Carolle Carolle
ocena: 10

choc nie koniecznie ha ha !
SAW- Adam
SAW II - Matthews, John Kramer, Amanda
SAW III- Hoffman, Strahm, John Kramer
SAW IV - Hoffman, Strahm, John Kramer
SAW V - Mark ( znamy imie)Hoffman, Strahm , John Kramer

sumujac:D
Hoffman, Strahm i John Rulezzzz!!!!
a w V juz w ogole wymiataja!!!!

• Madm4n Madm4n
    ocena: 4

Tak, Strahm w trzeciej części zagrał niesamowicie! Nikt nie potrafi sie tak ukrywać jak on^^
    co do tematu- jigsaw

zapraszam na forum
    http://www.sawproject.fora.pl/

• Carolle Carolle
      ocena: 10

he he rozpedzilam sie i napisalam o nim z sympatii do niego w SAW V ;) he he nie moglam sie powstrzymac:D

• Marelciaaa Marelciaaa

Strahm
        Strahm zginął z własnej głupoty, nie potrafił wyciągnąć wniosków, ale i tak było mi go cholernie żal, kiedy zginął. To była moja ulubiona postać. :/

• Yugdriew Yugdriew

Ulubiona postać - Jigsaw. Ale nie ma co się dziwić, bo w tej serii każdy dobry bohater umiera przez własną głupotę, ostatecznie jakąś mocno rozrośniętą wadę. Tymczasem to Jigsaw był tutaj perfekcyjny (psychopatyczny z przymiotników też pasuje, ale kto by tam się przejmował :P). Oprócz tego lubiłem w tej części Charlesa i trochę Brit - nie byli sztampowymi bohaterami horrorów typu "To bez sensu, ale zróbmy to i zgińmy".

• flemeth666 flemeth666
    ocena: 5

Saw: Jigsaw
    Saw II: Jigsaw
    Saw III: eee...chyba nikt
    Saw IV: Hoffman
    Saw V: Hoffman,Strahm
    Saw VI: Hoffman
    Saw VII: Hoffman, Bobby a i jeszcze Evan ;)

• tomucho77 tomucho77
    ocena: 5

Mi w piątce podobał się Charles szkoda że tak szybko zginął :(

• Anga002
    ocena: 8

Hmmm... dość trudne pytanie, ale jakoś od początku zwróciłam uwagę na postać Amandy, a później w dwójce utwierdziłam się w moim przekonaniu, że to była jedna z najlepszych postaci w całej serii. Oczywiście jednak najbardziej spektakularną postacią jest sam John Kramer, on przeszedł samego siebie, aż zaczęłam bardziej doceniać moje życie :D Hoffman też był całkiem całkiem, ale nie wiem dlaczego nie oszalałam jakoś na jego punkcie, chociaż oczywiście zrobiło mi się trochę go szkoda w siódemce.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: