Pytanie do płci obojga (91 Odpowiedzi)

ostatnia odpowiedź: $topic.lastReply.user.name
Użytkownik usunięty

Co sądzicie o fotkach tej pani? Tematy w tym stylu są ostatnio na forum modne, więc może dzięki temu staną się passe... nie wiem zresztą, czy mnie to obchodzi... Tak więc, podobają się wam te zdjęcia, czy wręcz przeciwnie? Ja jeszcze nie mam zdania.
http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/article485817/Mroczna_Se...

• Tajler Tajler

Creepy ;)

Jaki film będzie w "Machinie"?

• diana6echo diana6echo

po pierwsze - fajnie że musisz papugować po kolegach, ale rozmiem.. tzw presja otoczenia i bycią tą naj kól w piaskownicy :)

po drugie - bomba.. wolę takie coś niż Niunia Terentiew w Vivie gdzie ją przerobili na 20latkę..

• Tajler Tajler

"ale rozmiem" - nie rozumiesz,

też fajnie.

• diana6echo diana6echo

byście się zajeli sobą czy coś.. do kina poszli :)
        zaproś dziewczyne na kawe

• Tajler Tajler

Znów nie rozumiesz, dajena.

Ani ja Ciebie nie potrzebuję, żeby się z kimkolwiek umówić, ani jej nie potrzebuje, żeby Cię kolejny raz wyśmiać.

• diana6echo diana6echo

..to takie pocieszne, to twoje zachowanie :)
            plis, nie naśladuj klona bowmana i staraj się pisać poprawnie imiona.. złego mentora sobie znalazłeś, serio.

• Tajler Tajler

taa i takie niewłaściwe... znęcać się nad Dianką, która się tak milusio uśmiecha -.-

Klona bowmana? - to to coś, co było tu przez tydzień jakieś półtora roku temu? Sorry, z wszystkich klonów śledziłem tylko swojego.

• diana6echo diana6echo

chyba wyolbrzymiasz.. znęcanie się? gdzie? z której strony bo nie zauważyłam..
                cóż, chyba wstałeś lewą nóżką dzisiaj.. tak się starasz a ci nie wychodzi (cokolwiek by to było)

• Tajler Tajler

Przestań.

Jeszcze ktoś pomyśli, że Cię lubię.

• diana6echo diana6echo

:*

• Użytkownik usunięty

Tajler, w grudniowej Machinie (z Senyszyn) ma być to:
        http://wiezien.nienawisci.filmweb.pl/

A w tej aktualnej (bez Senyszyn) to nie wiem, co jest.

• Użytkownik usunięty

Och, mój ulubiony film :) Dzięki, Kocie :)
          Szkoda że w Machinie. Nie cierpię tej gazetki, więc na myśl o podbijaniu im kiesy dosłownie mną trzęsie dreszcz.... I jeszcze ta Senyszyn :P, której nie mogę znieść :P
          Ale, dla Edwarda Nortona - wszystko. Jakoś zasłonię oczy, podam kasjerce kijem gazetę i przeżyjemy. ;)

• Cham_Solo_ Cham_Solo_

Strach się bać. Zresztą nie trawie tej baby....

• KARO KARO

Mogłaby Bellę w kolejnych częściach Zmierzchu zagrać.

• nawka nawka

Mhm :) Albo dodać maskę i byłby Darth Vader w wersji wamp.
        Co do zdjęcia, to jako okładka Machiny bardzo mi się podoba. :)

• Użytkownik usunięty

Ale czy eurodeputowanym wolno grać w filmach?

• nawka nawka

Szczerze mówiąc nie wiem. A nie wolno?

• Użytkownik usunięty

A pierun wie. Skoro wolno im zafundować sobie tego typu sesję, to może grać w filmach też mogą bez krępacji... ja po prostu nie wiem, gdzie kończy się to, co przystoi osobie-osobie, a zaczyna to, co nie przystoi osobie-reprezentantowi całego kraju.

• nawka nawka

Granice przystojenia się bardzo rozciągnęły. Kłamać można, chamskim można być, zmieniać zdanie co 5 minut. Taka sesja to małe piwo. ;)

• Użytkownik usunięty

No tak, tylko że jej przeciwnicy mogą pomyśleć nie tylko, że babina jest fest kłamczucha i kłótliwa, tylko że zidiociała...

• nawka nawka

Aby być dobrze zrozumianą - pisałam odnośnie klasy politycznej jako takiej. Do J.S. się nie odnosiłam, bo mnie ona nijak nie zajmuje.

Zaś przeciwnicy i bez tego swoje myślą, co myślą. :)

• Użytkownik usunięty

Czyli zeszmacenie naszej klasy politycznej jest już pełne i nie da się go pogłębić...

• kati_jh kati_jh

...a to nie ona? :)

• Oshin Oshin

Trochę źle wykadrowane (za dużo dołu, za mało góry), gorset za mały, no i osobiście nie lubię perspektywy żaby. Za to stylizacja - bombowa.

