Erasure

biografia

Erasure jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

filmografia

Brak danych do wyświetlenia
  • Wydali następujące albumy:
    - 1986 r. - "Wonderland";
    - 1987 r. - "The Circus";
    - 1988 r. - "The Innocents";
    - 1989 r. - "Wild !";
    - 1991 r. - "Chorus";
    - 1994 r. - "I Say I Say I Say";
    - 1995 r. - "Erasure";
    - 1997 r. - "Cowboy";
    - 2000 r. - "Loveboat";
    - 2003 r. - "Other People's Songs";
    - 2005 r. - "Nightbird";
    - 2006 r. - "Union Street";
    - 2007 r. - "Light at the End of the World";
    - 2011 r. - "Tomorrow's World".
  • Zespół tworzy Vince Clarke, grający na klawiszach i wokalista Andy Bell.
  • Zespół powstał w 1985 roku w Londynie (Anglia, Wielka Brytania).

dodaj nowy temat na forum

twórcy strony zobacz więcej

Cieszymy się, że Ty też masz łeb pełen filmów i chcesz podzielić się swoją wiedzą z innymi.
Niniejsza strona została utworzona dzięki takim jak Ty! Najwięcej treści dodali:

Dowiedz się więcej o