Wzrost - ma znaczenie? (24 Odpowiedzi)

ostatnia odpowiedź: Motorcycle_Boy
Użytkownik usunięty

Pytanie zarówno do chłopców, jak i dziewcząt. Zwracacie uwagę na wzrost u chłopaka/dziewczyny?

• grafoman grafoman

Oczywiście :).

• szklista szklista

zwracacie.

• Icheb Icheb

Ja zwracam uwagę na grubość.

Portfela.

• Pancefaust Pancefaust

Raczej nie.

• diana6echo diana6echo

..ma znaczenie
    ja wolę wyższych i mi nie potrzebne stojaki na drinki.. przy niskim facecie ciężko też nosić szpilki.. no chyba, że jakaś dziewczyna woli niższych a facet lubi poczuć się kruszynką - wolna droga =]

• lazuryt lazuryt

Wzrost nie ma znaczenia jak masz forsę i władzę , bo wtedy będą ci kadzić żeś jest wysoki i przystojny ( choćbyś był brzydszy od samego diabła ) .Przypomina mi się telewizyjny skecz kabaretowy gdzie łysy szef chwalił się że podwładne mówiły do niego ,, mój włochaczu ,,

• diana6echo diana6echo

moje poczucie estetyzmu nie dałoby mi spokoju :]

• lazuryt lazuryt

Nie ma człowieka którego nie można kupić

• bigBangTheory bigBangTheory

przy niskim facecie ciezko nosic szpilki - ales ty glupia; patrzysz na to co inni o tobie powiedza, pomysla; jestes produktem;
      p.s. jestem wysoki

• Victor_Delacroix Victor_Delacroix

tak! jeśli jesteś koszykarzem lub siatkarzem!! :] w pozostałych przypadkach chodzi wyłącznie o zasobność własnej świni skarbonki! ;] celowo pomijam ekstremalne sytuacje związane z książeczka rejestracyjną pojazdu!!

• Tajler Tajler

1,83

• Oshin Oshin

IQ?
      ;)

• Tajler Tajler

Gdyby usunąć przecinek, to coś nieopodal pewnie.

• Oshin Oshin

Myślałam bez przecinka. Albo z przecinkiem, wyrażone w setkach (no bo jak inaczej).

• Użytkownik usunięty

No Tajler, choć raz masz w avie coś fajnego, a nie jakieś stare majtki..

• Użytkownik usunięty

xD

• Użytkownik usunięty

:*

• filmanka filmanka

Ja tam lubie jak facet jest wyższy, co nie znaczy że musi byc wysoki, bo sama mam 162cm. Najwazniejsze jest tzw. przyciąganie,a o nim nie ma mowy jak mężczyzna ma zaniedbane dłonie i zęby. Reszta jest mniej znacząca bo nie wierze w tzw. ideały kobiety lub mężczyzny. Mam znajomego który umawiał sie tylko z blondynkami, o atletycznej budowie ciała, taki miał ideał bo sam jest kulturystą. W rezultacie związał się z krągła brunetką, i jest szczęśliwy. Ja sama zawsze byłam zwolenniczką mężczyzn w stylu Johnego Deppa, a od kilku lat jestem z facetem w stylu "miśka" czyli kawał z niego chłopa. I mój ideał faceta zmienił się diametralnie, podoba mi się to, że mogę się czuc przy nim bezpieczna i kręci mnie na swój sposób że jest silniejszy.
                Reasumując: Takie szczególiki jak wzrost nie mają większego znaczenia, kiedy czlowiek się zakocha jego ideały się zmieniają.

• odzial

Ja akurat nie przepadam jak dziewczyna mnie bierze za Ku...dupla czy Krasnala :P to nie moja wina że jestem niski taki już mam Syndrom Eda :P.

• lazuryt lazuryt

Napoleon miał bodaj 168 centymetrów wzrostu a jakim powodzeniem cię cieszył .Władza i forsa to wszystko co trzeba mieć

• Panoptikon Panoptikon

Wyp***ć z takimi tematami na kafeterię!

• lisoszakal lisoszakal

Ma znaczenie...Stalin, Hitler, Mao to były karły po 164 cm każdy i żaden z nich już nie żyje :-) Kurduplowaty oprawca Napoleon też :-) Do kolesia powyżej...Napoleon może miał 168 cm na bardzo wysokich obcasach i dodatkowo na bardzo wysokim stołeczku...

ps- 190 cm and still alive :-)

• Cyryn Cyryn

Tak. Nie lubię wysokich dziewczyn. Nie czuję się też swojo jak ktoś jest wyzszy ode mnie ;P

• Motorcycle_Boy Motorcycle_Boy

177cm - tyle co Johnny Depp i dużo więcej od Ala Pacino :)

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: