szukaj

Vanilla Sky (379 tematów)  

dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
gorące tematy
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
anilla jak Coelho czyli sentymentalizm z hipermarketu....   ...byle łatwo i tanio amerykańska podkolorowana wer...zobacz więcej >> winterligh t
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
1 11 marca 2010 17:54
Cameron Diaz   Zdecydowanie jedna z jej najlepszych ról, największy plus tego filmu. Dr_Mistery
6 24 lutego 2010 3:29
zagadkowa sprawa   nurtuje mnie pewna kwestia w filmie otorz podczas jazdy samochodem Julianna pyta sie Davida d...zobacz więcej >> sqnkol
21 21 lutego 2010 21:49
pytanie!   Jak nazywa się piosenka która leci na sam koniec filmu gdy główny bohater rzuca się z dachu i przelat...zobacz więcej >> Kudlacz_5
2 20 lutego 2010 21:32
Piosenka   Piosenkę w końcowej scenie filmu śpiewa Sigur Rós. Można ją znaleźć pod nazwą "Njosnavelin"(Nie ma on...zobacz więcej >> seb10
0 20 lutego 2010 20:52
Kopia.   Tak się zastanawiam po co kopiować film który już powstał i w dodatku jest dobry?? Przecież tu jest ten...zobacz więcej >> dkf
11 19 lutego 2010 4:01
szukam piosenki   zaczyna sie w momencie gdy cruise zabija Sofie. pitkownica 89
2 19 lutego 2010 1:14
Ulubione cytaty Vanilla Sky...   Wpisujcie tu wasze ulubione cytaty z Vanilla Sky. :) Drider
39 8 lutego 2010 15:20
Vanilla Sky jak Lynch   Mnie osobiście oniryka tego filmu kojarzy się z Lynchem, szczególnie z "Zagubioną autost...zobacz więcej >> yachon
1 8 lutego 2010 2:39
Infantylne zakończenie, ale poza tym dobry   Pomijając ostatnie 15 minut film był świetny. Cały czas trzymał w n...zobacz więcej >> Ghost_Dog
5 7 lutego 2010 4:43
Utwór Sigur Rós   Za ten jeden utwór, ode mnie 8/10 Sam film dobry, troszkę infantylny ale ciekawy - ale utwór...zobacz więcej >> magimila
0 23 stycznia 2010 15:55
Wszystko byłoby...   Wszystko byłoby dobrze gdyby ten zjeb nie grał głównej roli Agness_2
20 20 stycznia 2010 12:49
Czy ktos mi moze wytlumaczyc...   Ogladam ten film po raz drugi i chyba jestem zbyt glupia, ale po raz drugi nie...zobacz więcej >> klaudia902 10
2 6 stycznia 2010 3:44
Tytuł piosenki   Jaki tytuł miała piosenka pojawiajaca się w paru momentach m.in. kiedy Cruise śpiewał ją leżąc ...zobacz więcej >> King_Louis e_Assurban ipal
2 8 grudnia 2009 22:21
Lekcja dla kina europejskiego   Hollywood tryumfuje! Opuszczamy kino europejskie i zanurzamy się w niezwykłą w...zobacz więcej >> thuscometh usgo
4 8 grudnia 2009 17:33
8/10   Podobał mi się bardziej od oryginału, a to się rzadko zdarza. Zwróćcie uwagę na ścieżkę dźwiękową, rewela...zobacz więcej >> Merlot
1 29 listopada 2009 15:41
Zalotne uśmieszki   Według mnie film jest dobrą produkcją mimo tego, że posiada mało oryginalny scenariusz. Co d...zobacz więcej >> Modrzew88
2 13 listopada 2009 22:38
jak się skończyło??   jaki był koniec bo niestety nie mogłam obejrzec ilona504
6 26 października 2009 14:16
vanilla   Początek dość nudny, potem trochę lepiej ale czyż to nie jest kopia filmu "Otwórz oczy" z Penelope Cru...zobacz więcej >> olena2
1 26 października 2009 12:12
9/10   świetny film, zaskakuje w każdym momencie, jedynie pierwsze 20min moze wydawać sie troche nudne, ale wart...zobacz więcej >> grandbaiss e
8 24 października 2009 16:32
8 na 10   jeden z lepszych filmów jakie miałem okazje obejrzec w swoim życiu;) dobra gra Toma Cruise'a, Cameron...zobacz więcej >> adira1
0 21 października 2009 11:37
Ten film...   ...jest jak kopia obrazu wielkiego mistrza, którą możemy sobie kupić w supermarkecie za kilka złot...zobacz więcej >> Rezun
on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum Ma łeb na 2500 punktów  
0 21 października 2009 0:21
Piosenka   Jaki tytuł nosi piosenka, którą nucił Tom, gdy jechał na operację. Z góry dzięki! Bruccce
1 20 października 2009 23:00
Klasyka?   Czy według Was ten film bądź jego pierwowzór "Otwórz oczy" zasługują na miano filmowej klasyki? Czy k...zobacz więcej >> osjan33
0 20 października 2009 21:17
penelope cruz   nie zaskarbię sobie tu niczyjej sympatii - mnie Penelope Cruz szalenie irytuje... ok, jest do...zobacz więcej >> birkin
4 20 października 2009 0:32
zupełnie   nie mój typ... Zaczęłam go oglądać i byłam ciekawa co będzie dalej, ale szczerze mówiąc żałuję, że w ...zobacz więcej >> magda_cz4
3 20 października 2009 0:23
Vanilla Sky nie istnieje...   Gdyby ten film był oryginalny, z pewnością stanowiłby poważne dzieło. Niestety, tu...zobacz więcej >> Shape
2 19 października 2009 16:10
tvp znowu nie myśli   I znowu tvp robi sobie jaja tak jak puszczając Sim City tydzien temu po polnocy z niedziel...zobacz więcej >> tomasz_use r
4 19 października 2009 8:37
Kunis   Czy na przyjęciu też zauważyliście Mile Kunis czy to może ktoś inny, w napisach końcowych jej nie widz...zobacz więcej >> lukka_tm
0 19 września 2009 22:24
po co amerykanie robią remake'i doskonałych filmów europejskich i azjatyckich?   chyba tylko dlatego, że im się ...zobacz więcej >> noonik
3 6 września 2009 22:33
strona »1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.