martbab martbab

jestem ciekawy ile FILMWEB bierze kasy za reklamowanie tego gówna! to jakaś kpina chyba bo nie można tego nazwać inaczej!!! co koko interesuje jakiś film lub serial "Pierwsza Miłość" jak odpalam PROGRAM TV to liczę na konkrety a nie na mdławe historyjki o miłóści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Hoodzielec Hoodzielec

Skoncentruj się i przemyśl to raz jeszcze, a jeśli podtrzymujesz swoją wypowiedź, to udaj się do specjalisty.
    Co ma wspólnego film nakręcony w 1974 roku (którego zapewne nie widziałeś) ze współczesnym serialem, poza tytułem i tym, że program TV FilmWebu jest cholernie niechlujnie robiony i przekierowuje nie tam gdzie trzeba ???

• martbab martbab

a sorry mój błąd

• brk91 brk91

Się zastanawiam tylko nad jedną kwestią. Cały czas wprowadzają jakieś nowe rzeczy, często w ogóle nie potrzebne, a jak mają zrobić coś pożytecznego to nie ma chętnych ... Podejrzewam, że poprawienie tego błędu w programie TV zajęłoby naprawdę znikomą ilość czasu... ale po co, lepiej niech użytkownik się wku*wia, że mu to codziennie wyskakuje na kokpicie.

• Hoodzielec Hoodzielec

Tiaaa....
        A jak wrzucisz parę kontrybucji, to zaraz znajdzie się kilku adminów żeby odrzucić je pod absurdalnymi pretekstami! :(

• ZupkaChinska ZupkaChinska

Znam ten ból.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: