Średnia ocena dla całej twórczości
6,0/10 20.932
głosy
Średnia ocena
5,7/10 14
głosów
1 osoba dodała do ulubionych
data urodzenia:1973-06-27
miejsce urodzenia:Madryt, Hiszpania
Gonzalo López-Gallego

biografia

+

Gonzalo López-Gallego jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2014
 
     
    2013
     
       
      2013 
      6,2 
         
        2011
        5,7 
           
          2007
          6,0 
             
            2003
            8,5 
               
              2001
              8,0 
                 
                2013
                6,2 
                   
                  2007
                  6,0 
                     
                    2006
                     
                       
                      2001
                      8,0 
                         
                        2013
                         
                           
                          2007
                          6,0 
                             
                            2003
                            8,5 
                               
                              2001
                              8,0 
                                 
                                brak tematów

                                Dowiedz się więcej o

                                WTF:false,ads:true