oko_4 oko_4
ocenił(a) na:7/10

Z góry uprzedzam, ze jestem totalnie nieobiektywna, bo bezwarunkowo kocham całą sagę, więc mi New Moon się strasznie podobał :) No może poza tą scenką, gdzie Bella i Edward są wampirami i biegną na łące (co to k**** miało być?!). Fanom Zmierzchu polecam, pozostałym niekoniecznie ;)

• Kasiczkaa Kasiczkaa
    ocenił(a) na:8/10

zgadzam sie z toba ... jak ta scenka sie pojawila cale kino rykło smiechem ... to bylo nieporozumienie hehehe tak poza tym film swietny .. napewno zakupie DVD :)

• oko_4 oko_4

ja też :) i będę je oglądać aż do znudzenia

• ufolek007 ufolek007
    ocenił(a) na:9/10

W kinie u mnie tez wszyscy wybuchli smiechem. Nie wiem tylko czy rezyser chcial zeby to byla smieszna scena :D

• Kasiczkaa Kasiczkaa

A CO UWAZACIE O POSTACI eRICA ..ILEKROC SIE POJAWIAL SMIALAM SIE JAK NIE WIEM .. A PRZEDE WSZYSTKIM NA SCENIE W KLASIE :)

• ufolek007 ufolek007

NO scena z Romeo i Julia byla genialna :D

• oko_4 oko_4

no rzeczywiscie, taka postac komiczna z niego zrobili :) fajnie bylo byc na seansie, gdzie raczej nie ma przypadkowych osob i wszyscy w ten sam sposob reaguja na film :)

• Kasiczkaa Kasiczkaa

a u nas w kinie w pewnym momencie kaxdy myslala ze padnie ... wyobrazcie sobie ogladacie film ... cisza a tu nagle ktos puscil bąka ... i to tak glosno , ze rozeszlo sie na cala sale ... ludzie rykneli ale punktem kulminacyjnym bylo kiedy zaraz po tym bąku ALICE w filmie rozmawia z BELLA i pyta ja co tak smierdzi ... wszyscy sie smiali chyba z 5 minut z calej tej sytuacji hehe

• oko_4 oko_4

widz, ze bylysmy w tym samym kinie :) Kijów rulezzzz Ja do konca filmu jak mi sie to przypominalo to musialam sie powstrzymywac od smiechu :D

• Kasiczkaa Kasiczkaa

haha nooo ... ktoś dał czadu:) wyczucie czasu mial :D szkoda, ze nie siedzialam w szczesliwym "6" rzedzie i nic nie wygrałam ;p;p

• oko_4 oko_4

ale i tak byla super atmosfera, wiec ciesze sie, ze poszlam wlasnie do tego kina!

• Kasiczkaa Kasiczkaa

DOKLADNIE ... A MAM TKAIE PYTANIE PIŁAŚ TO CO DAWALI W PRZERWIE MIEDZY FILMAMI? CO TO BYLO??

• lilith_goot lilith_goot
                    ocenił(a) na:5/10

jestem wściekła że nowy reżyser zrobił z tego filmu "American Pie 6: Powrót
                    wampira" a to że cały Kijow smiał sie nie w tych momentach co powinien
                    tylko to potwierdza :/ popłakałam sie ze smiechu jak byla scena z
                    przemieniona Bella -ŻAL!- ale wcale mi ten smiech humoru nie poprawil

• oko_4 oko_4

A co myslicie o Edwardzie, bo ja i moje kolezanki uwazamy, ze w tej czesci troszke mniej korzystnie wygladal, moze dlatego, ze przez wiekszosc filmu byl zdolowany... Za to Jackob! ciacho ;)

• Kasiczkaa Kasiczkaa

wygladał starzej niz w Zmierzchu .. nawet ciuchy mial takie "powazniejsze" niz w poprzednim filmie

• miria_diert miria_diert

to prawda, że Edward był zupełnie inny niż w pierwszym filmie, ale i tak bardzo mi się podobał, szczególnie jego smutne oczy.

