szukaj

Spragnieni miłości (81 tematów)  

dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
gorące tematy
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
W jakim języku...   ...mówią? Chiński to nie jest na pewno. miedzymord zie
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
4 23 stycznia 2010 13:28
Najpiękniejszy film o miłości   Chyba najpiękniejszy film o miłości w hostorii. I to bez jednego pocałunku!!! ...zobacz więcej >> dawid_mack owski
4 9 stycznia 2010 20:51
Pięknie o miłości bez najmniejszej kropelki pretensjonalizmu.   melancholijnie, poetycko pokazana miłość, bez na...zobacz więcej >> addam23
on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
0 7 grudnia 2009 16:07
Pytanie   Kto z Was wzruszył się na tym filmie? :> nolnejm80
7 25 lipca 2009 1:56
DVD?   Czy ktoś kojarzy czy film jest gdzieś dostępny na DVD? Podobno Gutek Film już nie dysponuje prawami do te...zobacz więcej >> PureNarcot ic
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 500 punktów  
3 21 czerwca 2009 23:19
niezapomniany klimat   Genialny film o niesamowitym klimacie lat 60. Zdjęcia wykonane przez christophera doyla t...zobacz więcej >> frivolENA
0 11 lutego 2009 15:48
Rewelacyjny   Polecam....................... ....................... reddredown a
0 19 stycznia 2009 20:59
MASAKRYCZNA NUDA 5/10!!!   Boże nie mam pojęcia skąd taka wysoka ocena!!! Film jest przerażająco nudny, po raz p...zobacz więcej >> prunelle
3 14 grudnia 2008 17:20
10/10 jeden z moich filmów wszech czasów   smutny, piękny, trudny, dotykający najdelikatniejszych strun duszy, c...zobacz więcej >> atr
0 5 września 2008 15:04
okrutny   Jeden z najokrutniejszych filmów jakie widziałem. struna_2
3 29 lipca 2008 18:26
Na brytyjskiej wikipedii jest napisane, że czas trwania filmu   wynosi 98 minut, ale 94 w Polsce. I tylko u nas....zobacz więcej >> Bronson1
0 14 marca 2008 21:36
10/10   Piękny film..........Cytat z zakonczenia jak bardzo prawdziwy.....Zgadzam się z przedmówcami to jest arc...zobacz więcej >> induna
0 29 lutego 2008 0:02
10/10   ten film to arcydzielo. powinni pokazywac go w szkolach filmowych na zajeciach pod tytulem 'jak powinno ...zobacz więcej >> adarutosho ppu
0 2 grudnia 2007 1:03
Wong Kar-Wai 2000   super. Piękna historia, okraszona pieknymi zdjęciami i ciekawymi bohaterami. Szkoda, że muzy...zobacz więcej >> WojtaSz
1 28 października 2007 22:12
Zegar   ...przez cały film wskazówki zegara się cofały. Godziny były coraz wcześniejsze. Ciekawe jaka była symbo...zobacz więcej >> General_Pa tton
2 28 października 2007 22:02
Poezja..   Właśnie obejrzałam i moje odczucia po tym filmie są nie do opisania. To dzieło sztuki w każdym calu. ...zobacz więcej >> domi57
1 11 października 2007 22:46
Rarytas :)   Mentalność człowieka Zachodu powinna być raczona tego typu filmami jak najczęściej... Sama uświadom...zobacz więcej >> DeadCanDan ce
0 31 sierpnia 2007 0:14
Wpis został zablokowany nataliaost rowska
0 21 lipca 2007 11:53
Dzisiaj w Katowicach w kinie:)   W ramach 10 Festiwalu Filmów Kultowych można go dziś obejrzeć w kinie "Światowi...zobacz więcej >> kati_12
0 15 maja 2007 13:02
Podobało mnie się to - 8/10   Bardzo smakowite filmowe danie, ale wyłącznie dla smakoszy tego typu kina. Nie ma ...zobacz więcej >> Thommy
0 11 maja 2007 14:41
fajny, ale nie dla wszystkich   My europejczycy z reguły nie rozumiemy azjatyckiego (w tym japońskiego) spojrzen...zobacz więcej >> Neojawor
2 19 listopada 2006 19:05
bolesnie smutny   piekny plastycznie film,z charakterystyczna ,piekna muzyka,swietnymi zdjeciami zwlaszcza zwoln...zobacz więcej >> blandest
0 17 listopada 2006 1:51
upajający...   ten film jest jak dobre wino- przejrzyście mglisty, czerwony, słodko- gorzki, upijający powoli, p...zobacz więcej >> dziewczynk a_w_czerni
0 3 listopada 2006 19:39
Znów o miłości a jednak inaczej...   cudowne, subtelne kino o niespelnionym uczuciu, o tym jak blisko mozna byc ...zobacz więcej >> marcijak
0 30 sierpnia 2006 12:25
Zapomnienie   Przepiekny motyw muzyczny powtarzajacy sie przy kazdym spotkaniu tej pary. Az ciarki przechodza... dancemanka
0 28 lipca 2006 18:10
świetny   bardzo piękny wręcz czarujący film. świetna i trafna recenzja pani Katarzyny Sarneckiej. polecam kinga_007
0 7 lipca 2006 15:50
Nudny a muzyka mnie tak denerwowala...   Na poczatku wszytko spoko podobal mi sie... Alem po jakiejs pol godzini...zobacz więcej >> rogalikk
3 7 czerwca 2006 12:58
“To niespokojna chwila...   Trzymała głowę opuszczoną, by mógł podejść bliżej. Ale on nie mógł z braku o...zobacz więcej >>   0 2 kwietnia 2006 0:18
delikatność i finezja   Interesujące ujęcia. Film jest znamiennym przykładem, że dobre zdjęcia mogą być 75-proce...zobacz więcej >> starlight_ 2
0 25 marca 2006 20:30
Dobry film. Polecam   Bardzo piękny film o miłości. Film trwał bardzo krótko, a ja czułem się jakbym siedział rz...zobacz więcej >> mnich
0 14 lutego 2006 19:53
strona »1 2 3

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.