Średnia ocena dla całej twórczości
8,2/10 2.311
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
0 osób dodało do ulubionych
Charles Alexander III

biografia

+

Charles Alexander jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2006
8,7 
     
    2002-2008
    8,2 
       
      2000-2003
      7,0 
         
        1994
        8,3 
           
          1991
          8,2 
             
            2003
             
               

              dodaj nowy temat w dyskusji

              Dowiedz się więcej o

              WTF:false,ads:true