Średnia ocena
8,0/10 1
głos
data urodzenia:1901-11-10
data śmierci:1964-05-19
miejsce urodzenia:Harrow-on-the-Hill, Anglia, Wielka Brytania
stan cywilny:żona Elizabeth Hodges
Anthony Kimmins

biografia

+

Anthony Kimmins jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1958
 
    1956
     
      1951
       
        1940
         
          1939
           
            1939 
             
              1938
               
                1938 
                 
                  1937
                  10 
                    1937 
                     
                      1937 
                       
                        1937 
                         
                          1937 
                          8,0 
                            1936
                             
                              1936 
                              10 
                                1936 
                                 
                                  1936 
                                   
                                    1936 
                                     
                                      1936 
                                       
                                        1936 
                                         
                                          1935
                                           
                                            1935 
                                             
                                              1935 
                                               
                                                1935 
                                                 
                                                  1934
                                                   
                                                    1962
                                                    5,8 
                                                      1958
                                                       
                                                        1956
                                                         
                                                          1954
                                                          10 
                                                            1953
                                                            7,2 
                                                              1952
                                                               
                                                                1952 
                                                                 
                                                                  1951
                                                                   
                                                                    1948
                                                                    6,5 
                                                                      1947
                                                                       
                                                                        1939
                                                                         
                                                                          1939 
                                                                           
                                                                            1938
                                                                             
                                                                              1938 
                                                                               
                                                                                1937
                                                                                 
                                                                                  1935
                                                                                   
                                                                                    1935 
                                                                                     
                                                                                      1935 
                                                                                       
                                                                                        1934
                                                                                         
                                                                                          1934 
                                                                                           
                                                                                            1958
                                                                                            • (producent)
                                                                                            1956
                                                                                            • (producent)
                                                                                            1954
                                                                                            10
                                                                                            • (producent)
                                                                                            1953
                                                                                            7,2
                                                                                            • (producent)
                                                                                            1952
                                                                                            • (producent)
                                                                                            1952 
                                                                                            • (producent)
                                                                                            1947
                                                                                            • (producent)
                                                                                            1934
                                                                                            Komandor Falcon
                                                                                              1933
                                                                                              Paul Mortimer
                                                                                                1940
                                                                                                • (powieść)
                                                                                                1938
                                                                                                • (materiały do scenariusza, historia)
                                                                                                1934
                                                                                                • (sztuka)
                                                                                                • Zmarł w Hurstpierpoint (Anglia, Wielka Brytania).

                                                                                                dodaj nowy temat w dyskusji

                                                                                                Dowiedz się więcej o