Średnia ocena dla całej twórczości
7,7/10 3.782
głosy
Średnia ocena
-/10 0
głosów
data urodzenia:1876-04-18
data śmierci:1948-05-09
miejsce urodzenia:Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost:185 cm
stan cywilny:żona Gertrude Manning
Frank Leigh

biografia

+

Frank Leigh jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1947
7,8Gość
  • (niewymieniony w czołówce)
1947 
7,1Człowiek w biurze Kimberly'a
  • (niewymieniony w czołówce)
1946
6,7Gość
  • (niewymieniony w czołówce)
1946 
7,9Mężczyzna
  • (niewymieniony w czołówce)
1945
7,4Strażnik Obrony Cywilnej
  • (niewymieniony w czołówce)
1944
6,9Człowiek
  • (niewymieniony w czołówce)
1943
6,6Kleryk
  • (niewymieniony w czołówce)
1942
7,2Kapitan żeglugi morskiej
  • (niewymieniony w czołówce)
1938
7,5Angielski Eddie
  • (niewymieniony w czołówce)
1936
8,0Ubezpieczyciel
  • (niewymieniony w czołówce)
1936 
Brytyjczyk
  • (niewymieniony w czołówce)
1935
7,0Teller, lokaj
    1933
    Szejk El Rahman
      1932
      Pilot
        1932 
        7,6
        • (niewymieniony w czołówce)
        1931
        Harvey Green
          1930
          Brent
            1929
            3,5Profesor Feringeea
              1929 
              Harim
                1929 
                Beau Nash
                  1928
                  5,0Abdul El Hassan
                    1928 
                    Felipe
                      1928 
                      Rochemore
                        1927
                        Chudy złodziej
                          1927 
                          Monte Black
                            1927 
                            Łysy Pietro
                              1927 
                              4,5 
                                1926
                                De Mornoff
                                  1926 
                                  Emilio Tovar
                                    1926 
                                    Jim Doyle
                                      1926 
                                      Jafar
                                        1926 
                                        3,0Lupin
                                          1926 
                                          Kucharz
                                            1925
                                            Hrabia Verensky
                                              1925 
                                              Watkins
                                                1925 
                                                Terry
                                                  1925 
                                                  Andrea
                                                    1925 
                                                    Profesor Balthasar
                                                      1924
                                                      Generał Moreno
                                                        1924 
                                                        Renauld
                                                          1924 
                                                          Fernand Vavasour
                                                            1924 
                                                            'Groundhog' Spence
                                                              1924 
                                                              Mąż Sybil
                                                                1924 
                                                                George Jenkins
                                                                  1923
                                                                  4,5Naczelnik więzienia
                                                                    1923 
                                                                    Hrabia Marlaux
                                                                      1923 
                                                                      6,0Don Ramón Gonzales
                                                                        1923 
                                                                        Jeffrey Clough
                                                                          1923 
                                                                          4,0Lupi
                                                                            1923 
                                                                            Stewart Bartley
                                                                              1922
                                                                              Don Felipe de Cristobal
                                                                                1922 
                                                                                Joe Martin
                                                                                  1922 
                                                                                  Ashleigh Nefferton
                                                                                    1921
                                                                                    Ben Grimshaw
                                                                                      1921 
                                                                                      1,0Cichy Murphy
                                                                                        1921 
                                                                                        Marcel
                                                                                          1921 
                                                                                          Calthrope Masters
                                                                                            1920
                                                                                            Rudolph Klein
                                                                                              1920 
                                                                                              Nicky
                                                                                                1920 
                                                                                                7,0Lord Douglas Fitztrevor
                                                                                                  1920 
                                                                                                  Sprzedawca
                                                                                                    1920 
                                                                                                    Norman Osgood
                                                                                                      1920 
                                                                                                      Hrabia Tolstoff
                                                                                                        1919
                                                                                                        Ivan Ivaoff
                                                                                                          1919 
                                                                                                          Fernando Poyntier
                                                                                                            1919 
                                                                                                            Pierre Labelle
                                                                                                              1919 
                                                                                                              Sir George Trenery
                                                                                                                1919 
                                                                                                                Hrabia Eugenia
                                                                                                                  1919 
                                                                                                                  Książę Duffield
                                                                                                                    1919 
                                                                                                                    Belkloc
                                                                                                                      1919 
                                                                                                                      Markiz Quarmby
                                                                                                                        1918
                                                                                                                        Baron Kurdman
                                                                                                                          1918 
                                                                                                                          Baron Strickland
                                                                                                                            1917
                                                                                                                            Dirk Kanset
                                                                                                                              1944
                                                                                                                              5,7Long Shot
                                                                                                                              • (zdjęcia)
                                                                                                                              • (niewymieniony w czołówce)
                                                                                                                              • Zmarł w Hollywood, Kalifornia, USA.

                                                                                                                              dodaj nowy temat w dyskusji

                                                                                                                              Dowiedz się więcej o

                                                                                                                              WTF:false,ads:true