Jestem świeżo po seansie z dziewczyną. Moja/Nasza reakcja jest natychmiastowa.
Strzeżcie się tego filmu!
TRAILER! -> wszystkie najlepsze sceny zostały pokazane w trailerze! Wiadomo, że to ostatnio standard ale MY daliśmy się nabrać! Porażka ludzie.
Rozumiem, że co niektórzy szukają tutaj i będą szukać głębszych 'doznań'. Miłości wśród dzieciaków, naiwności, jak świat dorosłych widzą same dzieciaki itd. Może znajdą się nawet i tacy którzy zaraz będą mi wytykać, że nie zrozumiałem filmu ;)
Dla mnie ten film jest złem, totalnie przereklamowanie.
Niezrozumiałe jest dla mnie jak można do takiego filmu brać dzieciaki i osadzać ich w tak po.pierdzielonych rolach? Co później ci młodzi aktorzy robią? Chwalą się swoim rówieśnikom w szkole, w jakim filmie grali? Bo na pewno ten film nie jest dla takich osób.
SPOILER!
Oczywiście nigdy nie dowiadujemy się dlaczego ta dziewczyna jest nawiedzona (?), czy można jej jakoś pomóc? Oczywiście nic innego nie trzyma jej przy życiu jak krew niewinnych ludzi.... itd... ITD, itd!
W ogóle o co chodzi? Chęć pokazania miłości miedzy normalnym dzieciakiem a dzieciakiem demonem (?). W T F?
Poza tym dziewczynka podkreśla, że nie jest dziewczyną i zadaje pytanie chłopcu czy jakby była chłopcem to nadal by ją on lubił? No oczywiście, że tak, nawet jakbyś miała wacka między kroczem czy jakiś ogon, przecież jesteś Spoko!
Przereklamowany, przetrailerowany GNIOT, nie polecam.
- bazadziś urodziny mająNajbliższe odcinki
-
Chirurdzy
pojutrze (Polska)
odcinek: s8e23 -
Gra o tron
dzisiaj (Polska)
odcinek: s2e10
-
- filmweb.tvPolecane
- programy Filmwebu
5:35 odtwórz wideo Jerzy Engel