Średnia ocena dla całej twórczości
-/10 0
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
0 osób dodało do ulubionych
Giannis Bournelis

biografia

+

Giannis Bournelis jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1986
 
     
    1983
    Giannaros
      1969
       
         
        1969 
         
           
          1969 
           
             
            1969 
             
               
              1969 
               
                 
                1968
                 
                   
                  1968 
                  Odysseas Tseskebes
                    1968 
                     
                       
                      1967
                       
                         
                        1967 
                         
                           
                          1966
                           
                             

                            dodaj nowy temat w dyskusji

                            Dowiedz się więcej o

                            WTF:false,ads:true