SKAMANDRYT SKAMANDRYT

jestem robotnikiem i z żalem trzeba przyznac , że robotnik w Polsce 2011 - 2012 NIE MA ŻADNYCH PRAW !!! pracuje , za najniższe stawki ( ledwo co koniec z końcem można związać ). RYZUKUJE ŻYCIEM I KALECTWEM w stoczniach i na produkcjach. Więc BOLKU odpowiedz mi gdzie to zwycięztwo , które nam dałeś !!??
KOMUNISCI dziś w luxusach opiewają a zwykly robol do roboty ( i niech się cieszy , że ją ma !! ).
DONALD zdrajco !!!

• SKAMANDRYT SKAMANDRYT

do odpowiedzialnych rodziców - za mordy weźcie to swoje potomstwo !! bo rozećpane jest !! i rozpijaczone !!
    kokaina , maryhuana , haszysz , amfetamina , piguły ( na heroinie i innych świństwach ) , metaamfetamina - nawet nie macie pojęcia ile wasze dzieci tego biorą - gdybyście wiedzieli jakie ilości i jak często !! wiem bo widziałem !!
    jeżeli chcecie uchronić wasze potomstwo od placzu i zgrzytania zębów - to miejcie to na uwadze - i nie myślcie sobie , że akurat twoje dziecko nie ćpa ( bo tak telewizja mówi i podaje słupki procentowe ) - byłem nastolatkiem i z tego co widzialem to 90% młodych ludzi w dużych miastach ćpa !!

• talent711 talent711
      ocena: 10

przecież to nie rozećpane i rozpijaczone potomstwo jest odpowiedzialne za to że ich rodzice ciągle wybierają zdrajców do rządzenia krajem. to nie wina młodzieży że wałęsa był agentem i jeszcze dostał za to nobla.
      ja się o młodzież nie boję, bo oni nawet jak ćpają i piją to mają większą świadomość niż ich rodzice.

poza tym ilu natolatków widziało kokaine na oczy... a jeśli palenie trawki jest ćpaniem, to 99%młodych ludzi ćpa. a jesli nie jest to jest to moze 10%.

sam gościu jesteś ograniczony, głosisz jakies herezje, byles nastolatkiem chyba bardzo dawno temu.

pozdrawiam

• SKAMANDRYT SKAMANDRYT

29 lat - wystarczy

trawka jest ćpaniem ( pale zioło od czasu do czasu - raz na 4/5 miesięcy i lubie ją palić ale żadko ) i nie powiesz mi , że trawka nie uzależnia - twierdzisz , że jak moi koledzy zaczeli w wieku 17 lat a maja teraz 28 - 33 lata i wciąż palą to nie są uzależnieni ? ( prawie codziennie - duże ilości - chodują na chatach konopie - by nie kupować chemii z ulicy , która jest o stokroć gorszym , namaczanym niewiadomo czym , ćpaniem ) - te 10% to raczej ci co palą bardzo dobre o mocne zioło własnej roboty - a te 99% jak napisałeś to ci którzy palą namaczane gówn..em zioło z ulicy.
        Co do rozećpanej młkodzieży - tak nawet głupia trawka ma wpływ na postrzeganie rzeczywistości - osoba która pali :
        - nic mu się nie chce
        - zapomina co było wczoraj
        - nie ogarnia tego co ma zrobić jutro
        - po jakimś czasie mysli tylko o tym by znowu się najarać
        - i najważniejsze - nie interesują się sprawami politycznymi ( prawdziwymi ) - jedyne co ich interesuje to Palikot ze swoim ( złudnym ) postulatem legalizacji marihuany w Polsce.

Co do kokainy - to zdziwiłbyś się ile nastolatków już miało z nia kontakt - sam pierwszy raz wziąłem gdy mialem 19 lat

Problemem jest to , że młodzież nie ma czasu na szukanie prawdy bo wciąż są naćpani lub naje..bani - na drugi dzień boli głowa i nauka idzie w las - rozumiem , że młodzi chcą się wybawić - ale trzeba tez zrozumiec , że te kur..wy na górze tylko na to czekaja - bo łatwiej dzięki temu im się rządzi.

Pisałem , że lubie sobie od czasu do czasu wziąść jakiś narkotyk - tak - ale nie chemiczny ( nie lubie ) typu , piguła , kwas , itp ( co nie znaczy , że nigdy nie spróbowałem )... - koko to może raz na 5 lat do zabawy ( rzadko prawda ?? - mógłbym częściej , w Gdańsku nie ma z tym problemu - ale ni chce ) , zioło palę raz na 6 miesięcy - może rzadziej ...

więc jak widzisz , można się bawic - ale nie codzienie , ani co tydzień nawet - w dzisiajszych czasach trzeba mieć oczy i uszy szeroko otwarte , bo można skończyc z ręką w nocniku - tak jak części moich zajomych , którzy palą tylko niewinną trawkę.

kiedy nasi rodzice walczyli , mieli tyle samo lat co my teraz - od 18tki w zwyz - więc to co dzieje się teraz to my za to odpowiadamy - więc przestańcie ćpać i chlać - i ogarnijcie temat bo Polska z tego gó..wna nigdy nie wyjdzie!!!

