szukaj

Gary Oldman (230 tematów)  

dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
gorące tematy
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
Za ,, Leona..."   10/10!!! Oglądam ten film i ciary przechodzą mi po plecach za każdym razem, kiedy Gary jest na...zobacz więcej >> Marcia1013
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
14 11 marca 2010 20:09
Ile on ma lat?   zapewne dużo , wystarczy spojrzeć na jego nazwisko :))) Czosnek_zd rowy
2 7 marca 2010 21:38
Świetna Gra   Chodzi o to, że wybierasz sobie jakiegoś aktora/aktorkę i musisz dojść po filmach do Garego Oldma...zobacz więcej >>
[ strona »1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ]
Chimeria
468 6 marca 2010 22:50
To irytujące!   Kiedy mówię, że on jest moim ulubionym aktorem, najczęściej słyszę: Albo: A. A kto to jest Gar...zobacz więcej >>
[ strona »1 2 ]
Villemo95
61 25 lutego 2010 21:47
MIODZIO!!!   Dosłownie "Ciacho z kremem". Najprzystojniejszy koleś na ziemi!! Kocham go! A na dodatek jest z...zobacz więcej >> kassia93
17 21 lutego 2010 0:03
Jest tak charakterystyczny   Gary Oldman jest tak charakterystyczny, że nie można go nie zauwżyc w filmie. Nie z...zobacz więcej >> karina1983
0 20 lutego 2010 21:04
kocham cię!!!!   świetny aktor!!!! uwielbiam jak gra psycholi!!! super karola1609
17 10 lutego 2010 15:43
TOP 5 jego najlepszych rol   1 Dracula 2 Prawdziwy romans 3 Sid i Nancy 4 Stan łaski 5 JFK allan_hous ton
22 8 lutego 2010 21:14
Oldman w Prawdziwy Romans   Polecam wszystkim ten film. Mimo, że Gary odegrał tam małą role zajebiście mi sie po...zobacz więcej >> slef
1 5 lutego 2010 22:33
absolutny arcymistrz sztuki aktorskiej! największa z inspiracji   od prawie dziesięciu lat fascynuje mnie z każd...zobacz więcej >> Slasher_Mc Kagan
15 30 listopada 2009 18:49
śpiewająca Pani Oldman   Ciągle zapominałem by wrzucić tu namiary na muzykę małżonki Garego, Alexandry Edenborou...zobacz więcej >> Slasher_Mc Kagan
1 22 listopada 2009 14:09
Uwielbiam   jego rolę w filmie Dracula, wielkie brawa za wyśmienite wcielenie się w rolę wampira spirit_cru sher
1 21 listopada 2009 9:04
GARY OLDMAN TO MISTRZ SWIATA   I TYLE - DAMN - TRESC ZA KROTKA - WIEC - GARY OLDMAN TO MISTRZ SWIATA A PRZYNAJMN...zobacz więcej >> VegaTron
8 19 listopada 2009 16:29
NAJLEPSZY "LEON ZAWODOWIEC", JEDEN Z NAJGORSZYCH,   "Wieczna Miłość". Na Beethovena mi nie pasuje.   3 19 listopada 2009 16:16
niepasuje   Ten aktor nie pasuje chyba do żadnej roli, którą grał a mimo to chce się go tam oglądać, bo nadaje f...zobacz więcej >> szacun
0 13 listopada 2009 22:02
Autograf   Może już taki wpis tu na forum istnieje i z góry przepraszam za powtarzanie ;p Nie wiem ktoś może, ja...zobacz więcej >> aga_83
4 10 listopada 2009 23:07
Oj Gary...   Kocham,uwielbiam,ubóstwiam,sza nuję.Oldman to jeden z najlepszych aktorów na świecie,rewelacyjnie za...zobacz więcej >> lasko1982
1 8 października 2009 13:48
Najgorszy/Najlepszy   Film Gary'ego Oldmana. Proszę wymieniać. Mateo_SF
13 4 października 2009 20:58
MISTRZ ŚWIATA W ROLACH CZARNYCH CHARAKTERÓW,   porządni faceci słabo mu wychodzą, chociaż się stara   1 28 września 2009 21:03
najlepszy to   zdecydowanie Sid&Nancy! co do najgorszego się nie zastanawiałam i nie mam zamiaru w sumie.. code2121
2 28 września 2009 14:49
Facet jest na prawdę niezły-galeria unikatowych zdjęć,   Nie tylko wspaniały aktor ale też przystojny facet. Jeś...zobacz więcej >> lays19_91
2 30 sierpnia 2009 23:43
Oldman jako Norman Stansfield w Leonie.   Absolutne mistrzostwo. Niebywały sku*wiel i psychol, ścisła czołówka k...zobacz więcej >> Mumin87
0 27 sierpnia 2009 22:47
Czy nie zagra w Insygniach?   Narazie nie widzę go tu w obsadzie Insygniów cz.2, ale mam ogromną nadzieję, że si...zobacz więcej >> Vickynella
2 27 sierpnia 2009 22:19
There he is! - The Man - The legend!!! + Best interview   Najlepszy odtwórca czarnych charakterów! Mason Werger,...zobacz więcej >> white_leop ard
0 27 sierpnia 2009 17:44
Inaczej sobie wyobrażałam Syriusza...   Gary Oldman to swietny aktor, ale zupełnie inaczej sobie wyobrażałam pan...zobacz więcej >> Agraff
10 11 sierpnia 2009 11:59
Jaki film z Garym polecacie?   Kochani chciałabym przyjrzec się temu aktorowi bliżej. Co polecacie? Corunia_Ta tunia
20 17 lipca 2009 14:05
"Grzech" w Polsacie;)   widziałam dzisiaj reklamę "Grzechu";) dokładnej daty emisji jednak nie podali jeszcze......zobacz więcej >> dianaa22
9 1 lipca 2009 20:31
Jak dla mnie, to Skandal ze taka legenda nie otrzymala chociazby nominacji do Oskara?!!!   Nalezy mu sie co najm...zobacz więcej >> strzelec8
8 25 czerwca 2009 0:00
Strona Fanów Gary'ego Oldmana:D   Witam wszystkich fanów Oldmana. Chciałabym ogłosić, że już niedługo zamierzam ...zobacz więcej >> reddie
6 8 maja 2009 16:06
Psychopata i psychpata...   Co trzeci temat na tym forum, to temat o świetnie odgrywanych rolach psychopaty... T...zobacz więcej >> Balik
2 2 maja 2009 20:38
strona »1 2 3 4 5 6 7 8

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.