• Cham_Solo_ Cham_Solo_

Jak zobaczyłem to zdjęcie po raz pierwszy, to pomyślałem, że to jakaś prowokacja, jak ta okładka z Madonną. Obojętnie jak bym nie patrzył, to wygląda to na dziwaczny fotomontaż.

A swoją drogą, to co do samego pomysłu na taką sesję, to mam strasznie mieszane uczucia. z jednej strony, trzeba przyznać babce, że "ma jaja", żeby w swoim wieku się odważyć na coś takiego, a z drugiej, to jednak przykro patrzeć jak się kobieta nie potrafi zestarzeć z godnością.

• filmanka filmanka

Dekolt ładny a piersi wydatne, szyja jak na 60 lat bardzo młodo wygląda ale twarz to jakaś tragedia. Zdaje sobie sprawe z faktu że ta kobieta specjalnie urodą nie grzeszy, ale widząc ją w Tv niezarejestrowałam tak mocno zniszczonej, i pozmarszczanej facjaty. A co z retuszem? Nie jestem fanką retuszowania zdj., ale kurcze ta kobieta wygląda jakby wpadla na sesje po tygodniowej balandze!! Worki pod oczami, zapadnięte powieki, strrrrasznie zmęczone oczy,i te gigantyczne dłonie jak u potwora. Widząc tak katastroficzne oblicze zaczynam przychylniej patrzećna wszelkiego rodzaju Photoshopy. Reasumując: Dla mnie to jest dramat.

• Oshin Oshin

Nie dramat, tylko dupa, nie fotograf.

• Użytkownik usunięty

Okładki Machiny prawie zawsze wyglądają jak fotomontaż - tzn. tej nowej Machiny, nie tej sprzed kilku lat.

• Deix_z_gwiazdkom Deix_z_gwiazdkom

Utwierdzam się w przekonaniu, że nekrofilia powinna być w Polszy karalna... i to surowo.

• Oshin Oshin

Zmalowałeś coś?

Skądże znowu!

• Victor_Delacroix Victor_Delacroix

masz taki zamiar dopiero?! ;]

• Oshin Oshin

Szkoda.

• nawka nawka

Jaka nekrofilia? Może geriatriofilia? Ech bez przesady...

jeży sami dewianci na tym portalu! ;D

Dobra, powiedzmy nazbyt obrazowa nekrografia :P

• Użytkownik usunięty

Bez jakiej przesady? Makijaż - trumienny, ciuchy - trumienne, twarz - hmm, co by tu napisać ;)
        A tak w ogóle to musiałoby być straszne zostać wampirem w wieku 60 lat. I przez całą wieczność mieć 60 lat.

• Oshin Oshin

To chyba zależy, jak kto się zakonserwował, nie? Ale już pięćdziesiąt, to może być zupełnie nieźle... Taka Kim Cattrall na przykład. Albo Duchovny. Niezłe wampy by z nich były ;)

• Użytkownik usunięty

Duchovny już teraz wygląda, jakby się już normalnie na żywo rozkładał... a żeby jeszcze nie miał od tego umrzeć... no weź.

• Oshin Oshin

No tu się ośmielę nie zgodzić. Zdecydowanie wygląda obłędnie. Poza twarzą może, twarz - jak zwykle, ujdzie.

• Użytkownik usunięty

Tja, poza twarzą... Nie trawię teraz dziada, kalifornikejszyn jego mać. Ale za młodu był przystojny. A obłędnie to on wyglądał w Twin Peaks.

Taka Tina Turner, to jeszcze w wieku sześćdziesięciu wiosen wyglądała naprawdę przyzwoicie i zdrowo.
            http://g1b2i3.files.wordpress.com/2008/05/tina-turner-wildes...

• nawka nawka

A mi się Julie Christie podoba http://alt.coxnewsweb.com/cnishared/tools/shared/mediahub/03...
              Chciałabym tak na starość wyglądać.

jak byś miała tyle "siana" to też by cie tak naciągnęli! :)

• nawka nawka

W Away from her wyglądała pięknie i bez 'naciągania'. :)

tiaaaa!! jak one wszystkie w tym filmowym biznesie :]

• Vesper_Lynd Vesper_Lynd

Wystarczy o siebie zadbac, nie bądz głupi. Ten cynizm jest przesadny.

choć byś sobie cały pys... smarowała kremem z dziecięcych płodów rano wieczór we dnie w nocy to i tak nie jesteś wstanie mieć takiego efektu
                        bez operacji plastycznej! ;] poza tym to nie cynizm jeno zdrowo rozsądkowe myślenie! :]

• Vesper_Lynd Vesper_Lynd

Mówisz i myślisz jak te przygłupy z demotywatory.pl, nakręcono was jak te bąki czy co?:]

Kosmetyka w zawrotnym tępie idzie do przodu, bez trudu mozemy wyglądac o 20 lat młodziej niż nasze matki w tym samym wieku. Czyli ja w wieku 60 lat będę mogła wygladac na 40, jeśli o siebie zadbam. Zresztą Audrey Hepburn, Vanessa Redgrave wygladały rewelacyjnie w póznym wieku, i to bez zadnych operacji.

bla bla bla bal marketing koncernów/ próżność i głupota kobiet bla bla bla :]

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: