agnes06 agnes06

...z początku mieli dobry pomysł, jeżeli chodzi o fabułe., ale z kolejnymi minutami coraz bardziej biło po oczach jak wielki gniot się ogląda..
Ale ten pocztek też był taki z dupy- bo nagle niby jakaś grupa punkowców poszła sobie namiotować kilkaset kilometrów od miasta (??!) na totalnym zadupiu..
Wymienili bodajże 2 zdania.. Rozeszli się na parę stron i zaraz zostali zabici (prawie wszyscy, oprucz 1 osoby).. No to w tym momencie mógłby sie skończyć film! Po prostu szkoda gadać...
Za parę lat niedaleko tego ''wlk miejsca zbrodni'' przeprowadziła się jakaś para....
No i wtedy zaczęło się kopiowanie..
...bo czy widzieliście już w jakimś horrorze ten opis:
(Egzorcyzmy...,Breed, Ostatni dom po lewej (albo prawej), Ils, The dark, Widmo, Smętarz dla zwierzaków, nieproszei goście... -to tylko kilka:)
Pewnego dnia, w pewnym domu, oddalonym od cywilizacji, szalony ojciec (najczęściej) zabija brutalnie całą swoją rodzinę.Od tamtego czasu nikt tam dotąd nie zamieszkał. Dopiero po 20 latach wprowadza się tam młoda, piękna rodzina.. Na ''wjeździe'' xD ich nowy wielki dom wydaję im się piękny, idelany.. no po prostu oaza spokoju, azyl,,, NAGLE w nocy, zaczynają się dziać przedziwne rzeczy, słychać tajemnicze głosy i... brr aż strach pisać. Oczywiście wyjaśnień szuka się wtedy u starego, doświadczonego przez życie księdza, który zna swoją parafie.
Po serii tajemniczych i mrożących krew w żyłach wydarzeniach wzywa się policję.. zwykle, to nei skutkuje... potem wzywamy pogromcę duchów, lub gorzej, egzorcyste...
Ale to i tak nie pomaga.. brrr i w sumie... to tyle jeżeli chodzi o typowy horror, który ma straszyć..
Często też nie sam film, lecz aktorstwo ma straszyć.. bądź odstraszać...
Mnie ten film odstraszył już tak bardzo, jak się dało.. Moje postanowienie: nie oglądać więcej horrorów, przed przeczytaniem o nich recenzji!
Takiego gniota to ja jeszcze nie widziałam.. TYLE o tym filmie 1/10

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: