Street_Spirit Street_Spirit
ocena: 5

Niby komedia, ale zaśmiałem się może z 3 razy.
Gdzie jej do takiego Misia, gdzie człowiek śmieje się 3 razy na minutę.
W ogóle facet założył peruke, pomalował usta i nikt nie widzi, że to facet.
Paaanie, daj pan spokój...

• Kasprov Kasprov

temat przebrania pana za panią bądź na odwrót był powielany już wiele razy pewnie dlatego ten film nie śmieszy jak kiedyś , ale to tylko moje zdanie.

• spider_807
    ocena: 9

Akurat mnie miś prawie wgl nie śmieszył. Ten film moim zdaniem znacznie lepszy i śmieszniejszy od misia natomiast zdecydowanie z tych starszych komedii które ostatnio były w telewizji to "co mi zrobisz jak mnie złapiesz" jest najlepszy. Zresztą oba są moim zdaniem przezabawne. A co do tego Kasprov , że ten temat był powielany wiele razy, to wymień mi filmy które miały podobną tematykę ale powstały przez tym filmem.

• irish23_faurepavane irish23_faurepavane
    ocena: 8

I bardzo dobrze...że Ci się nie podoba.

• entregado66 entregado66
    ocena: 9

Przedewszystkim ten film tworzą Wojciech Pokora,Jerzy Dobrowolski,Wiesław Gołas i reszta doskonałych polskich aktorów świetne dialogi,gra aktorska i doskonały prosty scenariusz,to że nie oryginalny ten scenariusz to nieszkodzi,powstał po Pół żartem Pół serio ale przed Tootsie'))

• pac4ever pac4ever

Także i ja zaśmiałem się może z 3 razy.
    O wiele większy ubaw miałem przy dużo mniej znanym filmie pt. "Niespotykanie spokojny człowiek". Polecam :)

• veraa

Czy bardziej zabawny od innych filmów z tych czasów, czy mniej - myślę, że akurat ten film od każdego muzealnika otrzyma 10/10 :D

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: