WojtasM WojtasM
ocena: 10

Przede wszsytkim za sprawą pary - Stine Stengade i Madsa Mikkelsena. Stworzyli wspaniały obraz "beznadziei" rozpadającego się małżeństwa. Momentami, miało się wrażenie, że uda im się odbudować związek, by za chwilę zdać sobie sprawę z tego, że będzie to niemożliwe. Typowa "uczuciowa karuzela" związków z długim stażem.

Oczywiście, bardzo ważną rolę w filmie, odegrały ujęcia samotnego Mikkelsena. Niesamowity gość...

• Binula Binula

Zgadzam się, Mads w tym filmie przechodzi samego siebie. Ale podobały mi się również poboczne wątki-kochanka ojca i przede wszystkim tej czeskiej śpiewaczki. Świetne sceny, kiedy ona mówi do niego po czesku, on do niej po angielsku, po czym puszczają mi nerwy i po duńsku, a i tak się jakoś dogadują.

• sytuacyjna sytuacyjna

nie tyle dogadują... myślę, że ona po prostu wie, co on czuje...
      Nie ukrywam, film obejrzałam ze względu na Madsa Mikkelsena, uwielbiam jego grę
      i zgadzam się z przedmówcą, również miałam wrażenie, że da się jeszcze związek uratować, a szczególnie w końcowej scenie na ulicy. Szkoda tylko, a może i dobrze, że film ma takie zakończenie, chciałabym się dowiedzieć, co dalej, ale jednocześnie może ma wyobraźnia zadziałać...
      I na zakończenie: film jest świetny!

• Sonny_21 Sonny_21

film jest całkiem dobry, porusza ważną kwestię braku kontaktu i przez to porozumienia w relacjach pomiędzy ludźmi, relacje te zaniedbywane mogą okazać się później niemożliwe do odbudowania. nie zawsze czas leczy rany

• Babette_2 Babette_2

wiele bym dała, żeby móc obejrzeć ten film. Nigdzie, poki co, nie można go zobaczyć..

• WojtasM WojtasM

Nie ustawaj w poszukiwaniach - naprawdę warto ;)

• jacpod jacpod
              ocena: 6

Niestety nie warto.Rozpad nastąpił pół roku wcześniej,a wziąwszy pod uwagę,że kobieta do zdrady dojrzewa wcześniej,to może rok-dwa.Nie da się zebrać rozlanego mleka.On musiał by się całkowicie zmienić,ale czy taką zimną osobowość na to stać?Często chęć naprawy związku wynika z chęci ocalenia dumy,że oto partner nas rzuca,nie pozwalamy na to,czyli mamy jeszcze coś do powiedzenia.A póżniej wzajemne pretensyjki wykańczają związek.Ale już na innych zasadach.Film- snuj.

• Nocny_Kinomarek Nocny_Kinomarek

Zobaczyć można ale czy tak bardzo warto? Bez rewelacji. Mads przytłaczający emocjonalnie, w dobrym tego słowa znaczeniu dla wątku ojciec - syn, gorzej dla partnerującej mu Stine Stengade i relacji mąż żona. Trzeba przyznać jednak, film może urzekać i porywać. Ale jak się go analizuje, to już jest gorzej.

• Andrzejkkk Andrzejkkk

Jeżeli nadal chcesz zobaczyć ten film, napisz mi prywatną wiadomość, chętnie pomogę, pozdrawiam.

• Babette_2 Babette_2

Oczywiście, bardzo chętnie. Zostawiam kontakt habana@onet.pl, gdyż tylko tak mogę.

• Andrzejkkk Andrzejkkk

Ok.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: