xKOVALx xKOVALx
ocena: 1

Nie będę się rozpisywał co w tym filmie było nie tak. Nie mam już 15 lat (średnia wieku zafascynowanych tym gniotem) wiec uważam, że było to nic nie wnoszące do życia półtorej godziny!!!! powtarzam, film BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!

• bluffgirl01 bluffgirl01
    ocena: 8

sam jestes beznadziejny.. yhy ciekawe ze nie masz 15 lat to ciekawi mnie ile bo uwierz ale nie tlylko 15-latkom moze podobac sie taki film . jak dla mnie fajny film warto obejrzec dla rozrywki .

• Hirutsugi Hirutsugi
    ocena: 9

Mam 19 lat - Pocałunek Smoka bardzo mi sie podobał. Jeżeli oczekujesz od każdego filmu by wniósł coś do twojego życia, to przestań oglądać filmy zamiast żalić się później na filmwebie. Bo akurat twoja krytyka nie jest podparta żadnymi argumentami.

• kolejorzkks1 kolejorzkks1

Ja pierdole to jest film akcji, co można wymagać od takiego gatunku poprostu rozrywki a nie jakiegoś przesłania i głębszej myśli. Film w swoim gatunku 9/10

• slawex1983 slawex1983
        ocena: 8

Dwudziestosześcio latką też się podoba.  

• jedrol8 jedrol8
          ocena: 7

xKOVALx ---------> A czego ty tu do jasnej cholery szukałeś? To jest film o sztukach walki, jak chcesz znaleźć głębsze przesłanie to po co oglądałeś?!!?!?!??! Znajdź sobie inny film i nie wypowiadaj się na temat tego na czym się nie znasz!

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: