szukaj

Skoda - Wiesz co dobre! (18 tematów)  

Skoda - Wiesz co dobre!
dodaj nowy temat
obserwuj całe forum
faq
Tytuł obserwuj Autor
Odpowiedzi
Data
Wiesz co dobre - komentarze i propozycje   Na Filmwebie ruszyliśmy z akcją "Wiesz, co dobre". Ma ona na celu stw...zobacz więcej >>
[ strona »1 2 3 4 ]
Muszynski
on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 500 punktów ma łeb do weryfikacji  
193 18 marca 2010 17:46
czemu sie tak Wam podoba Avatar?   Wcześniej były w Imaxie filmy w #d z eksploracji kosmosu i nie było takiego h...zobacz więcej >> frank_easy
off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum  
2 18 marca 2010 15:49
polecam!!!   polecam dodać do nasrepnej 20:Obcego , Star Wars , Underworld , Nic nie widziałem,nic nie słyszałem...zobacz więcej >> spiderosbu mbum
3 4 marca 2010 13:47
a może wybierzemy najlepszy film sportowy w marcu   Jest olimpiada.Dobrych filmów sportowych nie brakuje,nawet t...zobacz więcej >> frank_easy
0 21 lutego 2010 10:06
Co myślicie o ekranizacji Millenium?   Co myślicie o ekranizacji Millenium Larssona?I część trylogia jest na lis...zobacz więcej >> frank_easy
0 21 lutego 2010 9:05
konkurs " skoda"   no i co z tym konkursem ? gdzie są wyniki ? lista wygranych ? ???????? aniusia142
5 19 lutego 2010 19:28
Kto ma ochotę na tą 'Skodę' ?   Warta 40 tysięcy... uff. Jeszcze podatatek od wygranej... Odpuśćcie sobie, za ...zobacz więcej >> Finalny_Od biorca
8 19 lutego 2010 19:23
Nowe filmy do udziału w konkursie   Silkwood Harold i Maude Sekretne życie pszczół cococool
2 19 lutego 2010 12:23
Ukryte pragnienia!!!!!!!!!!!!   to jest film godny polecenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! mój ukochany!!!!!!!!!!...zobacz więcej >> zoraja
3 19 lutego 2010 12:22
Propozycje do kolejnych głosowań :)   25. Godzina - ważny życiowy wybór wymagający odwagi i odpowiedzialności. ...zobacz więcej >> bastardos
3 19 lutego 2010 12:21
Recenzje.   Co z recenzjami filmów? W jakiej postaci mamy je umieszczać i gdzie? Posty? Proszę o odpowiedź. egomet
3 19 lutego 2010 12:20
Propozycja do zabawy "Skoda - Wiesz co dobre! "   Myślę że to użytkownicy powinni np przez 25 dni składać propoz...zobacz więcej >> Pietro_8
2 19 lutego 2010 12:18
Jak podejrzeć ile głosów poszło na jaki film ?   Zlikwidowali to ? ...zobacz więcej >> Finalny_Od biorca
2 19 lutego 2010 12:16
klasyka   no cóż, odczułam zatrważający brak klasycznych propozycji a przecież stare kino aż roi się od ról wyra...zobacz więcej >> billie_bet te
4 19 lutego 2010 12:13
Propozycje do kolejnych głosowań.   Children of men - Ludzkie dzieci Clara's Heart - Serce Klary Contact - K...zobacz więcej >> egomet
27 19 lutego 2010 12:09
I co dalej??   Mamy już 4 października a kolejnego etapu nie ma czyżby miesięczny postój?? Bo jeśli brakuje wam ...zobacz więcej >> Balin23
4 19 lutego 2010 12:08
kolejne propozycje   Once Porozmawiaj z Nią (Hable con Ella) myślę, że te filmy doskonale nadawałyby się do ...zobacz więcej >> Bonk_2
2 19 lutego 2010 12:06
Może w jednym miesiącu wybierać ulubiony film z klasyki kina?   Może w jednym miesiącu wybierać ulubiony film ...zobacz więcej >> frank_easy
1 19 lutego 2010 12:03

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.