użytkownik usunięty

Nielogiczne-error-> przeciążenie-> suspens
Po co pokazywać masom Hitchcocka? Kto lubi mocne thrillery sam sięgnie po Mistrza Suspensu, na tym polega sztuka wyższa, to my mamy do niej dotrzeć a nie ona do nas. Zrobią z "Ptaków" papkę by masy ją przetrawiły. MÓWIĘ DOSYĆ REMAKOM. Powinni po prostu wprowadzić oryginalne "Ptaki" jeszcze raz do kin z ostrzeżeniem, że dla idiotów wstęp zabroniony. Niech sami sobie wymyślają scenariusze, buce z hollywood.

• MateuszPaz

Człowieku, Ty masz coś z głową? Już mnie to denerwuje jak słyszę, jak Wy, ludzie, którzy są nikim nazywacie Alfreda Hitchcocka mistrzem. Był dobry, tak, ale jak można kogoś nazywać mistrzem? To jest chore.

• użytkownik usunięty

" jak można kogoś nazywać mistrzem?"
      To raczej ty masz problem, kolego, ponieważ nie rozumiesz, że ktoś potrafi byc mistrzem w jakiejś dziedzinie. Hitchcock niewątpliwie był mistrzem suspensu, thrillerów. Ty też możesz być mistrzem w czymśtam, spróbuj w zawodach na najszybsze zmywanie talerzy albo w jedzeniu pączków na minutę, kto wie, może masz w tym niebywały talent?

• Pani_Blue Pani_Blue

także jestem przerażona, po obejrzeniu dzisiaj filmu Bez granic (żałość!) - nie wyobrażam sobie co ten pan może zrobić z arcydziełem, może mu przejdzie ochota do 2013?

• użytkownik usunięty

Wszystko ustalone, ochota przejdzie czy nie - i tak film powstanie. Pozostaje tylko na to nie iść i odradzać wszystkim znajomym byleby hollywood się nie nachapało.

• Joker_27 Joker_27

Przecież i tak koniec świata w 2012...

• jamesdawid jamesdawid

Alfred miał zwyczajnie swoje lepsze i słabsze produkcje-zresztą jak każdy.Więc chyba nie do końca był takim mistrzem.Co nie zmienia faktu,że należy mu się szacunek.Jeżeli chodzi o tą produkcję to generalnie nie wiadomo czy śmiać się czy płakać.Porywanie się na takie arcydzieła to lekka niepoczytalność.Jest tylko fantastycznych powieści,które można zekranizować jak trzeba stale nakręcać te same filmy ;]

• rena1971 rena1971

Uwielbiam Hitchcocka i uważam go za mistrza gatunku. Już zrobili remake ,,Psychozy" i niestety wyszedł kiepsko. Nie było już tego klimatu co w oryginale Hitchcocka. Ale remake Ptaków obejrzę choćby z ciekawośći.

• mgolab mgolab

Haha Żartujesz czy mówisz poważnie :)

• darekitd

A co złego jest w remakach? Przecież nie spalą każdej kopi "Ptaków" Hitchcocka, ja swojej przynajmniej nie dam spalić. A nóz, a może coś ciekawego z tego wyjdzie, zobaczymy.

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: