peza_92 peza_92

Trzymający w napięciu, zaskakujący, ciekawy i wciągający. Wart obejrzenia!
Cytat z filmu: ‘Ludzie umierają. Wydaje się, że mamy wpływ na to gdzie i kiedy lub jak to się dzieje, ale nie mamy. Gdy nadchodzi koniec to koniec i nikt nic na to nie poradzi’

• dans12949

Film rzeczywiście świetny i zaskakujące zakończenie :)

• andrut2
    ocena: 3

Temat rzeczywiście ciekawy, ale zmarnowany. Jak dla mnie niektóre sceny które miały być groźne lub poważne, wydały sie poprostu komiczne. Pozatym przeszczep serca na który wchodzi sobie kto chce, a do tego wykonany przez dwóch chirurgów i anastezjologa...zgrozo!

• criginold criginold

Film jest dobry i bardzo ciekawy do momentu kiedy jego matka postanawia oddać mu serce. Wtedy są glupie sceny jak on z nią rozmawia i widzi swoje dzieciństwo. Do tego momentu film miał u mnie 7/10, ale jak doszły sceny rozmowy z matką to pomyślałem "jakie to tanie słabe chwyty stosują" i ocena automatycznie spadła na 5/10

Btw. Alba jest taka śliczna:)

• Takeya Takeya
      ocena: 7

Uwaga, spoilery.

W sumie podobnego jestem zdania. Pomijając fakt, że całkowity paraliż jest niemożliwy (ktoś zapomniał o istnieniu nerwobóli, które w przypadku niepełnego uśpienia pacjenta wystąpiłyby w trakcie otwierania klatki piersiowej), film stał się głupawy już od momentu wyjścia z ciała. OOBE nawet jeśli jest prawdziwe, to przecież nie jest możliwe, by "duch" zaczął sobie spacerować po szpitalu i przenosić informacje do mózgu znajdującego się w ciele za ścianą.
      Spisek Alby był widoczny już od samego początku. Dziewczyna nie potrafiła ukryć przed widzami swoich złych zamiarów. Jedyne pytanie, jakie nasuwało się w trakcie seansu to było "dlaczego ona to robi?".
      Dalej - serce przed przeszczepem jest dokładnie badane - nikt nie będzie kroił pacjenta przed sprawdzeniem, czy się go nie uśmierci. Wina lekarzy była oczywista - co oni mogli zyskać? Po pojawieniu się matki w urojeniach chłopaka film stał się idiotyczny.

Stawiam 7/10, bo w sumie film ciekawy. Realizacja dobra, działania chirurga nieprzewidywalne, nieoczekiwany zwrot akcji (zwykle ukazując film na początku pokazuje się jego zakończenie. Byłem pewny, że koleś na bank nie wstanie).

• marckoza marckoza
      ocena: 6

Ocena podobna, mógł skończyć się 20 minut wczesniej, dziwne że Alba z Haydenem nie irytuja tak bardzo jak spodziewałem się

• cherrymery cherrymery
        ocena: 6

wydaje mi się też że raczej tej jego matce nie uszłoby na sucho zabicie męża. W końcu chyba by się zorientowali że miał ranę od pogrzebacza . Takie to było naciągane z lekka.

• 19marcin45

równie dobrze po upadku ze schodów mógł nabawić się takiej rany ; )

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: