szukaj

Udław się (49 tematów)  

dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
gorące tematy
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
uroczo po bandzie   tylko skurwiały seksoholik mógł zostać mesjaszem na oddziale dla staruszek bolszewik
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
0 6 listopada 2009 0:55
Daje 8 pozytywne zaskoczenie   Temat sexu zawsze na czasie . Przy okazji fajna historia ukaznego zycia . Naprawd...zobacz więcej >> tabaluga19 1919
0 27 października 2009 11:03
Dość ciekawy 7/10   Film dość ciekawy lecz specyficzny humor ocierający się o granicę dobrego smaku przysłonił m...zobacz więcej >> rr78
2 16 października 2009 18:15
totalne dno....   I to ma być najlepszy film kina niezależnego 2008 w Ameryce. Po pierwsze - film aż kipi głup...zobacz więcej >> Mazgo
1 21 września 2009 23:52
Bez patosu i z przymrużeniem oka o rzeczach ważnych...   Ci którzy oczekują kolejnej komedii w stylu "american p...zobacz więcej >> jim_wilson
2 18 września 2009 23:17
Po raz kolejny jestem zawiedziony poziomem   ocen filmów na filmwebie... Mimo iż film ma ocenę dobrą, to wystawi...zobacz więcej >> James
13 18 września 2009 23:12
zabawnie i z refleksją   przyjemny film, może bez żadnej rewelacji, ale dobrze się ogląda. kilka dobrych gagów, ...zobacz więcej >> Caligula
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 2500 punktów  
0 31 sierpnia 2009 21:02
7/10   Oryginalny film. Zasadniczo różni się od całego komercyjnego chłamu, którym wypełnione są repertuary kin....zobacz więcej >> ewunia89_3
0 20 sierpnia 2009 16:39
(0/10) O CO TU CHODZI?   Zaczyna się obiecująco zabawnymi tekstami i scenkami, ale po kwadransie trudno cokolwi...zobacz więcej >> oscar_4
0 17 sierpnia 2009 23:26
Film vs książka   Film do pięt nie dorasta książce Chucka Palahniuka. Film pozbawił tą historię praktycznie wszy...zobacz więcej >> pawel_zoln owski
2 6 lipca 2009 3:09
kiepsko   zdecydowanie poniżej oczekiwań, gra aktorska kiepska. ratują tylko dialogi (i to nie zawsze) zapożyczo...zobacz więcej >> dezet2
0 6 czerwca 2009 22:54
Bardzo dobry!   Świetne kino, w świetnym wykonaniu Sama Rockwella który już co prawda przyzwyczaił mnie swoją ni...zobacz więcej >> Adash
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 2500 punktów  
0 24 maja 2009 22:33
8/10   Totalnie odjechany film. Zaskakujący bardzo zaskakujący i nieszablonowy scenariusz. Właściwie nie wiadomo...zobacz więcej >> Mario_63
0 22 maja 2009 18:40
Spodziewalem sie dobrego filmu,a obejrzalem knota!!!   moim zdaniem SZKODA CZASU!NIE POLECAM!!! truskawki_ w_smietani e
0 18 maja 2009 16:05
Pudel   wypraszam sobie, to ja jestem klonem z kawałka całunu!!!! w końcu film, który powoduje, że po wyjściu z ...zobacz więcej >> pan_grochu l
1 9 maja 2009 8:11
peeeerrrrrkeeeeee?!   vitor ok danny ok laska od "pudla" super PAIGE MARSHALL?????? T R A G E D I A!!!!!!...zobacz więcej >> norting_
1 21 kwietnia 2009 16:45
Udław się   Filmowy marzec rozpocząłem od filmu w reżyserii Clarka Gregga ( jego debiut w tej roli ). Głównym bo...zobacz więcej >> Movieman
2 21 kwietnia 2009 16:43
kiepsciuch   do fight cluba sie nie umywa....surrealistyczny ale nudny...jedyny fajny cytat to ten ze w naszym z...zobacz więcej >> Miki_
1 15 kwietnia 2009 1:29
"Udław się" albo "myślałem, że będzie lepszy".   Bo tych hucznych zapowiedziach, gdzie co po chwila wpajano nam,...zobacz więcej >> BUNCH
1 17 marca 2009 16:34
7/10   bardzo fajny, świetna sama fabuła; bardzo dobry scenariusz, zaskakuje zakończenie; genialny Rockwell Moj...zobacz więcej >> Pauleta
0 17 marca 2009 6:33
NAPISOWNIA.info   Apeluje do wszystkich NAPISIARZY aby zainteresowali się tym filmem! A tak szczerze to jestem ...zobacz więcej >> head8
2 7 marca 2009 16:15
dobre ciekawe kino 7/10 dla wybranych, świetna rola Huston   oczywiście u nas się przyjęło bo za śmiałe... siLk_2
0 2 marca 2009 10:08
6/10 i zły opis filmu na filmwebie   Film zły nie jest,troszke humoru,sexu ok ale nie za dużo i bez szczegułów-n...zobacz więcej >> Pedzacy_dy szel
0 24 lutego 2009 13:01
No nie najgorszy, ale też bez rewelacji.   Jak dla mnie nic nie wnosi, żarty średnio smieszne, Zdziwili mnie, ze...zobacz więcej >> madziutek9 12
0 20 lutego 2009 1:08
szkoda czasu   Stracony czas. W ogóle mi się nie podobał. Koszmar. Tylko 3/10. jesebel
1 16 lutego 2009 22:43
NAJGORSZY FILM JAKI WIDZIAłAM(-10)/10!!!!!!!!!!!!! !!!!   NIE IDźCIE NA TEN SHIT!!! Napisanie tego uważam za swój...zobacz więcej >> Seana
22 1 lutego 2009 1:05
Polecam   Całkiem fajny filmik, taki dramat z dużą dozą humoru:) W sumie pozytywny, pozytywnie zakręcony:) 7/10 olabubu
0 28 stycznia 2009 10:45
niestety   niestety, w żaden sposób nie oddaje klimatu książki. ale film jako film nie jest ostatecznie taki zły...zobacz więcej >> mary_madne ss
0 3 stycznia 2009 16:53
Tylko niezły......   książki nie znam, a twórczość Palahniuka też ani mnie grzeje, ani ziębi, no ale jako, że ko...zobacz więcej >> YoYoma
on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 500 punktów  
0 28 grudnia 2008 16:54
Rewelacyjny   Tak, nie boję się tego powiedzieć. Bardzo lekki, ale cholernie wymowny i bezpośredni jednocześnie....zobacz więcej >> Kruchy_86
2 26 grudnia 2008 16:52
strona »1 2

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb. Marka "Filmweb" oraz slogan "łeb pełen filmów" są własnością Omnigence sp. z o.o. i są chronione prawem autorskim.

Created by agencja interaktywna - artegence.