• dosia95

Film był absolutnie genialny! I ta scena ze zwampirzoną Bellą to był niewypał.
    Za to strasznie lubię Victorię i ta scena z lotu ptaka i ta muzyka a'la electro :) była SUUUPER!
    Jak oglądałam, od samego początku miałam wrażenie, że to zupełnie inna bajka... ale fajna, oczywiście. To wszystko przez nowego reżysera (dzięki nowemu reżyserowi :):).Muzyka bardziej alternatywna (bardzo lubię alternatywę) niż rockowa. Akcja momentami niezbyt, ale większość scen była jak w książce.
    FILM BYŁ DOBRY, BO POPŁAKAŁAM SIĘ DWA RAZY xD (tak jak czytając książkę.
    Premiera mi nie wystraczyła, jadę jeszcze przynajmniej raz!!

WARTO WARTO WARTO ZOBACZYĆ!!!

• Kasiczkaa Kasiczkaa

SPOILER !!!!!W KTORYM MOMENCIE PLAKALAS ??? MI SIE SMUTNO ZROBIŁO KIEDY LECIAŁA PIOSENKA Lykke Li- Possibility I BELLA SIEDZIALA TAKA ZAŁAMANA W TYM FOTELU A MIESIACE MIJAŁY .. POWIEM WAM , ZE TU KRISTEN SUPER ODZWIERCIEDLILA ZALAMANIE BELLI

• ufolek007 ufolek007

Kristen pasuje do tej roli w 100%. nie mozna by dac lepszej aktorki

• Kasiczkaa Kasiczkaa

noo zdecydowanie lepiej zagrała w tej czesci ... wogole widac ze Chris Weitz jest o niebo lepszym rezyserem niz Catherine Hardwicke .. zobaczymy jak da rade David Slade slyszalam ze on rezyseruje horrory ... moze ta czesc bedzoe bardziej mroczna i bedzie sie czego pobac jak wpadna nowonarodzeni :D

• ufolek007 ufolek007

mi sie chcialo plakac jak wlasnie bella sobie siedziala i miesiace lecialy... aa i jeszcze kiedy szla po lesie zalamana

• amitiel04

Zgadzam się z dosią95 na temat zmianie na lepsze filmu z powodu reżysera. Pierwsza była taka melancholiiiijna, a tej świetne nakręcone i przemyslane sceny:D Jak prawie-pocałunek Belli i Jacoba w domu:) Genialne!
      Czytając książke zdecydowanie byłam za Edwardem, pewnie dlatego, że powieśc była pisana z perspektywy Belli, lecz oglądając film, już z perspektywy trzeciej osoby, narratora, czy coś w tym stylu, pod koniec filmu jedno do głowy mi tylko przychodziło "Bello, ty idiotko!" Ja na jej miejscu zdecydowanie zostałabym z Jacobem.

• Kasiczkaa Kasiczkaa

eee to ja napewno polecialabym za edwardem :D mimo to żal mi bylo Jacoba jak ja tak blagal :/

• amitiel04

No ale jak Jacob jest zbudowany, a Edward to takie chucherko. I Jacob wspierał, chronił Bellę, był przy niej chociaż wiedział, że ona myśli ciągle o Edwardzie. To się nazywa miłośc.

• Kasiczkaa Kasiczkaa

nooo nawet jak mu domalowali ten 6-cio pak to nie wygladal za rewelacyjnie:/

• oko_4 oko_4

Ja tez balam sie o zmiane rezysera w KwN, ale chyba wyszlo to filmowi na dobre, no i uwazam, ze Kristen grala super, a zagrac takie emocje to niezbyt proste chyba... Taylor tez dostaje ode mnie szostczke. No a Robowi to chyba i tak wszystko wybaczymy, nawet ten dorysowany kaloryfer :) I ciesze sie, ze w ta smutna czesc sagi udalo sie rezyserowi wplesc troche humoru :)

• Kasiczkaa Kasiczkaa

no humoru dodali duzo .. sceny z erikiem lub mikiem hehe

• engie963 engie963

cóż, ja nawet przy czytaniu ksiązki byłam za jacobem xD

• miss_p miss_p

Muszę powiedzieć,że ja też bezwarunkowo kocham tą sagę i uważam, że film był rewelacyjny choć mało było mi Edwarda, który swoją drogą w tej części przy Jacobie wypadał słabo...no i zgadzam się, ze scenka z Bellą jako wampirem była przegięciem...w ogóle nie współgrała z cała resztą filmu...u mnie też całe kino ryknęło śmiechem...ale generalnie faktycznie cały film jest lepiej nagrany niż 1 część...już się nie mogę doczekac kolejnej:D

• Kasiczkaa Kasiczkaa

dobrze , ze to juz w czerwcu :):) ciekawe kiedy KwN wyjdzie na dvd :D mam Zmierzch wiec i ta kupie :) a czy to prawda, ze z ostatniej 4 czesci maja powstac 2 filmy???

• miss_p miss_p

mam nadzieję, że nie rozbiją 4 części na 2 części bo wydaje mi się, że to nie wypadnie zbyt korzystnie...bez sensu takie rozbicie...

• Kasiczkaa Kasiczkaa

no ja tez ale trudno im bedzie umiescic 700 stron w 2h filmu ... chyba , ze powycinaja polowe scen ... ciekawe jak pokaza noc poslubna hahaha pewnie rownie super jak opis w ksiazce ;p

• miss_p miss_p

W sumie racja...wygląda na to, że faktycznie ją podzielą na 2 części
            http://poszkole.pl/news,Co_z_czwarta_czescia_Zmierzchu,65306...

• Kasiczkaa Kasiczkaa

czyli to prawda ... ehh zaczynaja krecic na jesien czyli w wakacje 2011 powinna byc premiera ... ciekawe tylko jaki odstep bedzie miedzy 1 a 2 czescia

• miss_p miss_p

no sobie trochę poczekamy...niezbyt fajnie...a odstęp zazwyczaj trwa koło roku...ale jak dobrze pójdzie i będą obie kręcić na raz,jak czasem reżyserzy robią przy takich sagach to pojawi się zimą 2011:) trzeba być dobrej myśli:D

• Kasiczkaa Kasiczkaa

a slyszalyscie , ze planuja zrobic serial na podstawie sagi haha http://www.pudelek.pl/artykul/21051/powstanie_serial_na_pods...

• oko_4 oko_4

mysle, ze nawet jak powstanie, to kristen i rob na pewno nie zgodza sie w nim zagrac... Ale juz jest jeden super serial o wampirach, nie wiem czy widzialyscie: Vampire diaries! Polecam!

• miss_p miss_p

też mi się tak wydaje bo z tego co mówili w wywiadach mają dość szumu wokół Zmierzchu...a o serialu nie słyszałam ale chętnie obejrzę;)

• Kasiczkaa Kasiczkaa

Vampire diaries jest cuuudowny ... szkoda , ze dzis jest ostatni odcinek i trzeba czekac az do stycznia :/ najlepsza postacia w serialu jest Damon uwielbiam go ... te jego teksty i mimika twarzy hehe

• oko_4 oko_4

hehe, no bez watpienia Damon duzo wnosi do serialu, ale ja i tak mam slabosc do Stefana ;) No a teraz lipa, KwN juz objrzane, serial dopiero od stycznia :/ i co tu robic?

• Kasiczkaa Kasiczkaa

ogladac od poczatku Vampire diaries , Zmierzch i wsumie True blood ja mam taki zamiar :D

• oko_4 oko_4

obejrzalam pierwsze dwa odcinki true blood i jak dla mnie to jest on na zmiane smieszny (ale w negatywnym sensie) albo obrzydliwy, no ale sprobuj, moze Tobi przypadnie do gustu, ja nie polecam.

• Kasiczkaa Kasiczkaa

no troche za duzo scen erotycznych .. ilez mozna ogladac jak sie "kochaja" hehe

• miss_p miss_p

hahaha chyba pójdę za Twoim przykładem;D!

• miss_p miss_p

tak wczoraj to czytałam:) ciekawe ile w tym prawdy? swoją drogą taylor swift średnio mi pasuje do roli Renesme...a Ty co o tym sądzisz?

• Kasiczkaa Kasiczkaa

no w zyciu!! Renesme musi byc polaczeniem Edwarda z Bella a ta cala Tylor to jakos tak nie bardzo :/ ... serial moze i powstac ale nie wierze , ze ktos z aktorów Sagi sie pojawi w nim!!

• miss_p miss_p

no taylor to całkowity nie wypał...a w ogóle a propos Renesme to widziałyście tą dziewczynkę co ma niby ją grać? bo krążą po necie jej zdjęcia i nie wiem czy to ona na prawdę a jest mega słodka;)

• Kasiczkaa Kasiczkaa

nie widzialam .... to juz wybrali aktorke ??

• miss_p miss_p

wpisz sobie w Google Renesme i wejdź w grafikę, jest kilka plakatów ich trójki!

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: