arek2010 arek2010

dla kobiet moze byc

• Pieniak3 Pieniak3
    ocena: 8

Od kiedy to każdy facet/kobieta reaguje tak samo na film? Mi się bardzo podobał. Praktycznie nie przestawałem się śmiać.

• bulka29
      ocena: 9

dokladnie:D

• masti92 masti92

Raczej malo w nim typowo "babskich" zartow, w ogole poza kilkoma momentami ten film zdaje sie nie byc komedia romantyczna.

• Lucas1608 Lucas1608
    ocena: 8

Bez przesady. Mi się bardzo podobał. Super komedia !

• Lipiniorz25
    ocena: 9

co ty piep....vaginy nie mam a film mi sie podoba.

• arek2010 arek2010

spoko sa gusta i gusciki ja tam wole meskie kino

• bisban bisban

A Shrek to męskie kino? :d

• Cyryl2by3

Od kiedy męskie = chu**** ? O.o

• bisban bisban

Od kiedy Żeńskie=chu***** (oprócz zmierzchu i romansideł ;d)

• cameleoH2O cameleoH2O
    ocena: 1

No następny, co poleca takie kino kobietom... Nie rozumiem tej filozofii. Jestem kobietą, a nie zaśmiałam się ani razu i nie dotrwałam do końca. Jak widać nie jest to kwestia płci a tego, jaki rodzaju humor się lubi.

• amary amary
      ocena: 6

Zgadzam się, ale ocena 1/10 to jednak trochę za nisko jak na ten film, u mnie duży plus za De Niro ;)

• sephiroh
        ocena: 6

Po za kilkoma smiesznymi momentami ten film byl dla mnie jakis taki... nijaki. Dalbym 5, ale ze De Niro jak zwykle niezle zagral swoja role to 6 :P

• kolor444 kolor444

5 to juz ok. Ja tam nie moge powiedziec zeby ten film był babski. Pozatym nie każdy mężczyzna reaguje tak samo. Ja jestem facetem a lubie i komedie romantyczne i thrillery. Filmy babskie i męskie właściwie nie istnieją. Daje 7/10 bo dobry pomysł na film + De Niro + dobry humor.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: