektórzy w zwyczaju mawiać w sejmie. Co do Słowaka to nie wiem czy mają w swoim języku taki zwrot jak "goń się"....

• lukasz00009 lukasz00009

na 100% polak

• tcaplaza tcaplaza

spokojnie polak Go dopadnie i okradnie////

• cotypowiesz cotypowiesz

Rasizm? Najpierw sprawdź baranie co znaczy to słowo.

• maly_leju

dokładnie, żaden rasizm. ktoś go musiał zagrać tę scenę i nie było różnicy czy to polak, arab, afrykanski murzyn czy azjata ważne żeby była to osoba która nie musi znać angielskiego ani żadnego języka którym posługiwał się drugi team (zieloni) w najmniejszym stopniu... a co do filmu to polak, chociaż jak dobrze pamiętam raz gdzieś pada ze to słowak ale w końcu dla amerykanów to i tak jeden ch...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: