czemu sie tak Wam podoba Avatar? (5 Odpowiedzi)

ostatnia odpowiedź: plibyl
frank_easy

Wcześniej były w Imaxie filmy w #d z eksploracji kosmosu i nie było takiego halo

• evragiggs

mi się nie podoba.Od strony wizualnej jest fajny,ale tak nudny

• Caloriffer Caloriffer

No tak... przecież już w 1902 roku powstał film o eksloracji kosmosu pt. "Podróż na księżyc". To czemu w ogóle ludzie nadal interesują się tą tematyką skoro jeden film już powstał i to dawno temu? Może dlatego, że różne filmy starają się ująć tą samą tematykę na inne sposoby? Hmmm... naprawdę ciężki orzech do zgryzienia, poświęcę na to moja przemyślenia na najbliższy rok, może uda mi się dojść do odpowiedzi na to jakże trudne pytanie.

• miki109

momentami ten film wygladał jak National Geographic.. Sceny z dżumgli, lot samolotem między lewitującymi skałami.. Cameron włożył wiele pracy w wykreowanie całkiem nowego świata fauny i flory nie znanego ludziom wcześniej.. Stara historia wzięta wprost z filmu Tańczącego z Wilkami ubrana w nowoczesne zdobycze techniki.. Zderzenie dwóch kultur zupełnie odmiennych z których jedna związana ze swoją ziemia a druga zupełnie bezwzględna nastawiona jedynie na zysk

• Halinag Halinag

Wydaje mi się, że to robi wszystko moda i reklama. Trzeba zobaczyć, bo inni
    też widzieli. Nie byłam na tym filmie i jakoś mnie nie ciągnie aby go
    zobaczyć.

• plibyl

ten film staje się nudny po obejrzeniu parę razy, po za tym ten film bardzo przypomina Pocahontas

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: