seanmohik seanmohik
ocena: 1

wszystko było ok dopóki nie pojawił się Travolta, dobrze że wyłączyłem po 22 minutach ok. nie straciłem czasu, jak taki producent może kręcić takie gnioty .

• Mateo_SF Mateo_SF
    ocena: 10

Wyłączyłeś bo "Miłość Cię robi w chuja" Travolta był świetny i te jego teksty. Ja dałem 8 albo 9.

• rorian rorian
    ocena: 8

Co ty gadasz? Chyba jesteś fanem semi love story pseudo comedy. Travolta trzyma cały ten film - w odpowiednim własnej osobie - humorze - gdyby nie on, nie obejrzałbym go, na pewno nie dla samego RhysMeyersa - który jest dobrym aktorem ale ma role amatorów, którzy stają sie 'cool' dopiero po przejściach moralnych - a tego nie lubię.. Travolta nie ma takich problemów i cudownie się nie zawiodłem. Dostałem więcej niźlibym oczekiwał. Moja ocena: 8 .. bo -scenariusz -przewidywalność -no wszystko to dla masówki..

• Dynekk Dynekk

zgadzam sie z przedmowcami, film na 7/8, nie wiem czego ludzie chca od tego filmu. Jest to luzna opowiesc, ktora mogla by byc naprawde powazna i pscyhologiczna jakby zrobic ja w koncwencji chocby bourne'a- nie chce spojlowac, ale kto widzial ten wie o jaki motyw mi chodzi. Film jesdnak nie udaje niczego wiecej niz jest i wg mnie jest pozytywny. Genialny tekst travolty o tym, ze lubi royale z serem :)

• Roy_v_beck Roy_v_beck

No właśnie. W dodatku ten polski lektor, nie bał się używać przekleństw, dzięki czemu wyszła rozrywka dla całej rodziny bardzo fajna. Rozrywkowy film pierwszej klasy.

• Fafrocel Fafrocel

Popieram, zasłużona jedynka. Większego gniota już dawno nie widziałem.

• springerok springerok

nic dziwnego: pewnie przez niektóre sceny spać po nocach nie mogłeś... Idź lepiej oglądać czeskie filmy i nie truj dupy innym ludziom

• menysek

Warto zobaczyć koniec. Dla mnie końcówka ratuje film, bo wcześniej to nie byłam pewna po co oglądam tę strzelankę.
      Travolta dla mnie świetny.

• slash83 slash83
    ocena: 7

Oceniać film po 22 minutach - dobre, naprawdę dobre. Często jest tak, że film się "rozkręca" i w sumie podobnie było w tym filmie. Dopóki nie pojawił się Travolta to film był raczej średni. Ale wejście wcześniej wspomnianego aktora bardzo ożywiło klimat. Naprawde świetne teksty, dobry humor - film w sam raz na piątkowo/soboni wieczór. Daję 7/10 i polecam :)

• Tortuga033 Tortuga033

Tak, Travolta jest głównym + tego filmu, gdy nie jego postać to dla mnie film by był co najwyżej niezły.

• T0LEK

"Zasluzona" powiadasz...

• przynadziei przynadziei

obejrzałem do końca ale odczucia mam podobne... żałosne
    http://notatnikkulturalny.blogspot.com/2011/05/pozdrowienia-...

• Chris_Sharma Chris_Sharma
    ocena: 5

Travolta to wieśniak straszny i buc, aktor żaden.

• Tortuga033 Tortuga033

Już się dowartościowałeś?

• Chris_Sharma Chris_Sharma
        ocena: 5

Nie, brakuje mi dwóch bluzgów.

• S_z_y_m_o_n S_z_y_m_o_n

Doby film i tyle gdy pojawił się Travolta to poziom filmu gigantycznie się podniósł.I ta jego charakteryzacja łysol z kozackim zarostem i kolczyk - świetny pener dawno takiego kozaka nie widziałem szkoda że wyłączyłeś po 22 bo potem Travolta rozpierdala całe ekipy i nas tekstami pozdro

• ktostamskadstam

POPIERAM.
            Może ktoś kto daje temu filmowi poniżej 5 po prostu nie lubi Travolty?
            Jak pisał wyżej Szymon - świetnie go przerobili na spasłego cwanego łysola. Cieszę się, że Travolta wrócił w formie - zagrał świetnie. Patrząc na ostatnie nakręcone filmy,to nawet topowi aktorzy potrafią dać się złapać czasami na jakimś shicie,a tutaj dokładnie przyglądałem sie mimice Travolty, ruchom i jest o.k.

• wlodek265

no co Ty opowiadasz! Jaki gniot? Pewnie poszedłeś zobaczyć Pretty woman. Film naprawdę dobry!!! Ciekawe skąd wyrwali tę Polkę do tego filmu? Nawiasem mówiąc całkiem nieźle zagrała swoją rolę.

• zybex69 zybex69

Zgadzam się. Kasia Smutniak (ciekawe nazwisko swoją drogą) też dała radę. Śliczna słowiańska uroda BTW.

• Beatrix_fw Beatrix_fw

świetne kino akcji z Travoltą na czele i doskonałym humorem, oglądałam z mężem, super się bawiliśmy, polecam :D

• Porter_5 Porter_5
      ocena: 9

TRAVOLTA zrobił z tego filmu show!!! podniósł go jak górę lodową, kto tego nie czuje.... kondolencje 9/10

• Mulek Mulek
    ocena: 3

Mi się film nie podobał. Jak dla mnie nie widać pomysłu na filmu. Dwa dialogi stały na niskim poziomie. Przez cały film zastanawiałem się dlaczego Travolta zagrał w tym filmie. Dla pieniędzy? Żeby odmłodnieć? Odradzam oglądanie.

• Szczery69 Szczery69

Jedynke za film ... Szok . Ty chyba gniotów nie oglądałeś prawdziwych . No ale co ja będę się wypowiadać skoro filmowi dałem 8 , pewnie się nie znam i nie mogę dyskutować z kims takim jak ty ... Wróć może do Króla Lwa czy temu podobnych filmów .

• kamil1066 kamil1066

Dokładnie film jest bardzo dobry ja też dałem 8 była i akcja i humor. Ten kto dał 1 to może naprawdę niech obejrzy więcej filmów akcji żeby miał jakieś porównanie a nie pisze takie głupoty.

• seanmohik seanmohik
      ocena: 1

do szczery69 króla lwa ogladam z dziecmi conajmniej dwa razy w roku daję mu ocene 8 , ps. ogladam do konca

• Szczery69 Szczery69

Płaczesz przy tym ? :P
        Nie no ... może niech Ci będzie . Z różnymi ASAMI się tu spotkałem , którzy kazdej komedii romantycznej dawali 10 (jaka by nie była) a Avatar , Siedem , Ojciec chrzestny i wiele innych rewelacyjnych filmów dawali ... od 1 do 3 .... maksymalnie 4 pkt . Dla mnie to bezguście . Wybacz ale , może nie masz gustu dobrego czy cuś . No nic . kazdy ma swoje odchyły .

• adiostr adiostr

właśnie... oglądasz do końca, i oceniasz
        a na jakiej podstawie oceniasz film po 20 minutach?
        chłopie tylko się tu pogrążasz.

• Lyonson Lyonson
    ocena: 6

eee tam. Film w sumie dobry. Początek jakiś taki nieciekawy ale dalej się rozkręca i bardzo przyjemnie ogląda do samego końca. A bohater Travolty po prostu rządzi :) Tylko końcówka mnie żenuje, bo morał z niej taki, że...
    UWAGA SPOILER
    Najważniejsze jest by, pomimo początkowej niechęci, przypodobać się ociekającemu testosteronem, prymitywnemu macho kozakowi, który to wszystkie problemy rozwiązuje pakując ludziom kulkę w łeb (bijąc ich do nieprzytomności lub wysadzając), nie wierzy w żadne ideały i ogólnie to ma na wszytko wy.je.bane. A najlepiej przypodobać się: posyłając kulkę miłości swojego życia, zaraz po tym jak się ją odwiodło ode złego :P Mało wychowawcza pointa, ale i tak spoko film. 6/10 :P

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: