Średnia ocena dla całej twórczości
7,7/10 3.843
głosy
Średnia ocena
-/10 0
głosów
data urodzenia:1876-04-18
data śmierci:1948-05-09
miejsce urodzenia:Londyn, Anglia, Wielka Brytania
Wzrost:185 cm
stan cywilny:żona Gertrude Manning
Frank Leigh

biografia

+

Frank Leigh jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1947
7,8Gość
  • (niewymieniony w czołówce)
1947 
7,1Człowiek w biurze Kimberly'a
  • (niewymieniony w czołówce)
1946
6,8Gość
  • (niewymieniony w czołówce)
1946 
7,9Mężczyzna
  • (niewymieniony w czołówce)
1945
7,4Strażnik Obrony Cywilnej
  • (niewymieniony w czołówce)
1944
6,9Człowiek
  • (niewymieniony w czołówce)
1943
6,6Kleryk
  • (niewymieniony w czołówce)
1942
7,2Kapitan żeglugi morskiej
  • (niewymieniony w czołówce)
1938
7,5Angielski Eddie
  • (niewymieniony w czołówce)
1936
8,0Ubezpieczyciel
  • (niewymieniony w czołówce)
1936 
Brytyjczyk
  • (niewymieniony w czołówce)
1935
7,0Teller, lokaj
    1935 
    Azur
      1933
      Szejk El Rahman
        1932
        Pilot
          1932 
          7,6
          • (niewymieniony w czołówce)
          1931
          Harvey Green
            1930
            Brent
              1929
              3,5Profesor Feringeea
                1929 
                Harim
                  1929 
                  Beau Nash
                    1928
                    5,0Abdul El Hassan
                      1928 
                      Felipe
                        1928 
                        Rochemore
                          1927
                          Chudy złodziej
                            1927 
                            Monte Black
                              1927 
                              Łysy Pietro
                                1927 
                                4,5 
                                  1926
                                  De Mornoff
                                    1926 
                                    Emilio Tovar
                                      1926 
                                      Jim Doyle
                                        1926 
                                        Jafar
                                          1926 
                                          3,0Lupin
                                            1926 
                                            Kucharz
                                              1925
                                              Hrabia Verensky
                                                1925 
                                                Watkins
                                                  1925 
                                                  Terry
                                                    1925 
                                                    Andrea
                                                      1925 
                                                      Profesor Balthasar
                                                        1924
                                                        Generał Moreno
                                                          1924 
                                                          Renauld
                                                            1924 
                                                            Fernand Vavasour
                                                              1924 
                                                              'Groundhog' Spence
                                                                1924 
                                                                Mąż Sybil
                                                                  1924 
                                                                  George Jenkins
                                                                    1923
                                                                    4,5Naczelnik więzienia
                                                                      1923 
                                                                      Hrabia Marlaux
                                                                        1923 
                                                                        6,0Don Ramón Gonzales
                                                                          1923 
                                                                          Jeffrey Clough
                                                                            1923 
                                                                            4,0Lupi
                                                                              1923 
                                                                              Stewart Bartley
                                                                                1922
                                                                                Don Felipe de Cristobal
                                                                                  1922 
                                                                                  Joe Martin
                                                                                    1922 
                                                                                    Ashleigh Nefferton
                                                                                      1921
                                                                                      Ben Grimshaw
                                                                                        1921 
                                                                                        1,0Cichy Murphy
                                                                                          1921 
                                                                                          Marcel
                                                                                            1921 
                                                                                            Calthrope Masters
                                                                                              1920
                                                                                              Rudolph Klein
                                                                                                1920 
                                                                                                Nicky
                                                                                                  1920 
                                                                                                  7,0Lord Douglas Fitztrevor
                                                                                                    1920 
                                                                                                    Sprzedawca
                                                                                                      1920 
                                                                                                      Norman Osgood
                                                                                                        1920 
                                                                                                        Hrabia Tolstoff
                                                                                                          1919
                                                                                                          Ivan Ivaoff
                                                                                                            1919 
                                                                                                            Fernando Poyntier
                                                                                                              1919 
                                                                                                              Pierre Labelle
                                                                                                                1919 
                                                                                                                Sir George Trenery
                                                                                                                  1919 
                                                                                                                  Hrabia Eugenia
                                                                                                                    1919 
                                                                                                                    Książę Duffield
                                                                                                                      1919 
                                                                                                                      Belkloc
                                                                                                                        1919 
                                                                                                                        Markiz Quarmby
                                                                                                                          1918
                                                                                                                          Baron Kurdman
                                                                                                                            1918 
                                                                                                                            Baron Strickland
                                                                                                                              1917
                                                                                                                              Dirk Kanset
                                                                                                                                1944
                                                                                                                                5,7Long Shot
                                                                                                                                • (zdjęcia)
                                                                                                                                • (niewymieniony w czołówce)
                                                                                                                                • Zmarł w Hollywood, Kalifornia, USA.

                                                                                                                                dodaj nowy temat w dyskusji

                                                                                                                                Dowiedz się więcej o