• talent711 talent711

bzdury piszesz i tyle. nawet mi sie odpisywac nie chce.

• SKAMANDRYT SKAMANDRYT

bo nie masz kontr-argumentów do mojego wpisu - ponadto myslisz sobie może , że jestem psem , który namierza małolatów ( to normalna reakcja u narkusów - paranoja )
            - prawda jest taka , że część z tych trawkowych ćpunów to wieczni studenci , którzy bez pomocy garba , nigdy nie ukończą studiów - a zdecydowana większość to ludzie bez szkoły średniej - ciesze się że zainteresowałeś się tym filmem - mam nadzieje , że go obejrzałeś a nie tylko czytasz opinie...
            - ćpanie w małych ilościach jest wskazane ( moim zdaniem ) u przedstawicieli zawodów i szkół artystycznych.

• talent711 talent711

hahahahaha
              okej szefie

• SKAMANDRYT SKAMANDRYT

nie jestem twoim szefem - mam talent

• talent711 talent711

o niektorych rzeczach sie nie pisze, niektore rzeczy sie robi. ty swoimi wywodami udowadniasz ze o tym nie wiesz, a ja z takimi osobami nie dyskutuje.

pozdrawiam

• SKAMANDRYT SKAMANDRYT

pisze się o wszystkim - gdyby nie pisało się o problemach to nigdyby byćmoże nie powstałby choćby taki film jak ten - więc skończ sapać o wywodach i rozejrzyj się do okoła - o ile bardziej wykształcona by Polska była gdyby przestali ćpać ( w takich ilościach i pić w nadmiarze - nikt tu nie chce Swecji robić ale umiar by się przydał ) i wzamian za to zasiedliby do książek.

• fauzi fauzi
                      ocena: 7

podniosłe słowa i w gruncie rzeczy prawdziwe ale tak naprawde nic nie znaczą.Młodzi ćpali,ćpają i będą ćpać i żadna legalizacja tego nie zatrzyma.A co do Twojego wpisu to chyba każdy kto stosuje maryhe czy cokolwiek innego usmieje sie z tego posta i nic więcej.Tyle ode mnie pozdrawiam.

• SKAMANDRYT SKAMANDRYT

no niektorzy tez po przeczytaniu moga sie zdołowac nieco - chodzi o to , ze palenie zioła powoduje brak kontroli nad własnym losem - cos w rodzaju: ,,nie jest sie panem swego losu,, - jak dla mnie to palcie to swoje ziolo az wam mózgi zzielenieją - a jak jestes panem swego losu to czemu ciężko ci żucic ziolo ??? pogłębiaj sobie dzióry jak chcesz - moja wina , że potem ciężko wam się wywlec z wyra albo żadna rozsądna du..pa was nie chce - wiekszość z was bawi sie swoimi knotami nawet w wieku 25 lat - to nienormalne - no ale co ja tam będę pisał - palcie i smiejcie sie do woli - przecież na swiecie jest tyle do smiechu...

• fauzi fauzi
                          ocena: 7

Tak ale to wszyscy wiedzą.piszesz o uzaleznieniu jakby nie znali konsekwencji.Oni je znają zapewniam Cie(przynajmniej zdecydowana więksość) ale mimo to siegaja po to z róznych powodów.Przede wszystkim to jest ich życie i ich wolna wola.I nawet jeśli Twój tekst spowoduje u kilku osób zdołowanie to przez bardzo krótki czas,a więc na dłuższą mete nic nie zyskasz.Nie wierze żeby ktoś po przeczytaniu Twojego kazania rzucił to świństwo ale moge sie mylić niech sie dopisze,wtedy uwierze.Każdy powinien zająć sie własnym życiem i żyć zgodnie z własnymi regułami.Świata nie zbawisz przyjacielu.
                          A co do mnie to tylko kiedyś spróbowałem,więcej kontaktów bezpośrednich nie mam.

• SKAMANDRYT SKAMANDRYT

to jest dla mnie ważne - bo z tymi rozjaranymi łbami nie idzie normalnie gadać - oni już ( ci zaawansowani ) nie potrafią ogarniac tematu - gadają od rzeczy i mają problem ze sklejaniem mysli - mało tego , nie odbierają rzeczywistości - mam z tym problem bo 80 % moich ziomków jara - czuje sie jakbym żył pomiędzy pomylonymi , do ktorych nic nie dociera - oczywiście sa inteligentni ale niestety wykorzystują tej inteligencji zaledwie w kilku procentach a mogli by o wiele więcej - to mnie gryzie - bo nie mam z kim pogadać na poziomie - a najbardziej mnie wkur...wia to ich przełączanie kanałow TV - kur...a siedzi taki juz po kilku chmurach i jak nie ma nic w TV to siedzi i klika - bez końca... - wiem , że to nie jest forum by się zwierzać ale panowie - ci co jarają - dorośnijcie wreszcie - jest wiele rzeczy które trzeba wkońcu zacząć ogarniać - świat nie zaczął się na ziole i drugsach i niestety świat się na nich nie skończy - pora to wkońcu zrozumieć

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: