wiech99 wiech99
ocenił(a) na:10/10

Sama tworzyłam do niego napisy z pomocą znajomej, która tłumaczyła holenderskie napisy na polski, bo tylko takie znalazłam. Do wersji 701MB. Długo to trwało, ale warto było przypomnieć sobie ten film, który dawno temu oglądałam w telewizji w "kinie nocnym".
Mam tylko pretensje do portalu FilmWeb za podanie nieprawdziwych informacji w opisie filmu. Główny bohater Julien wcale nie jest dentystą, tylko lekarzem chirurgiem. A jego przyjaciel Francois nie jest kierowcą jego żony, lecz kolegą chirurgiem z tego samego szpitala. Napisano też, że wspaniale zagrała Romy Schneider, chociaż ginie w pierwszych 30 minutach filmu. Ginie, ale gra w tym filmie do końca, pokazywana ciągle we wspomnieniach męża. Mam wrażenie, że osoba, która tworzyła opis do tego filmu, nigdy go nie widziała.
Pozdrawiam wszystkich miłośników Romy Schneider !!!

• Kombi Kombi

Znakomicie, a gdzie można znaleźć Twoje napisy do tego filmu? Na www.napisy.info nie znalazłem.

• wiech99 wiech99
      ocenił(a) na:10/10

Napisów nigdzie nie wstawiałam. Mogę wysłać na skrzynkę e-mail, jeżeli ktoś jest naprawdę miłośnikiem tego filmu.

• headernet
        ocenił(a) na:7/10

tutaj: headernet<at>o2.pl poproszę :) może nie dokładnie ta wersja ale pokąbinuję

• Kombi Kombi

Ok, byłbym wielce wdzięczny bo od dawna szukam napisów do tego filmu, a nawet angielskich nigdzie nie było. Mail: kombi7@gazeta.pl

• yOwie

Witam, proszę również o napisy do tego filmu. Oglądaliśmy go z żoną wiele lat temu w telewizji polskiej, żona jest wielbicielką Romy Schneider.

podaje e-mail:
            yrek89@o2.pl

• zamrek

Droga, szanowna Pani, dosłownie spadła mi Pani z nieba, co zresztą jest domeną aniołów. Aniele, ten film widziałem w 1977 roku, ale w niemieckiej telewizji. Niewiele wtedy zrozumiałem, bo nie znałem niemieckiego.

• zamrek

Jeżeli mógłbym prosić o polskie napisy do filmu Stara strzelba, to byłbym bardzo zobowiązany. Mój adres: marekzakrzewski7@wp.pl

• antoni_kura

Prosiłbym o napisy do tego filmu. Chętnie bym się zrewanżował gdybym wiedział jak :). Mój e-mail: antoni.kura@neostrada.pl

• filip40

witam,
        jeżeli mogę prosić o te napisy....
        filip40@gmail.com
        dzięki z góry i pozdrawiam
        F

• filip40

Proszę!!!! Proszę!!! bez tych napisów ani rusz.... ściągnąłem wersję z chomika, tam są 2 płyty CD, zapłaciłem nawet!!:): tylko brak informacji, że to w oryginale leci:(:(:(:
    filip40@gmail.com
    serdeczne dzięki
    f

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: