szukaj

Pocałunek smoka (93 tematów)  

dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
gorące tematy
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
Zobaczyłem po raz trzeci, wychwyciłem pare niespójności.   Film ogółem bardzo dobry jako film akcji ale momentam...zobacz więcej >> kolejorzkk s1
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
2 10 marca 2010 10:36
pocałunek smoka   Bardzo krwawy ale ciekawy i dużo się dzieje 8/10. sender300
0 6 lutego 2010 19:09
straszna kupa   jak w temacie ;/ niestety mam nawyk, że jak już zacznę oglądać to patrzę do końca. Strasznie się...zobacz więcej >> N_Pietrow
10 5 lutego 2010 21:40
Zabili go i uciekł   !! jak ktoś lubi filmy typu "zabili go i uciekł " to polecam, ja nie lubię!! TonyM
0 4 lutego 2010 15:41
Azjatyckie sekwencje walk...   Po pierwszych scenach myślałem, że film będzie totalną porażką. Lubię filmy akcji...zobacz więcej >> galladorn
3 3 lutego 2010 7:58
głupiutki ale taki raczej miał być 7/10   kino akcji + sztuki walki + sensacja/thriller... no i co? i nie trzeba...zobacz więcej >> kangur_msc _CM
4 2 lutego 2010 21:06
WSPANIAŁY A JEDNAK NIEDOSYT!!!!   Film po prostu wspaniały - wciągająca fabuła trzymająca od pierwszej do ostatn...zobacz więcej >> RysiuRiede l_Fan
6 2 lutego 2010 16:49
Rozczarowanie!!!   Byłem nastawiony na genialne kino akcji a tu...LIPA!!! nuda, nuda i jeszcze raz nuda! Tak nud...zobacz więcej >> Ghost_
1 2 lutego 2010 12:34
Mój ulubiony film z Jetem Li   Szybkość akcji zarąbista plus szybkość Jeta Li - piękna sprawa! pilot303
0 2 lutego 2010 1:25
BEZNADZIEJNY!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!   Nie będę się rozpisywał co w tym filmie było nie tak. Nie mam już 15 lat (śre...zobacz więcej >> xKOVALx
5 1 lutego 2010 21:30
piosenka... znowu nie wiem... POMOCY   Czy ktos moze mi powiedziec co to za piosenka, ktora leci na poczatku fil...zobacz więcej >> sabre17
4 12 stycznia 2010 20:16
8/10   Naprawdę dobry film, raczej nie można się nudzić, ciekawa fabuła, Jet Li fajnie zagrał Bridget też niczeg...zobacz więcej >> mirus4444
0 5 listopada 2009 20:41
7/10   bardzo dobry film sensacyjny; troszkę naciągany, jak to zazwyczaj bywa w filmach tego typu; świetne sceny...zobacz więcej >> Pauleta
0 20 sierpnia 2009 18:01
Fajny motyw   z prostytutka,ogolnie film dobry,jet znowu w swietnej formie babe11
0 20 kwietnia 2009 14:20
bransoletka   Witam.Pytam tylko poważnych i zainteresowanych tematem.Bardzo chcę znaleźć bransoletkę jaką nosi J...zobacz więcej >> lucyfer201
0 6 stycznia 2009 9:51
9/10   Fajny film no i oczywiści Jet lee w roli głównej :) bartez13_1 7
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum Ma łeb na 10000 punktów  
1 20 grudnia 2008 23:59
JAK BARDZO BRUTALNY?   MAM PYTANIE: CZY FILM ZAWIERA JAKIES SZCZEGÓLNIE BRUTALNE SCENY? NP. BRUTALNIJESZE NIŻ ON...zobacz więcej >> davemaster
4 14 listopada 2008 1:10
"Jet Li Podbija Hollywood Od Europy"   "Pocałunek Smoka" to początki popularności Jeta Li w Hollywood. To chyba ...zobacz więcej >> _Michal
2 13 września 2008 21:50
Dobre STOSUNKOWO 'realistyczne' choreografie..   ..jak na Jet'a Li. Tzn. stosunkowo mało tu głupawego 'latania n...zobacz więcej >> rhotax
0 8 września 2008 22:48
Tytuł   podobało mi sie wyjaśnienie tytułu na koniec filmu... "pocałunek smoka" :D przemek_po znan_2
1 8 sierpnia 2008 15:56
moja ocena 9/10   Film mi sie bardzo podobał widać w tym rękę Luca Bessona ;) Naprawde dobry film akcji :) zulinho3
0 22 kwietnia 2008 20:50
Lisa Barbuscia - Adore You   Ta piosenka leci na końcu filmu, ma ktoś? Mogłby ktoś mi wysłać? bo nie mam skad je...zobacz więcej >> hilary_fox
0 6 stycznia 2008 13:55
dobry   Podał mi sie. początek pierwsze 15 minut nie zwiastowalo niczego nadzwyczajnego ale potem się rozkręcił ...zobacz więcej >> martek165
0 29 grudnia 2007 10:57
wam sie cos pomylilo ??   ten aktor gral bizniaka 2 Didier Azoulay a nie Burt Kwouk :) scooter_2
0 28 grudnia 2007 16:20
czy naprawde istnieje taki punkt na ciele czlowieka?   jak ten "pocałunek smoka"? czy to tylko wyobraźnia reżys...zobacz więcej >> Modele_z_f 23
4 28 grudnia 2007 11:25
2/10   Jak dla mnie ten film był poniżej oczekiwań. pietral
1 28 grudnia 2007 9:18
film pierwsza klasa   10 na 10 arcydzieło.................... ......... konrii_2
1 2 listopada 2007 23:22
"taki se"   tak jak poczatek filmu byl dobry, tak od polowy, no moze dalej zaczelo sie ciagnac jak flaki z oleje...zobacz więcej >> karol_32
0 1 kwietnia 2007 0:40
dobry   ja daje 9/10 mile rozczarowanie:):)warty obejzenia polecam ...zobacz więcej >> mihle
0 18 marca 2007 10:44
Bardzo dobry film 8/10   Bardzo dobra gra aktorksa jet Li fajne sceny walk nie gorszaca sie fabula ogolnie film ...zobacz więcej >> mlodypoczt a
1 18 marca 2007 1:48
strona »1 2 3 4

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.