szukaj

Gary Oldman (225 tematów)  

dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
gorące tematy
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
MIODZIO!!!   Dosłownie "Ciacho z kremem". Najprzystojniejszy koleś na ziemi!! Kocham go! A na dodatek jest z...zobacz więcej >> kassia93
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
8 20 listopada 2009 17:35
GARY OLDMAN TO MISTRZ SWIATA   I TYLE - DAMN - TRESC ZA KROTKA - WIEC - GARY OLDMAN TO MISTRZ SWIATA A PRZYNAJMN...zobacz więcej >> VegaTron
8 19 listopada 2009 16:29
NAJLEPSZY "LEON ZAWODOWIEC", JEDEN Z NAJGORSZYCH,   "Wieczna Miłość". Na Beethovena mi nie pasuje.   3 19 listopada 2009 16:16
Świetna Gra   Chodzi o to, że wybierasz sobie jakiegoś aktora/aktorkę i musisz dojść po filmach do Garego Oldma...zobacz więcej >>
[ strona »1 2 3 4 5 6 7 8 9 ]
Chimeria
420 18 listopada 2009 16:44
niepasuje   Ten aktor nie pasuje chyba do żadnej roli, którą grał a mimo to chce się go tam oglądać, bo nadaje f...zobacz więcej >> szacun
0 13 listopada 2009 22:02
Autograf   Może już taki wpis tu na forum istnieje i z góry przepraszam za powtarzanie ;p Nie wiem ktoś może, ja...zobacz więcej >> aga_83
4 10 listopada 2009 23:07
Uwielbiam   jego rolę w filmie Dracula, wielkie brawa za wyśmienite wcielenie się w rolę wampira spirit_cru sher
0 9 października 2009 19:44
Oj Gary...   Kocham,uwielbiam,ubóstwiam,sza nuję.Oldman to jeden z najlepszych aktorów na świecie,rewelacyjnie za...zobacz więcej >> lasko1982
1 8 października 2009 13:48
Najgorszy/Najlepszy   Film Gary'ego Oldmana. Proszę wymieniać. Mateo_SF
13 4 października 2009 20:58
MISTRZ ŚWIATA W ROLACH CZARNYCH CHARAKTERÓW,   porządni faceci słabo mu wychodzą, chociaż się stara   1 28 września 2009 21:03
najlepszy to   zdecydowanie Sid&Nancy! co do najgorszego się nie zastanawiałam i nie mam zamiaru w sumie.. code2121
2 28 września 2009 14:49
Facet jest na prawdę niezły-galeria unikatowych zdjęć,   Nie tylko wspaniały aktor ale też przystojny facet. Jeś...zobacz więcej >> lays19_91
2 30 sierpnia 2009 23:43
Oldman jako Norman Stansfield w Leonie.   Absolutne mistrzostwo. Niebywały sku*wiel i psychol, ścisła czołówka k...zobacz więcej >> Mumin87
0 27 sierpnia 2009 22:47
Czy nie zagra w Insygniach?   Narazie nie widzę go tu w obsadzie Insygniów cz.2, ale mam ogromną nadzieję, że si...zobacz więcej >> Vickynella
2 27 sierpnia 2009 22:19
There he is! - The Man - The legend!!! + Best interview   Najlepszy odtwórca czarnych charakterów! Mason Werger,...zobacz więcej >> white_leop ard
0 27 sierpnia 2009 17:44
Inaczej sobie wyobrażałam Syriusza...   Gary Oldman to swietny aktor, ale zupełnie inaczej sobie wyobrażałam pan...zobacz więcej >> Agraff
10 11 sierpnia 2009 11:59
kocham cię!!!!   świetny aktor!!!! uwielbiam jak gra psycholi!!! super karola1609
15 8 sierpnia 2009 16:55
Jaki film z Garym polecacie?   Kochani chciałabym przyjrzec się temu aktorowi bliżej. Co polecacie? Corunia_Ta tunia
20 17 lipca 2009 14:05
"Grzech" w Polsacie;)   widziałam dzisiaj reklamę "Grzechu";) dokładnej daty emisji jednak nie podali jeszcze......zobacz więcej >> dianaa22
9 1 lipca 2009 20:31
Jak dla mnie, to Skandal ze taka legenda nie otrzymala chociazby nominacji do Oskara?!!!   Nalezy mu sie co najm...zobacz więcej >> strzelec8
8 25 czerwca 2009 0:00
Strona Fanów Gary'ego Oldmana:D   Witam wszystkich fanów Oldmana. Chciałabym ogłosić, że już niedługo zamierzam ...zobacz więcej >> reddie
6 8 maja 2009 16:06
Psychopata i psychpata...   Co trzeci temat na tym forum, to temat o świetnie odgrywanych rolach psychopaty... T...zobacz więcej >> Balik
2 2 maja 2009 20:38
jedno mnie dziwi...   ...jakim cudem tak niesamowicie utalentowany aktor nie ma oscara???!!! Mithra
0 1 maja 2009 21:43
Super aktor!   Gary ma taką urodę że najlepiej gra czarne charaktery jak np w Draculi lub Leonie Zawodowcu.Jest ...zobacz więcej >> miley12
0 16 kwietnia 2009 9:18
Genialny aktor do grania czarnych charakterów i świrusów   Kiedy gra jakiś psychopatów to robi to tak dobrze i...zobacz więcej >> JACEK93
6 15 kwietnia 2009 10:58
Filmy na płytach   Z trudno dostępnych filmów z G.O. posiadam Stan Łaski no i prawdziwą perłę, czyli Rozencrantz...zobacz więcej >> Balik
0 13 kwietnia 2009 13:59
Psychopata doskonały...   Które role Oldmana "psychopaty" są według Was najlepsze:>??? Mariee_de_ corps
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 500 punktów  
12 29 marca 2009 0:10
100 lat Gary ;)   51 urodziny ^^ Miejmy nadzieje że zostanie wreszcie doceniony. Nasz psychopata doskonały ;) ...zobacz więcej >> NieLubieKa szy
3 21 marca 2009 23:56
To irytujące!   Kiedy mówię, że on jest moim ulubionym aktorem, najczęściej słyszę: Albo: A. A kto to jest Gar...zobacz więcej >>
[ strona »1 2 ]
Villemo95
54 20 marca 2009 12:35
Poszukiwany   Szukam filmu z Garym w którym spełniał życzenia i palił fajkę z której leciał zielony dym czy ktoś...zobacz więcej >> Kirk
on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
6 20 marca 2009 11:28
strona »1 2 3 4 5 6 7 8

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb. Marka "Filmweb" oraz slogan "łeb pełen filmów" są własnością Omnigence sp. z o.o. i są chronione prawem autorskim.

Created by agencja interaktywna - artegence.