przemeknowak przemeknowak
ocena: 1

Zejście do Hadesu w Hollywood, Hades który wygląda jak emo-rockmen, Olimp w Nowym Jorku. Tak głupich rozwiązań nie widziałem w żadnym filmie. Walka z minotaurem, śmiechu warte i jeszcze ten denerwujący satyr. Boże zlituj się

• Bowen Bowen
    ocena: 7

(...)Boże zlituj się aby ten gościu przestał wszystkich lobbować!

• majaszona
    ocena: 10

Weż człowieku to komedia nie wiem po co się tak ekscytować widziałam gorsze filmy :)

• mrght123

film gówniany, musze przyznac racje.
    nie wiem czemu niektórzy porównują z harrym potterem. wypada obejzec zwłaszcza ostatnią część <ksiaze półkrwi> i dopiero oceniac...

• nikike nikike
      ocena: 6

Porównują ze względu na genialną książkę.

• gladun gladun

jak można porównywać Harrego z tym czymś do pięt mu nie dorasta

• alis95 alis95
    ocena: 8

Film z poczuciem humoru. (; Radzę podejść do tego bardziej na luzie.

• Redgard Redgard

i mocno się spić przed oglądaniem:D:D:D Hehehe

• alis95 alis95
        ocena: 8

W sumie też wyjście. :)

• mistrzu_13 mistrzu_13
    ocena: 10

po prostu nie znasz sie na fantastyce i mitologii...(!)
    (z resztą co tu gadać i tak do takiego człowieka jak ty, który umie tylko wybredzać nic nie dojdzie co sie do niego mówi...)

• mkolodziej1996

Tak... Percy' ego nie trzeba traktować na poważnie. To luźna, z domieszką efektów i nawet niezłą fabułą produkcja. Poza tym, ja zajmuję się mitologią grecką i wiem, że wszystkie opowieści, mity są "prawdziwe" (6 lat nauki na coś się przydaje). Hades pod Hollywood był pomysłem raczej ekscentrycznym, ale to już do reżysera i scenarzysty problemy. W książce Tartar (co też nie było super) znajdował się pod Los Angeles.

• overall overall

,,Poza tym, ja zajmuję się mitologią grecką i wiem, że wszystkie opowieści, mity są "prawdziwe" (6 lat nauki na coś się przydaje).,,

ahahahahahahaha 6 lat naparzania w age of mythology robi swoje...

• ada51

Zgadzam się. To jest luźny film, oparty na książce. Choć wiele rzeczy pominęli, część zmienili, to można go oglądać z przymrużeniem oka.

• nikike nikike
          ocena: 6

Chyba raczej film luźno oparty na książce.

• Peeves Peeves

"po prostu nie znasz sie na fantastyce i mitologii...(!)"

LOL. Ani film, ani książka nie mają za wiele wspólnego z prawdziwą mitologią, a fantasy z tego marne. Radzę sobie z tego gatunku poczytać coś rzeczywiście dobrego.

• max_38
    ocena: 2

do ambitnych to ten film nie należy :)

• Sanderus Sanderus

W rankingu głupoty stawiam to "dzieło" obok Dnia Niepodległości i Armageddon. Strasznie debilny film. I nie piszcie że trzeba się wyluzować, że super zabawa itp. ble,ble,ble. Żadne argumenty.

• raschel97 raschel97

Widocznie się nie znasz.Jeśli nie przepadasz za mitologią Grecką to nie oglądaj takich filmów.

• Sanderus Sanderus

No niestety, ale tak się składa że bardzo lubię i cenię grecką mitologię. Ten "film" To jakiś chory i brutalny gwałt na owej mitologii. Błagam przemyśl następnym razem to, co masz napisać.

• conti01 conti01

Popieram film jest słaby. Może nie aż tak beznadziejny są o wiele gorsze filmy, ale mnóstwo w nim głupich rozwiązań. Ledwo dotrwałem do końca.

• grizo3 grizo3

Tym którym film się nie podobał, radziłabym przeczytać książkę. Jest w niej dużo ciekawiej, w filmie pozamieniali bardzo istotne szczegóły jak np. to, że Annabeth jest blondynką.
    A jak już się zabrać za tą książkę, to najlepiej od razu za całą serię. :)

• raschel97 raschel97

Ja czytałam całą serię i jeszcze zagubionego herosa.To całkiem fajne książki.Szkoda że dopiero w 5 części Percy i Annabeth są parą.Ale wyobraź sobie że Ananbeth jest blondynką a Percy ma dwanaście lat.Ten film by nie przeszedł gdyby być całkowitym odbiciem książki

• grizo3 grizo3

Będą razem? BOŻE ILE JA NA TO CZEKAŁAM :D Ja dopiero na 4 także nie wiedziałam ;)

• Magiee

Ten film był nakręcony na podstawie książki ten kto czytał to wie. . . ale było kilka małych błędów Annabeth była blondynką a Percy miał 12 lat ; /.

• gol321 gol321

I fabuła była kompletnie inna.

• Magiee

Prawda

• aledis aledis

to po prostu luźny film, nie jakieś arcydzieło o głębokim przesłaniu. To wszystko MIAŁO być trochę głupie, banalne i niedorzeczne. To nie miał być kolejny film o starozytnych herosach. Jak dla mnie świetny.

• danio1258 danio1258

To Komedia a nie film na faktach.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: