huo_sanchez huo_sanchez
ocena: 5

to i tak ocena na wyrost... Film jest taki jak głosi tytuł: ot, prosta historia, nic więcej. Naprawdę, choćby nie wiem jak inni będą się upierać, że to coś więcej niż tylko prosta historia i drążyć sens filmu. Po prostu nie ma po co i czego już tutaj drążyć. Rozkładanie prostoty na czynniki pierwsze to zadanie dla pseudointelektualistów. Filmu ani nie odradzam, ani nie polecam, ja go obejrzałem tylko dlatego, że przerabiam właśnie filmografię Davida Lyncha.

• iwona1510005 iwona1510005

zgadzam się. czytałam opinie, znajomi sie zachwycali to i ja obejrzałam ale szczerze mówiąc "szału nie ma". Film jest tak prosty jak budowa cepa. Spodziewałam się że stary dziadek podróżując będzie wspominał jakieś swe stare czasy a mianowicie jakąś konkretną historię SPOILER a tu dziadek jedzie kosiarką i spotyka obcych ludzi po drodze i w zasadzie tyle, na koniec dociera do brata no i koniec filmu. Również ani nie polecam ani nie odradzam, można obejrzeć.

• iwona1510005 iwona1510005

dodam, że muzyka jest niesamowita jak dziadek jedzie kosiarą, nie mam w zwyczaju zwracać uwagi na muzykę ale ta jest na prawdę piękna. Dla wszystkich którym się podobała podaje tytuł i wykonawcę - Laurens Walking - Angelo Badalamenti

• Percia

tyle że w czasie filmu można dowiedzieć się jego historii... mówi i o wojnie, i o żonie, opowiada o córce. nie jest przy tym zbyt wylewny, fakt, ale z drugiej strony ma taka charyzmę w sobie że mówiąc niewiele pomaga innym ludziom, odmienia ich życie

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: