kevin_moore
ocena: 4

a tu mamy historyjke o jakichś gówniarzach ;/

film producentów step up taniec sztuki walki ciekawe co następne
proponuję po prostu kręć (to o hydraulikach)

• pauli05 pauli05
    ocena: 5

dla mnie film kiczowaty, historyjka amerykańskich nastolatków bawiących się w "bijatyki" i nagrywających je na swoje komórki, a do tego super wątek miłosny;)

• adeck92 adeck92

Gniot, bajka dla typowych nastolatków.

• terman terman

jesli ktoś myślałe że w kinie pojawi się film o sztukach walki to jest co najmniej dziwny, to się nie sprzeda. Na youtube jest pełno filmików na temat sztuk walki(ukazujacych w pełni to czym są)

• kevin_moore

undisputed było dobre i to jest dowód że można

• Tupac4ever Tupac4ever

undisputed to tez bajka tak samo jak po prostu walcz , takie filmy sa naprawde przykre jak dla mnie. Scenariusz moze wymyslec kazdy ,a jesli ktos chce podziwiac walki to niech oglada mieszane sztuki walki

• kevin_moore

ale jest różnica, undisputed przynajmniej da się oglądać, to jest jakaś historyjka o dzieciakach którym sie nudzi

• Labavi

masz na myśli to całe KSW czy MMA co widać w telewizji? Takiego czegoś to jest pełno w każdym mieście i na wsi.. jak się dwóch napieprza byle jak aby dobić. To już wolę czyste karate czy inne tego typu sztuki a nawet boks, niż zwykłą napieprzankę.

• AdamBayern01 AdamBayern01

Nie przesadzaj - walki były na najwyższym poziomie wg mnie, wątek miłosny był - doskonała gra aktorska Cama Gigandeta z Seanem Farisem. Ten pierwszy doskonale wczuł się w rolę czarnego charakteru. Wiadomo, że takich filmów jak przypuśćmy z Van Dammem, Seagalem czy Ericem Robertsem już nie produkują, ale ta produkcja, jak na współczesne lata wypada według mnie bardzo dobrze.
    Moim zdaniem jest to jeden z najlepszych filmów bijatyk oczywiście po kilku lepszych produkcjach typu: Undisputed III, Warrior.
    Takie jest moje zdanie...

• kevin_moore

nie mówie że same walki były kiepskie bo były dobre i fajnie technicznie pokazane, ale wkurzyło mnie że zrobiono z tego kolejną opowieść o nastolatkach a spodziewałem się dobrego filmu akcji

a to Twoim zdanie niue był dobry film akcji? jak dla mnie był to zajebisty film, aktorzy zagrali wprost mówiąc rewelacyjnie. Nie iwem za bardzo co Ci isę w tym filmie nie podobało. Może podaj przykłady filmów lepszych od tego... oczywiście "dobrego filmu akcji" :P

• kevin_moore

ale mowa o samych sztukach walki czy akcji w ogóle... mówiąc w ogóle: Undisputed, Fast & Furious 5, Adrenalina, Transporter, Bondy, Kickboxer, Ong Bak, Expendables to z tych ulubionych... lepsze niż to są wszystkie filmy Schwarzeneggera, Stallonea i innych - to sa filmy akcji , Po prostu walcz to jest film dla nastolatków oparty na schemacie step up i tłajlajta a nie kino akcji tu nie ma żadnej akcji jest liceum litości ;)

Undisputed, Kickboxer(zzależy która część, przypuśćmy, że 1) i Expendables - masz rację to są dobre filmy akcji :P
            Ale czy film Po Prostu Walcz jest gorszy od tych filmów? Nie wydaje mi się :)
            po 1 spójrz na ocenę społeczności i miejsce w rankingu światowym :) wyżej jest tylko Undisputed (też zależy która część, ja mówię o najlepszej: III)
            po 2 jedynie Walki w Undisputed są lepsze od Po Prostu Walcz, ale czy w Kickboxerze przypuśćmy walk(Van Damma z Tong Po)i tu są lepsze o tych w Never back Down - racja, ale tam była tylko 1 walka, ale na wyższym poziomie - wiesz, była to końcówka lat 80i takiej walki z pewnością już na czasy obecne nie zobaczymy, ale spójrz też na walki w Never Back
            Down - coś w stylu MMA nie w stylu Van Damma (kopnięcia 360stopni) i to się liczy w filmach - dobrze rozwinięte walki.
            po 3 gra aktorska w Never Back Down zaskakuje - nie jest tu podana tylko walka - przedstawiona jest przyjaźń, miłość, nienawiść - może warto by na to spojrzeć lepszym okiem.
            po 4 jeżeli lubisz filmy akcji (to są raczej w rodzaju filmów walk) to to nie jest film należący do najlepszych - ale też nie najgorszy - na ocenę 4/10 jaką Ty dałeś zdecydownie nie zasługuję - może warto było by ją zmienić?
            Z góry dziękuję za przeczytanie mojej wypowiedzi - pozdrawiam Cię serdecznie!

• kevin_moore

nie zmienię gdyż się zawiodłem i głównie dlatego że się zawiodłem, nie spodziewałem się filmu w konwencji opowieści dla nastolatków, spodziewałem się nawalających twardzieli a nie bogatych licealistów, moze nauczka dla mnie ze trzeba zawsze najpierw obejrzeć zwiastun... nie wiem. Dla mnie film jest kiepski z powodu konwencji nie samych walk które są naprawde dobre.

no, ale mimo tego miło było z Tobą korespendować :)

• marcinek77
                  ocena: 3

haha bzdury obejrz sobie np wejscie smoka a nie gowno takie

oglądałęm wyżej wyminiony film, ostatni w karierze Bruca Lee.
                    Na jakiej podstawie uważasz, że po prostu walcz jest gównem?

• marcinek77

porostu jest płytki i to nie jest moj styl mam 34 lata i nie lubie takiego szajsu

łątwiej jest Ci mówić - ja mam 17 ;> mówią, że to jest film dla Nastolatków :DD

• marcinek77

dokładnie mnie nie przekonał wole ambitniejsze kino pozdrawiam

• pawelc11
                            ocena: 8

Co wy chcecie, piękny film pokazujący siłę charakteru, odwagę i wiarę we własne możliwości głównego bohatera :p :)

Panu widać również, jak mej osobie się spodobał?

• pawelc11
                                ocena: 8

No tak, nie no można się czepiać ale przecież Jake nie był jakimś tam pierwszym lepszym frajerem w końcu rozgrywający w drużynie futbolowej, jakieś tam umiejętności sportowe miał ;p

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: