szukaj

Pocałunek smoka (93 tematów)  

dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
gorące tematy
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
pocałunek smoka   Bardzo krwawy ale ciekawy i dużo się dzieje 8/10. sender300
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
0 6 lutego 2010 19:09
straszna kupa   jak w temacie ;/ niestety mam nawyk, że jak już zacznę oglądać to patrzę do końca. Strasznie się...zobacz więcej >> N_Pietrow
10 5 lutego 2010 21:40
Zabili go i uciekł   !! jak ktoś lubi filmy typu "zabili go i uciekł " to polecam, ja nie lubię!! rafal8510
on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
0 4 lutego 2010 15:41
Azjatyckie sekwencje walk...   Po pierwszych scenach myślałem, że film będzie totalną porażką. Lubię filmy akcji...zobacz więcej >> galladorn
on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
3 3 lutego 2010 7:58
głupiutki ale taki raczej miał być 7/10   kino akcji + sztuki walki + sensacja/thriller... no i co? i nie trzeba...zobacz więcej >> kangur_msc _CM
4 2 lutego 2010 21:06
WSPANIAŁY A JEDNAK NIEDOSYT!!!!   Film po prostu wspaniały - wciągająca fabuła trzymająca od pierwszej do ostatn...zobacz więcej >> RysiuRiede l_Fan
6 2 lutego 2010 16:49
Zobaczyłem po raz trzeci, wychwyciłem pare niespójności.   Film ogółem bardzo dobry jako film akcji ale momentam...zobacz więcej >> kolejorzkk s1
1 2 lutego 2010 16:36
Rozczarowanie!!!   Byłem nastawiony na genialne kino akcji a tu...LIPA!!! nuda, nuda i jeszcze raz nuda! Tak nud...zobacz więcej >> Bond_James _Bond
1 2 lutego 2010 12:34
Mój ulubiony film z Jetem Li   Szybkość akcji zarąbista plus szybkość Jeta Li - piękna sprawa! pilot303
0 2 lutego 2010 1:25
BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!   Nie będę się rozpisywał co w tym filmie było nie tak. Nie mam już 15 lat (śre...zobacz więcej >> xKOVALx
5 1 lutego 2010 21:30
piosenka... znowu nie wiem... POMOCY   Czy ktos moze mi powiedziec co to za piosenka, ktora leci na poczatku fil...zobacz więcej >> sabre17
4 12 stycznia 2010 20:16
8/10   Naprawdę dobry film, raczej nie można się nudzić, ciekawa fabuła, Jet Li fajnie zagrał Bridget też niczeg...zobacz więcej >> mirus4444
0 5 listopada 2009 20:41
7/10   bardzo dobry film sensacyjny; troszkę naciągany, jak to zazwyczaj bywa w filmach tego typu; świetne sceny...zobacz więcej >> Pauleta
0 20 sierpnia 2009 18:01
Fajny motyw   z prostytutka,ogolnie film dobry,jet znowu w swietnej formie babe11
0 20 kwietnia 2009 14:20
bransoletka   Witam.Pytam tylko poważnych i zainteresowanych tematem.Bardzo chcę znaleźć bransoletkę jaką nosi J...zobacz więcej >> lucyfer201
0 6 stycznia 2009 9:51
9/10   Fajny film no i oczywiści Jet lee w roli głównej :) bartez13_1 7
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 10000 punktów  
1 20 grudnia 2008 23:59
JAK BARDZO BRUTALNY?   MAM PYTANIE: CZY FILM ZAWIERA JAKIES SZCZEGÓLNIE BRUTALNE SCENY? NP. BRUTALNIJESZE NIŻ ON...zobacz więcej >> davemaster
4 14 listopada 2008 1:10
"Jet Li Podbija Hollywood Od Europy"   "Pocałunek Smoka" to początki popularności Jeta Li w Hollywood. To chyba ...zobacz więcej >> _Michal
2 13 września 2008 21:50
Dobre STOSUNKOWO 'realistyczne' choreografie..   ..jak na Jet'a Li. Tzn. stosunkowo mało tu głupawego 'latania n...zobacz więcej >> rhotax
0 8 września 2008 22:48
Tytuł   podobało mi sie wyjaśnienie tytułu na koniec filmu... "pocałunek smoka" :D przemek_po znan_2
1 8 sierpnia 2008 15:56
moja ocena 9/10   Film mi sie bardzo podobał widać w tym rękę Luca Bessona ;) Naprawde dobry film akcji :) zulinho3
0 22 kwietnia 2008 20:50
Lisa Barbuscia - Adore You   Ta piosenka leci na końcu filmu, ma ktoś? Mogłby ktoś mi wysłać? bo nie mam skad je...zobacz więcej >> hilary_fox
0 6 stycznia 2008 13:55
dobry   Podał mi sie. początek pierwsze 15 minut nie zwiastowalo niczego nadzwyczajnego ale potem się rozkręcił ...zobacz więcej >> martek165
0 29 grudnia 2007 10:57
wam sie cos pomylilo ??   ten aktor gral bizniaka 2 Didier Azoulay a nie Burt Kwouk :) scooter_2
0 28 grudnia 2007 16:20
czy naprawde istnieje taki punkt na ciele czlowieka?   jak ten "pocałunek smoka"? czy to tylko wyobraźnia reżys...zobacz więcej >> Modele_z_f 23
4 28 grudnia 2007 11:25
2/10   Jak dla mnie ten film był poniżej oczekiwań. pietral
1 28 grudnia 2007 9:18
film pierwsza klasa   10 na 10 arcydzieło.................... ......... konrii_2
1 2 listopada 2007 23:22
"taki se"   tak jak poczatek filmu byl dobry, tak od polowy, no moze dalej zaczelo sie ciagnac jak flaki z oleje...zobacz więcej >> karol_32
0 1 kwietnia 2007 0:40
dobry   ja daje 9/10 mile rozczarowanie:):)warty obejzenia polecam ...zobacz więcej >> mihle
0 18 marca 2007 10:44
Bardzo dobry film 8/10   Bardzo dobra gra aktorksa jet Li fajne sceny walk nie gorszaca sie fabula ogolnie film ...zobacz więcej >> mlodypoczt a
1 18 marca 2007 1:48
strona »1 2 3 4

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.